Søndag er det klart for Bergen mot Trondheim. Brann mot Rosenborg. Denne gangen er det mer enn prestisje og tre poeng som står på spill.

Over 10.600 har kjøpt billett til søndagens oppgjør i Toppserien mellom Rosenborg og Brann på Lerkendal, og trønderne har dermed slått Branns én uke gamle tilskuerrekord.

Fin odds på Brann-seier mot Rosenborg. Klikk her for å spille!

Da var det 10.582 publikummere til stede på Brann Stadion da Brann slo Vålerenga forrige søndag, noe som var ny rekord på en kvinnekamp i Norge. Den forrige ble satt på Bislett stadion helt tilbake i 2006. Den lød på 8.856 og ble satt under cupfinalen. I Toppserien var bestenoteringen før i ettermiddag på drøyt 3.600.

Men det spørs om trønderne som kommer til Lerkendal vil like det de får se. Vi tror nemlig at de taper.

Rosenborg - Brann

Odds: Brann vinner - 2,40 i odds

Kampstart søndag 12. juni kl 16.00

Spillestopp kl 15.59 Live odds etter kampstart

Lerkendal

Kampen vises på NRK1 Det får du tilgang til her.

Du kan også se den på Strim - du får 7 dager gratis her

Vi tror at Brann vinner. Det kan du spille på her til 2,40 i odds

For én uke siden var det fotballfest i Bergen da 10.582 tilskuere møtte opp for å se Brann mot Vålerenga på Brann Stadion.

Dermed ble den tidligere tilskuerrekorden i Toppserien på 3541 tilskuere knust, men det spørs hvor lenge den nåværende rekorden blir stående. Søndag håper Rosenborg å sette ny rekord på Lerkendal.

Det er de på god vei til.

Torsdag kveld var det nemlig solgt over 9000 billetter til toppoppgjøret mellom Brann og Rosenborg.

Det er ca. 264 millioner kroner i Eurojackpot-potten. Spillefrist fredag kl 19

35 kamper uten tap

Rosenborg ligger på tredjeplass før søndagens kamp, åtte poeng bak serieleder Brann. Trønderne har vist stigende form de siste ukene med syv strake kamper i serien uten nederlag etter sjokktapet mot Lyn (0-1) hjemme i Trondheim.

I forrige serierunde slo trønderne Arna-Bjørnar 4-2 i Bergen, og før det var det spilte de 1-1 mot Vålerenga på Intility. Trønderne har en sterk hjemmestatistikk. De har kun tapt to av 24 hjemmekamper etter at de skiftet navn til Rosenborg før 2020-sesongen.

Ett av tapene kom mot søndagens motstander.

Brann er Norges beste kvinnelige fotball-lag i øyeblikket. Bergenserne har ikke tapt en seriekamp siden 3. oktober 2020.

Brann er laget med flest spillere i den norske EM-troppen. Elisabeth Terland, Aurora Mikalsen, Tuva Hansen, Guro Bergsvand og Lisa Naalsund er alle tatt ut til mesterskapet i England.

Det er ca. 264 millioner kroner i Eurojackpot-potten. Spillefrist fredag kl 19

Brann, som sist sesong het Sandviken, tapte ikke en eneste seriekamp forrige sesong, og de har heller ikke tapt denne sesongen. Bergenserne har 35 kamper på rad uten tap i serien. Det er imponerende.

Brann slo RBK sist lagene møttes Da endte det 2-1 i Bergen. Trønderne har kun vunnet én gang på fem forsøk mot Brann (Sandviken) etter at de skiftet navn fra Trondheims-Ørn til Rosenborg.

Vi tror at Brann vinner. Det kan du spille på her til 2,40 i odds