Bournemouth - Everton

Odds: 2.65 - 3.15 - 2.30

Kampstart tirsdag 8. november kl 20.45

Spillestopp kl 20.44 Live odds etter kampstart

Vitality Stadium

Kampen vises på Viasport 1 og Viaplay

Vi tror Bournemouth vinner. Det spiller du på her til 2.65 i odds

Det er klart for tredje runde i liga-cupen, og på Vitality Stadium tar Bournemouth i mot Everton til et rent Premier League-oppgjør.

Bournemouth kommer fra et et fartsfylt oppgjør borte mot Leeds, som til slutt endte med et knepent tap 3-4. Everton gikk også på en smell i sin siste kamp, da de ble senket 0-2 av Leicester hjemme på Goodison Park.

Bournemouth sliter i bunnen av tabellen

Etter at Bournemouth startet den nye tilværelsen i Premier League med å vinne 2-0 hjemme mot Aston Villa i serieåpningen, ble de tre neste kampene en kraftig beskjed om at dette er et nivå opp fra Championship.

0-4 borte mot Manchester City og 0-3 hjemme mot Arsenal før de reiste til Anfield og røk hele 0-9 mot Liverpool, førte til at manager Scott Parker fikk sparken.

Gary O'Neil tok over sjefsjobben, og etter katastrofen mot Liverpool så det bedre ut i flere kamper. De seks neste oppgjørene var de ubeseiret etter 2-4-0, og de fikk tilbake troen på at de hadde noe i Premier League å gjøre.

De fire siste har det lugget litt igjen. Fire strake tap mot Southampton hjemme(0-1), West ham borte(0-2), Tottenham hjemme(2-3) og Leeds borte(3-4) har vært tunge å svelge.

Spesielt i de to siste har de fått seg en på nesen. Bournemouth ledet 2-0 til pause mot Tottenham, men scoringer i andre omgang av Ryan Sessegnon, Ben Davies gjorde at Tottenham utlignet.

Vondt ble til verre da Rodrigo Bentancur satte inn seiersmålet for Tottenham i det 92. minutt.

Det samme skjedde egentlig borte mot Leeds sist helg. Bournemouth ledet 3-1 da klokken passerte 60 minutter, men nok en gang sprakk de på slutten.

Scoringer av Sam Greenwood, Liam Cooper og Crysencio Summerville sørget for at Leeds snudde kampen og Bournemouth reiste hjem uten noe som helst.

Det er ca. 1,22 milliarder kroner i eurojackpot-potten. Spillefrist tirsdag kl 19

Everton sliter også med sitt

Mens Bournemouth var i nærheten av å kunne tro på seier borte mot Leeds var Everton aldri det hjemme mot Leicester.

Bortelaget hadde stort sett stålkontroll på Goodison Park, og kremmerhusene til Youri Tielemans og Harvey Barnes sørget for tre fortjente poeng til Brendan Rodgers mannskap.

Sesongen så langt har vært preget av ustabile prestasjoner for gjengen til Frank Lampard. De vant ikke i Premier League før i syvende runde, og da kom det to seiere på rappen(hjemme mot West ham og borte mot Southampton).

Så fulgte tre tap på rad mot Manchester United, Tottenham og Newcastle, før de banket Crystal Palace 3-0 hjemme.

Med nykommerne James Tarkowski og Conor Coady i forsvaret har Everton vært gjerrige bakover på banen, men fremover har de hatt sine utfordringer. 11 scoringer på 14 kamper er svakt for et lag med ambisjoner om å være på øvre halvdel av tabellen.

Dominic Calvert-Lewin er viktig for laget, men måtte igjen gå av banen med skade i kampen mot Leicester.

Det gjør ikke situasjonen noe bedre for det blå laget fra Liverpool.

Bournemouth avanserer til neste runde

Bournemouth har fordelen av å spille på hjemmebane, og vi tror de har gode muligheter til å komme seg forbi tredje runde i liga-cupen for første gang siden sesongen 2018/19.

De har statistikken på sin side, for hjemme på Vitality har de ikke tapt mot Everton siden de røk 0-2 i FA-cupen i 2016. Dette er faktisk eneste gangen Everton har vunnet på denne banen.

Everton sliter som nevnt med å få ballen i mål, og har gått av banen i fire av de fem siste kampene uten å score. 14 skudd på mål på de seks siste kampene(inkludert 3-0 seieren mot Crystal Palace), sier noe om hvor skoen trykker.

Usikkerheten rundt kampen er også hvor mange bytter det blir på begge lagene. Det pleier å være en del rotering i de tidlige rundene i liga-cupen, og det blir spennende å se hvordan de stiller.

Vi tror uansett mest på at Bournemouth får seg en opptur, og med fin odds på hjemmeseier går vi for at de tar seg videre til neste runde.

Seier til Bournemouth spiller du på her til 2.65 i odds