Niasse kom, som 21-åring, på lån fra senegalske US Ouakam til Brann i 2012. Han fikk et minutt i den første hjemmekampen for sesongen, mot Sandnes Ulf. Så fikk han 25 minutter hjemme mot Strømsgodset 15. april, og to minutter borte mot Haugesund 21. april.

Onsdag er det ca 167 millioner kroner i Vikinglotto-potten.

Det var dét. 28 minutter i Eliteserien. Han leverte til slutt så dårlig at Branns 2. lag ikke hadde bruk for ham.

Brann sendte ham hjem i juli — før leieavtalen formelt utløp.

Senere er Niasse solgt for til sammen 225 millioner kroner, ifølge Bergensavisen.

Etter en tur innom tyrkisk fotball, ble han solgt fra Akhisar Belediyespor til russiske Lokomotiv Moskva i januar 2014. Overgangssum: Nærmere 50 millioner kroner.

I 2016 gikk veien videre til Premier League-klubben Everton. Den engelske storklubben kjøpte ham for over 175 millioner.

Fredag er det ca. 101 millioner i Eurojackpot-potten.

Etter å ha vært på lån i Cardiff og Hull City skrev han for drøye to uker siden under en korttidskontrakt med Huddersfield Town i Championship.

Men en lyskeskade i treningskamp kan bety at 30-åringen avslutter oppholdet i Town uten å spille en eneste kamp.

- Det vil gå rundt åtte uker for ham å komme seg etter skaden. Vi forventer ikke at vi får brukt ham denne sesongen, sa Huddersfield-manager Carlos Corberan til Yorkshirelive før helgen.

Det er dårlige nyheter for Huddersfield som trengte en målscorer. De har gått målløs av banen i de to siste kampene, og vi tror de får problemer mot Bournemouth tirsdag.

Huddersfield - Bournemouth (Pause/fulltid dobbel) - B/B 2,80 (spillestopp tirsdag kl. 18.25)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Bournemouth scoret fem mål mot Huddersfield da lagene møttes på Vitality Stadium i desember, og vi tror også de blir for sterke for the Terries tirsdag.

Bournemouth er sjanseløs på en av de to direkte opprykksplassene, men laget har the Cherries har gjort det bra etter at Jonathan Woodgate kom inn.

Lørdag fikk Coventry bank av Bournemouth. The Cherries vant 4-1 på hjemmebane. Det var Bournemouths fjerde ligaseier på rad, og de sjette seieren på de åtte siste kampene. De ligger to poeng foran Reading på syvendeplass før tirsdagens bortekamp i Vest-Yorkshire. Det er vanskelig å finne argumenter for at the Cherries skal snuble mot Huddersfield.

Onsdag er det ca 167 millioner kroner i Vikinglotto-potten.

Laget er i kjempeform, og de viste i det omvendte oppgjøret at de er bedre lag enn Huddersfield.

To seire på 18 kamper

Town har slitt tungt hele denne sesongen, men de nådde et nytt lavmål da de tapte 0-7 mot Norwich. Carlos Corberans mannskap unngikk tap mot Rotherham i helgen, men 0-0-kampen mot laget som ligger tredje sist på tabellen viser at de ikke skal ha mye å stille opp med mot et Bournemouth-lag som jakter en playoffplass.

Her finner du hele oddsprogrammet.

Yorkshire-vertene er uten seier i de fire siste kampene, og har kun vunnet to av de siste 18 ligakampene. I denne perioden har de tapt halvparten av kampene. Bournemouth har gått til ledelse i de seks siste kampene, og de har vunnet alle seks. De ledet også til pause i den forrige kampen mot Huddersfield. Vi tror på et B/B-spill i denne matchen. Oddsen på at Bournemouth leder til pause og vinner etter 90 minutter er 2,80. Det er spillbart.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset