Sportspills øvrige tirsdagsmeny:
Oddstips Champions League: Ajax kan overraske fotballverden
V65 Forus: Revansj for V65-bankeren på Forus
Oddstips Champions League: Tottenham lar ikke Dortmund få revansj
V4-lunsj: Topplunsj venter på Axevalla
VM skiskyting: Her er programmet
Lotto: Slapp person foran seg i lottokøen, vant 7,6 milliarder

Champions League er tilbake på skjermen denne uken, og det skal avgjøres i kveld og i morgen om hvilke lag som tar seg til kvartfinalen i den gjeveste turneringen. Real Madrid tar imot nederlandske Ajax og Dortmund skal prøve å hente opp et 0-3-tap mot Tottenham. Ved siden av disse to nydelige kampene, spilles det en match i Championship på balløyen. I Ligue 1 i Frankrike spilles det og en kamp, mens det i tillegg er noen fine oppgjør lenger ned i divisjonene i England. Alt i alt, en deilig fotballtirsdag!

NB! Onsdag er det ca 199 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spill før onsdag klokken 18.00. Lever kupongen her!

Bordeaux - Montpellier 2,35 - 2,75 - 3,00 H (spillestopp kl. 1855)

Klikk her for å levere dette spillet

Montpellier ligger oppe på åttendeplass, men det skyldes ene og alene en god start på sesongen. De tapte kun én av de tolv første kampene i Ligue 1.

Nå har formen forsvunnet, og Montpellier har vært i fritt fall på tabellen de siste måndene. Laget har de kun én seier på de elleve siste ligakampene. Den eneste seieren siden starten av desember kom mot Caen som ligger nede på 18.-plass.

Michel Der Zakarian sine menn har spilt uavgjort i fem av de siste åtte kampene. De har fortsatt trenden fra sist sesong, da over halvparten av kampene deres endte med poengdeling. Hittil denne sesongen har elleve av 26 seriekamper endt uavgjort, men i de to siste kampene har Montpellier tapt stort. De tapte først 1-5 borte mot PSG, og forrige helg gikk de på et litt overraskende 2-4-tap hjemme mot Reims.


Bordeaux kan heller ikke skryte av å være i god form. De har kun vunnet én av de sist syv kampene, og de ligger nede på 13.-plass med 32 poeng, seks poeng bak Montpellier.

Se alle sesongens Bordeaux-drakter her!

Bordeaux slo Toulouse 2-1 på hjemmebane for drøye to uker siden, men fulgte opp med å spille 0-0 mot bunnlaget Guingamp og de tapte i forrige uke mot et Nantes-lag som ligger ett poeng bak dem på tabellen.

Det er først og fremst på bortebane det har kladdet for Bordeaux denne sesongen. På hjemmebane har de en overraskende god statistikk. Den viser 6-5-2 og 18-13 i målforskjell.

Selv om Bordeaux ligger helt nede på 13.-plass, så har de kun tapt én av de siste elleve hjemmekampene. I denne perioden har de vunnet fem kamper foran egne fans.

Montpellier står uten seier i de syv siste kampene. De har tre tap og de øvrige fire kampene har endt uavgjort. Ingen av de seks siste kampene mellom disse to lagene har endt med poengdeling. De to lagene har tre seire hver.

Montpellier har tapt de to siste kampene på Stade Matmut Atlantique og de har vært svake på bortebane de siste månedene. Bordeaux på sin side har vært bra på hjemmebane. Jeg går for hjemmeseier til laget fra vinbyen byen her. Oddsen er 2,35. Det mener jeg er brukbart.

Klikk her for å levere dette spillet