*Nettavisen* Sportspill.

Borte dårlig, hjemme best

Rekdal har hatt mye å ta tak i på bortebane denne sesongen. Foto: Erlend Aas (NTB scanpix)

Vålerenga har åpnet sesongen på en god måte, men på reisefot har Klanen fått lite å juble for. I dag venter en ny bortekamp.

05.05.14 09:34

Sportspills øvrige mandagstips:
Oddstips 2: Viking holder følge
V4 Färjestad: Goop og bare Goop

Det er fullt av kamper fra hele verden på mandagens langoddsprogram, og mange storlag avslutter hovedrundene i de forskjellige ligaene.

Dagens singel
Stabæk - Vålerenga, H 2,55

Hjemmelaget har sjarmert oss i sesongåpningen, og har gjort det godt de innledende rundene. På bortebane har de imildertid slitt mer, og også hjemme mot Molde gikk de på en smell.

Jørgen Hammer er skadet for dagens vertskap.

Forrige runde ble det et 2-1-tap borte mot Sandnes Ulf. I runden før tok en en sterk hjemmeseier mot Bodø/Glimt i en kamp de ikke var stemplet som favoritter.

Heller ikke i dag får de favorittstempelet. Det kan virke litt merkelig med tanke på Vålerengas svake bortestatistikk.

Kjetil Rekdal har hatt mye å juble for på eget gress, og 3-0-seieren mot Strømsgodset var veldig imponerende. Spesielt forsvarsspillet nøytraliserte drammenserne på en effektiv måte.

På hjemmebane har de tatt tre seire av tre mulige, men på bortebane er historien en ganske annen. På tre bortekamper har de tatt ett poeng, etter et sent straffespark i Haugesund. Forrige bortekamp ble de sendt hjem fra Sarpsborg med 0-3 i sekken.

Stabæk har vært gode i sesongåpningen, og Bob Bradley har gjort mye riktig med sin unge stall. På eget gress har en jobb å gjøre om de skal klare seg, og 2,55 i odds på hjemmeseier blir dagens singelspill fra Tippeligaen.

Stabæk - Vålerenga, 2,55 - 3,20 - 2,45.
Spillstopp klokken 18.55.

Klikk her for å levere dagens singel.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag