*Nettavisen* Sportspill.

Brann fortsetter storspillet i Bergen

Foto: Marit Hommedal/Scanpix

Uhyre hjemmesterke Brann jager sin sjette strake hjemmeseier i Bergen.

16.05.13 07:27

Sportspills meny torsdag
Oddstips 2: Brøndby har ikke noe valg
Tippetips: Fotballens festaften
Tippeligaen: Full oversikt over skader og karantener
V75 Åby: Ekstra V75 med store penger å spille om
V4 Boden: Sportspill i knallform

16. mai betyr norsk fotball i alle bauger og kanter og det spilles fotball i alle de tre øverste divisjonene i fedrelandet dagen før dagen. Det bærer også torsdagens langoddsprogram preg av. Dessverre er det svært mange uinteressante favoritter på farten, men uansett er det mye å glede seg til. I den danske superligaen spilles nest siste serierunde torsdag og ellers er det naturligvis fire svært spennende kvartfinaler i ishockey.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

Dagens langskudd:
Vard Haugesund - Ham-Kam

Kanskje det er fordi oddssetterne sitter på Hamar at Ham-Kam er satt til klar favoritt i denne kampen. Ett poeng på de fire siste for nyopprykkede Vard Haugesund som har falt til tredje siste plass på tabellen. Det skal dog tillegges at kun to av seks kamper er spilt hjemme i Haugesund da laget har tapt 0-1 for Fredrikstad og spilt 2-2 mot Bodø/Glimt. Positiv start av Ham-Kam som er helt oppe på andreplass når sju serierunder er gjennomført. Ti poeng er tatt hjemme på Briskeby, mens to av tre bortekamper er tapt, så foreløpig er det usikkert hvor bra Ham-Kam er. For oss er kun et utfall som gjelder oddsmessig her og det er hjemmeseieren til flotte 2,80 i odds, som blir et klart langskudd for oss torsdag.

Dagens avslag
Viking - Hønefoss

Stort sett uten å imponere i en eneste kamp har Viking inntatt fjerdeplassen på tabellen med sine 16 poeng. Overbeviste ingen i derbyet hjemme mot Haugesund forrige torsdag og var kun gode de første ti minuttene i hjemmemøtet med Sogndal nest sist. 3-1-0 er uansett bra tall hjemme på Viking stadion. Hønefoss var i realiteten sjanseløse hjemme mot Rosenborg mandag kveld selv om tapssifrene ikke var større enn 1-2. 2-3-4 etter ni seriekamper er vel omtrent som forventet for Hønefoss som nok får en kamp får å overleve denne sesongen også. Borte står laget med 1-2-2. 1,45 på hjemmeseier her, må være et av dagens aller dårligste tilbud fra Norsk Tipping og denne er det lett å stå over.

HTML EMBED

Norsk Tipping

BGFlashEmbed('http://widget.tippebannere.no/Moduler/TV.swf','tv','http://widget.tippebannere.no/OddsenHome.ashx?func=tvmatches','Nettavisen_Oddsen2.0');

Dagens spill
Brann - Aalesund

Fem hjemmeseire av fem mulige for Brann og fire bortetap av fire mulige er fasiten for Brann etter ni spilte serierunder. Søndag så det ikke ut som laget hadde trua på noe som helst i bortemøtet med serieleder Strømsgodset og det var lite å si på at Godset vant den kampen 2-0. Brann falt dermed fra andre til femteplass på tabellen.

Etter tendenser til sviktende form så slo Aalesund tilbake så det smalt i hjemmemøtet med Lillestrøm mandag kveld og ga seg ikke før det stod 7-1. Det sendte laget opp på andreplass på tabellen, fortsatt bare tre poeng bak serieleder Strømsgodset. Variable 2-0-2 på bortebane.

Simen Wangberg, Markus Jonsson, Fredrik Nordkvelle, Jørgen Mohus og Kasper Skaanes er alle ute for Brann. Tramaine Stewart, Daniel Arnefjord, og Petter Orry Larsen er skadet. Jo Nymo Matland og Demar Phillips er usikre for Aalesund.

Det står 3-1-0 på de fire siste tilsvarende i Bergen og med tanke på Branns imponerende hjemmestatistikk er det vanskelig å komme utenom hjemmeseieren her. Vi får faktisk 2,00 på hjemmeseier i kveld og med tanke på Branns bunnsolide hjemmestatistikk og siste års innbyrdes er vi nesten "tvunget" til å angripe hjemmeseieren her. Kampen kan naturligvis spilles som singel og vår innsats er som vanlig 100 kroner.

Spilleforslag 1 torsdag (spillestopp kl 17.55):
Kamp 60 Brann - Aalesund 2,00 3,30 3,25
Klikk her for å levere dette spillet (innsatsen styrer du selv)

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.