Det gjenstår fire runder i den søramerikanske VM-kvalifiseringen, men Brasil er allerede kvalifisert for VM i Qatar i november.

Brasilianerne har likevel fortsatt noe å spille for.

Overraskende god odds på Brasil-seier mot Ecuador. Sjekk her!

De kan nemlig bli det første laget som har gått ubeseiret gjennom den søramerikanske VM-kvalifiseringen i dens nåværende form. Brasilianerne står med elleve seire og to uavgjorte før torsdagens bortekamp mot Ecuador.

Brasil vil bli historiske, og vi tror det motiverer dem til å ta sin tolvte seier i VM-kvalifiseringen.

Ecuador - Brasil

Odds: Brasil vinner - 2,20 i odds

Kampstart torsdag 27. januar klokken 22.00

Spillestopp kl 21.59 Live odds etter kampstart

Slik ser du kampen: Den vises på Vsport1/Viaplay.

Det får du tilgang til her. Du kan også se den på Strim - du får 7 dager gratis her

Vi tror at Brasil vinner. Det spiller du på her til 2,20 i odds

Brasil og Argentina er allerede kvalifisert for VM i Qatar som spilles i november. Uansett hvordan det går i de fire siste kampene vil brasilianerne være blant de fire beste lagene i den søramerikanske kvaliken.

I torsdagens kamp må Ecuador må Brasil klare seg uten lagets største stjerne, Neymar. Paris St. Germain-spilleren er ute med en skade i den venstre ankelen. Tite har heller ikke tatt ut Roberto Firmino og Richarlison i 26-mannstroppen til kampene mot Ecuador og Paraguay.

Vinicius Junior og Raphinha vil sannsynligvis spille på flankene, og de kan få med seg enten Gabriel Barbosa eller Gabriel Jesus på topp.

Casemiro var suspendert i den forrige kampen til Brasil, men han er ventet å være tilbake på midtbanen i torsdagens kamp. 38 år gamle Dani Alaves kan også starte sin første kamp for landslaget på over et år. Han vil kunne få med seg Thiago Silva, Marquinhos og Alex Sandro i backfireren.

Nest beste hjemmelaget

Ecuador har vært den store overraskelsen i den søramerikanske VM-kvaliken denne gangen, og de ligger godt an til å kvalifisere seg for VM for første gang siden 2014. Laget ligger på tredjeplass i kvaliken med 23 poeng. Selv om de har seks poengs forsprang til Colombia, som innehar fjerdeplassen, skal ecuadorianerne ikke ta en VM-plass for gitt enda. Det er fortsatt fem lag som henger med i kampen om de tre siste VM-plassene.

En av hovedgrunnene til Ecuadors suksess har vært den gode hjemmeformen. De har tatt hele 70 prosent av poengene hjemme i Quito, noe som kan skyldes at den ecuadorianske hovedstaden ligger nesten 3000 meter over havet. Den tynne luften i Quito gir vertene en fordel.

Brasil har spilt elleve kamper på rad siden 2006 uten å tape mot Ecuador, men det er verdt å være oppmerksom på at brasilianerne kun har vunnet én av de fem siste VM-kvalifiseringskampene i Quito.

Ecuador er det nest beste hjemmelaget i den søramerikanske kvaliken. De har kun tapt én av de syv første hjemmekampene. Tapet kom mot Peru som er et av svakeste lagene i kvaliken.

Nå møter de et brasiliansk lag som solide defensivt. Brasil har kun sluppet inn fire mål på 13 kamper i kvaliken.

Historikken viser også at brasilianerne har holdt nullen i fire av de fem siste kampene mot Ecuador. De har også holdt tett i de tre siste VM-kvalikkampene mot ecuadorianerne.

Det ligger an til å bli en tett og jevnspilt kamp med få mål i Quito. Brasil har kun vunnet én av de fire siste bortekampene mot Ecuador, og i tre av disse kampene har det vært scoret to mål eller færre. Vi tror Brasil vinner til 2,15 i odds.

Vi tror at Brasil vinner. Det spiller du på her til 2,20 i odds