Elleve minutter. Det var det midtstopperen fikk for Branns A-lag. Skader ødela oppholdet i Bergen.

Nå er den 31 år gamle midtstopperen tilbake i Kongsvinger.

Dette spillet gir deg 1,95 i odds på Luxembourg-seier i kveld

Lars Krogh Gerson startet karrieren i Kongsvinger, og gikk gradene via ungdomslagene. Han var fast inventar i KIL-forsvaret i 2010 og 2011, Deretter gikk turen videre til svensk fotball. Etter 216 Allsvenskan-kamper for Norrköping og GIF Sundsvall, skrev han under for spanske Racing Santander i starten av 2021.

Tre måneder senere signerte han for Brann. Det var store forventninger til den luxembourgske landslagsspilleren i Bergen, men han klarte aldri å innfri på grunn av skader.

I januar avsluttet han kontrakten med Brann, og nå har han gjort comeback for Kongsvinger i Obos-ligaen. Gerson, som har norsk mor og luxembourgsk far, har også klart å kjempe seg tilbake på landslaget.

Færøyene - Luxembourg

Odds: Luxembourg vinner - 1,95 i odds

Kampstart tirsdag 7. juni kl 20.45

Spillestopp kl 20.44 Live odds etter kampstart

Tórsvøllur

Kampen vises på TV2 Play Det får du tilgang til her.

Du kan også se den på Strim - du får 7 dager gratis her

Vi tror at Luxembourg vinner mot Færøyene. Det spiller du på her til 1,95 i odds

Lars Krogh Gerson satt på benken da Luxembourg slo Litauen 2-0 på bortebane lørdag i Nations League.

Luc Holtz gjør neppe endringer i forsvaret før kampen mot Færøyene, og det betyr at Gerson sannsynligvis starter på benken igjen tirsdag.

Norwich-spiller på topp

En som garantert starter for Luxembourg i Torshavn er lørdagens tomålsscorer Daniel Sinani.

Norwich-spilleren, som var utlånt til Huddersfield i Championship denne sesongen, scoret Luxembourgs første mål etter 44 minutter i Litauen og la på til 2-0 tolv minutter før full tid.

Sinani har ennå ikke spilt for Norwich sitt seniorlag, men det får han kanskje mulighet til neste sesong. 25-åringen returnerer nemlig til Carrow Road når utlånsavtalen med Huddersfield utløper i sommer. Sinani scoret seks mål på 39 kamper for the Terriers.

Scoringene hans mot Litauen var de to første landslagsmålene til Sinani siden oktober 2020.

Luxembourg vil være sikre på at de også kan ta tre poeng i tirsdagens kamp, etter kun å ha tapt én av de siste fem Nations League-kampene.

Det er ca. 202 millioner kroner i Eurojackpot-potten. Spillefrist tirsdag kl 19

Det er ingenting som tyder på at tirsdagens kamp på Færøyene skal bli særlig målrik. Begge lagene scorer sjelden når disse to landene er involvert. Begge lag har kun scoret i én av de siste seks hjemmekampene til Færøyene, og begge lag har kun scoret i to av de siste åtte bortematchene til gjestene fra Luxembourg. Denne statistikken gjør at det kan være interessant å spille på at ikke begge lag scorer, men det gir bare 1,60 i odds.

Da er det mer spennende å spille på at Luxembourg vinner. Færøyene og Odd-spiller Gilli Rólantsson fikk en grusom start på Nations League lørdag. De tapte hele 0-4 i Tyrkia, og tirsdag møter de et Luxembourg-lag som har vist bra form på bortebane.

Luxembourg har nemlig vunnet tre av fire bortekamper i Nations League, og vi tror Daniel Sinani & Co. kan lage problemer for øynasjonen som ligger 30 plasser bak dem på FIFA-rankingen.

Luxembourg virker å være klassen over Færøyene, og 1.95 ser faktisk et av tirsdagens mest interessante spill, slik vi ser det.

Vi tror at Luxembourg vinner mot Færøyene. Det spiller du på her til 1,95 i odds