Brann har spilt fire obligatoriske kampene mot Åsane i OBOS-ligaen og cupen, men de har aldri tapt. Vi tror ikke de taper lørdagens lokalderby i Obos-ligaen heller.

Klikk her for å spille på at Brann vinner mot Åsane til 2,15 i odds

Branns kamper mot Åsane:

2019: Åsane - Brann 0-2

2015: Brann - Åsane 2-2 sen

2015: Åsane - Brann 2-3

2011: Åsane - Brann 0-1

Brann - Åsane

Odds: Brann vinner og holder nullen - 2,15 i odds

Kampstart lørdag 9. april kl. 18.00

Spillestopp kl 17.59 Live odds etter kampstart

Brann Stadion

Slik ser du kampen:

Den vises på Discovery +

Vi tror at Brann vinner mot Åsane og holder nullen. Det spiller du på her til 2,15 i odds

For første gang siden 2015 er Brann tilbake i Obos-ligaen etter nedrykket fra Eliteserien i fjor. Det er ingen tvil om at det kun er opprykk som er godt nok i Bergen, og Eirik Horneland og Brann fikk en perfekt start.

De valset over Ranheim i serieåpningen. Bergenserne tok en fortjent 4-0-seier.

Brann har mistet flere av profilene fra sist sesong. Den finske landslagsspilleren Robert Taylor spiller nå for David Beckhams Inter Miami i MLS, mens Petter Strand har dratt til Vålerenga. Totalt ti spillere har forlatt Bergen.

Her kan du levere Lotto-kupongen din.

Men det virker som Brann har funnet kapable erstattere. Brann har hentet inn seks nye spillere. Niklas Castro, Frederik Børsting, Vegard Leikvoll Moberg, Andreas Skovgaard, Larsen, Svenn Crone og Mathias Dyngeland er alle nye ansikter på Stadion. Fire av dem startet mot Ranheim.

Brann mangler tre spillere til lørdagens lokaloppgjør. David Wolfe er skadet og uaktuell mot Åsane.

Runar Hove opererte tidligere i år, og er i opptrening, mens Markus Olsen Pettersen har problemer med ryggen og går også glipp av kampen.

Mangler nøkkelspiller

Åsane fikk bank av Start i serieåpningen. De tapte 1-5 mot sørlendingene, og vi tror marerittstarten fortsetter for dem i lokalderbyet på Stadion.

Det er flere grunner til at vi tror Åsane taper igjen.

For det første har de gjort store endringer i spillerstallen, og det kan hende at trener Morten Røssland trenger litt tid å samkjøre laget.

Her kan du levere Lotto-kupongen din.

Bergenserne slet også på bortebane sist sesong, hvor de endte opp med kun fire seire på 15 bortekamper. De vant faktisk kun én av de siste ni bortekampene. Den svake borteformen var årsaken til at de havnet på den sure syvendeplassen sist sesong, to poeng bak en plass i opprykksplayoffen.

Ikke nok med det.

Åsane-trener Morten Røssland har fått dårlige nyheter før kampen mot Brann. Viktige Stian Nygard kan være på sidelinjen til over sommeren. Midtbanespilleren spilte ikke i Åsanes åpningskamp mot Start på mandag. Det endte med et 1-5 tap mot sørlandsklubben. Han vil også bli savnet hos oransjetrøyene i lørdagens kamp. Han spilte 29 seriekamper for Åsane sist sesong, scoret seks mål og hadde fire målgivende pasninger.

Den mest profilerte nykommeren hos Åsane er Morten Gamst Pedersen. Den tidligere Premier League-spilleren er blitt 40 år, men han holder fortsatt koken. Det blir interessant å se hva han kan bidra med denne sesongen, men vi tror han ikke han vinner lørdagens kamp for oransjetrøyene.

Brann var solide mot Ranheim i Trondheim, mens Åsane fikk en tøff start på sesongen. Det sies ofte at lokaloppgjør som dette lever sitt eget liv, men vi tror ikke på noen overraskelse foran nærmere 12 000 tilskuere i Bergen lørdag.

Midtstopperen Andreas Skovgaard og backen Svenn Crone har kommet inn og tettet Brann-forsvaret. Brann holdt nullen mot Ranheim, og de holdt også nullen i de to siste treningskampene mot Sogndal og Aalesund. Vi tror ikke at Åsane klarer å score på dem heller.

Vi tror at Brann vinner mot Åsane og holder nullen. Det spiller du på her til 2,15 i odds