Det er to vanvittig spennende returkamper i åttedelsfinalen i Champions League vi har foran oss i kveld.

NB! Onsdag er det ca 109 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spill før onsdag klokken 18.00. Lever kupongen her!

Paris Saint-Germain - Borussia Dortmund B 3,60
Retur i åttedelsfinalen i Champions League og den spilles for tomme tribuner. Første møte i Dortmund endte med 2-1 seier til Borussia Dortmund etter at Erling Braut Haaland scoret begge målene.

Klikk her for å levere dette spillet

Paris Saint-Germain har sviktet i åttedelsfinalen tre sesonger på rad

Åttedelsfinalen har fortonet seg som et mareritt for PSG de tre foregående sesongene. I 2016/17 røk det tross 4-0 hjemme mot Barcelona i første kamp, i 2017/18 røk de ut mot Real Madrid (tapte begge kampene da). Og i fjorårssesongen ble de utsatt for tidenes ran av Manchester United og tapte 1-3 hjemme, etter å ha vunnet 2-1 på Old Trafford. Thomas Meunier og Marco Veratti soner begge karantene. Kylian Mbappe har slitt med sykdom, men er med i troppen.

Sportspills øvrige onsdagsmeny:

Oddstips: Fotball og ishockey - sjekk onsdagens oddstips
Oddssingel CL: Borussia Dortmund og Braut Haaland slår ut PSG
Oddssingel CL: Liverpool håndterer presset
Tippetips: Manchester United garderes på midtukekupongen
Målscorerspill CL: Salah har en imponerende statistikk på Anfield
V75 Bjerke
: Elitehest i årsdebut bankerspilles
PåskeFlax: Vinn en halv million kroner

Heller ikke Borussia Dortmund har hatt noen suksess i Champions League. Røk ut i åttedelsfinalen mot Tottenham forrige sesong. Sesongen før kom de seg ikke engang videre fra gruppespillet. I 2016(17-sesongen tapte de begge kampene mot Monaco i kvartfinalen. Har vist kanonform i hjemlig Bundesliga med sju seire på de åtte siste seriekampene og scoret 27 mål på disse åtte kampene. Marco Reus og Thomas Delaney er de eneste fraværene for Dortmund.

PSG har meget viktige Marco Veratti utestengt med karantene og det er helt i det blå om Mbappe rekker kampen. I tillegg spilles kampen for tomme tribuner. PSG har i tillegg mareritt om åttedelsfinalene i Champions League. I fjor tapte de altså returkampen hjemme mot Manchester United med 1-3. Sesongen før tapte de hjemmereturen mot Real Madrid med 1-2. 1,80 på hjemmeseier i kveld synes helt uaktuelt, vi går etter borteseieren til flotte 3,60 i odds.

Klikk her for å levere dette spillet