Sportspills øvrige onsdagsmeny:
Tippetips: Midtukekupong med Tottenham - Borussia Dortmund
Oddsdobbel Championship: Serielederen får seg en smekk
Oddssingel CL: Real Madrid kommer ikke til dekket bord i Amsterdam
Oddssingel CL: Kjempeodds på Tottenham-seier
Oddssingel håndball:
Runar kan ta en ny skalp på bortebane
V75 Bjerke: Hamre sitter på leken
V4 Halmstad
: Nye godbiter blir servert til lunsj
Vikinglotto onsdag: Hele 136 mill kr i førstepremiepotten
Flax: Vinn reisegavekort og metervis med ReiseFlax

Onsdagens langoddsprogram byr på to åttendedelsfinaler i Champions League. Tottenham tar imot Borussia Dortmund på Wembley, og Real Madrid reiser til Amsterdam for å møte Ajax. I England spilles det også syv kamper i Championship, og det er også to kamper i fransk Ligue 1. Det er i tillegg et par eliteseriekamper i håndball for herrer, og det spilles en rekke ishockeykamper i blant annet Sverige, KHL, Finland og Tsjekkia. I NHL spilles det to kamper natt til torsdag.

NB! Onsdag er det ca 136 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spill før onsdag klokken 18.00. Lever kupongen her!

Nærbø – Halden Topphåndball H 2,07 (spillestopp kl 17.25)

Etter en god start på 2019 med to overbevisende seire mot Fyllingen og Falk, kom Nærbø ned på jorden igjen sist da de tapte i Sandefjord mot Runar. Det var en jevnspilt kamp, men rogalendingene fikk en elendig start og klarte ikke å ta igjen vertene.

Kampen Nærbø - Halden Topphåndball vises på Nasport. Klikk på denne lenken for å se kampen live fra klokken 1730.

Men Nærbø er et typisk hjemmelag. De har tatt ti av sine 13 poeng hjemme i Nye Loen Flerbrukshall. Onsdag er de tilbake i sin egen hule.

Jærbuene står med fire strake hjemmeseire før Halden Topphåndball kommer til Jæren. De har blant annet vunnet mot topplagene Elverum (30–29) og Fyllingen (28-19).

Nærbø befinner seg likevel nede på niendeplass med 13 poeng før onsdagens kamp. Bækkelaget ligger på plassen bak som er nedrykkskvalik med like mange poeng, men svakere målforskjell. Steffen Stegavik & Co. trenger en seier i onsdagens kamp for å holde nedrykksspøkelset på avstand. Med to poeng vil de klatre opp på samme poengsum som Halden.

Jærbuene imponerte borte i Remmehallen i oktober, hvor de fikk med seg ett poeng etter å ha spilt 25–25. Det var en kamp hvor det fusket for ulveflokken til Jan Thomas Lauritzen. Haldenserne virker imidlertid å være litt på gang nå.

Etter å ha tapt knepent mot Drammen (30–32) og Elverum (27-28), vant Halden 30–24 mot ØIF Arendal i forrige serierunde. Den seieren kom hjemme i gymsalen i Halden. På bortebane har de ikke vært like bra. De har de bare vunnet tre av åtte kamper. De har en tøff bortekamp i vente på Nærbø.

Halden har en av ligaens beste spillere i Kristian Stranden. De har også en god målvakt som kan gjøre livet surt for Steffen Stegavik og gjengen. Det spørs om det er tilstrekkelig til å ta med seg alle poengene. Jeg tviler.

Nærbø har vært brukbare på hjemmebane, og de kjemper for å overleve i Eliteserien. De burde være topp motiverte til onsdagens match. Jeg tror Nærbø kan vinne her. Oddsen er 2,07. Spillestopp er allerede klokken 1725.

Klikk her for å levere dette spillet