Gå til sidens hovedinnhold

Brasil forbedrer sin egen rekord mot Columbia i kveld

Brasil har vunnet de ti siste kampene i den søramerikanske VM-kvalifisering. Det er rekord.

Brasil har spilt 26 VM-kvalifiseringskamper på rad uten tape. Forrige gang de tapte en VM-kvalikkamp var tilbake i oktober 2015. Det er altså seks år siden.

Ca. 57 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spill før onsdag kl. 19.00

Ifølge statistikknettstedet Opta har Neymar & co gjort noe ingen andre lag har klart i den søramerikanske VM-kvaliken. De har vunnet ti kamper på rad. De slo Chile 3-0 i den siste VM-kvalifiseringskampen i 2017 før VM i Russland, og de har fulgt opp med å vinne samtlige ni kamper i kvaliken til Qatar-VM.

I kveld forbedrer Brasil sin egen rekord.

Vi tror Brasil tar sin ellevte VM-kvalifiseringsseier på rad søndag.

Columbia - Brasil

Brasil vinner - 2,00

Kampstart søndag kl. 23.00

Spillestopp kl 22.59 Live odds etter kampstart

Barranquilla

Kampen vises på Vsport1

Vi tror at Brasil vinner. Det spiller du på her til 2,00 i odds

Brasil jakter på sin ellevte VM-kvalifiseringsseier på rad når de møter Colombia søndag kveld.

De søramerikanske gigantene snudde 0-1 til 3-1-seier mot Venezuela natt til fredag. Eric Ramirez headet vertene i ledelsen allerede etter elleve minutter. Det var det første baklengsmålet til Brasil på seks kamper.

Tites menn dominerte banespillet, men slet med å score mot Venezuela. Først i det 71. minutt kom utligningen, da Marquinhos stanget inn et hjørnespark fra Leeds-spilleren Raphinha. I de siste fem minuttene ble Gabriel Barbosa felt innenfor 16-meteren, og Flamengo-spilleren satte selv straffesparket i mål. Innbytter Antony fastsatte sluttresultatet til 3-1 på overtid.

Ca. 57 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spill før onsdag kl. 19.00

Sensasjonelle tall mot Colombia

Brasil har nå tatt 27 av 27 mulige poeng så langt i denne VM-kvaliken, og statistikken tyder på at samba-landet tar tre nye poeng søndag kveld.

Brasil har nemlig aldri tapt en VM-kvalifiseringskamp mot Colombia. Fasiten etter 13 kamper viser syv seire og seks uavgjorte. Brasilianerne har faktisk kun tapt tre av 43 kamper mot Colombia i historien.

Colombia på sin side har skuffet stort i kvaliken. De ligger på femteplass, 13 poeng bak Brasil.

Se kampen mellom Columbia og Brasil hos Viaplay. Skaff deg tilgang her!

De fikk en liten opptur natt til fredag. For første gang siden 2001, klarte Colombia å få med seg poeng fra Uruguay da de spilte 0-0 i Montevideo. Siden colombianerne ble slått 0-3 i det omvendte oppgjøret i november 2020, er Reinaldo Rueda antakeligvis fornøyd med at laget hans klarte å få med seg ett poeng denne gangen.

Colombia er nå ubeseiret i seks siste kampene, men fire av de fem siste kampene har endt uavgjort.

Neymar tilbake

Dermed innehar de femteplassen som gir playoff-spill, men de er bare to poeng bak Equador på tredjeplass og Uruguay på fjerdeplass.

Real Madrid-spilleren Casemiro er ute hos Brasil. Han har problemer med en visdomstann. Neymar var suspendert mot Venezuela, men 29-åringen er tilbake søndag. Han starter trolig sammen med Raphinha, som hadde to målgivende pasninger i debuten mot Venezuela.

Her er hele søndagens oddsprogram!

Brasil har kun vunnet fem av de siste tolv kampene mot Colombia i alle turneringer, så de kan ikke ta lett på oppgaven søndag.

Åtte av de ti siste kampene mellom Brasil og Colombia har blitt avgjort med ett måls margin, og vi forventer også en tett og jevnspilt kamp i Barranquilla.

Med Neymar tilbake, vil gjestene være betydelig styrket offensivt og de skal ha tilstrekkelig med kvalitet i laget til å ta tre poeng i søndagens kamp. Da vil de samtidig ta sin tiende strake seier i VM-kvaliken. Vi tror seiersrekken fortsetter for brasilianerne.