Gå til sidens hovedinnhold

Brasil vinner mot Peru med B-laget

Brasil mangler åtte spillere som kunne startet kampen mot Peru, men vi tror brasilianerne er gode nok til å vinne nattens kamp med B-laget.

Premier League bestemte seg tidligere i høst for å nekte en rekke spillere å dra på landslagssamling med sine respektive nasjoner, fordi det å reise til såkalt røde land ville bety at disse spillerne måtte sitte i karantene da de kom tilbake.

Ca. 493 millioner i Eurojackpot-potten . Spillefrist er fredag kl. 19:00

Dette førte blant annet til at flere brasilianske spillere måtte bli hjemme denne landslagspausen, til stor frustrasjon for det brasilianske forbundet. Brasil mangler målvaktene Alisson Becker og Ederson, midtstopperen Thiago Silva, midtbanespillerne Fred og Fabinho og angrepsspillerne Richarlison, Gabriel Jesus og Roberto Firmino.

At Brasil vinner uten å slippe inn mål gir 1,92 i odds

Marquinhos, som var suspendert mot Argentina, spiller heller ikke kampen mot Peru siden Brasil ikke vet om de får bruke ham ennå.

Det betyr at Brasil trolig stiller med dette laget: Weverton; Danilo, Eder Militao, L. Verissimo, Alex Sandro; Lucas Paqueta, Gerson, Casemiro, Everton Ribeiro; Gabriel, Neymar.

Brasil - Peru (Brasil vinner og holder nullen) - 1,92 (spillestopp natt til fredag kl. 02.29)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Brasil har vunnet syv av syv kamper så langt i VM-kvalifiseringen, og vi tror de tar sin åttende seier i kampen mot Peru natt til fredag.

Peru fikk en elendig start på VM-kvalifiseringen, men de tok tre viktige poeng da de slo Venezuela 1-0 i helgen. Nå er inkaene ubeseiret i de tre siste kampene, og står med åtte poeng totalt.

Ca. 493 millioner i Eurojackpot-potten . Spillefrist er fredag kl. 19:00

Trener Ricardo Gareca kan komme til å la DC Uniteds Edison Flores tilbake i startelleveren på bekostning av Luis Advincula. Peru trente med denne startelleveren: Pedro Gallese; Aldo Corzo, Anderson Santamaria, Alexander Callens, Marcos Lopez; Renato Tapia, Yoshimar Yotun, Edison Flores; Christian Cueva, Andre Carrillo, Gianluca Lapadula.

Ikke sluppet inn mål hjemme

Brasilianerne stiller med et B-preget lag mot Peru siden de mangler alle spillerne fra Premier League. Likevel; Brasil har et sterkt mannskap, og de skal være i stand til å vinne mot Peru som de allerede har slått to ganger i Copa America denne sommeren.

Det finnes gode argumenter for at Brasil vinner mot Peru uten å slippe inn mål. I 14 av de siste 24 kampene mellom disse to lagene har Brasil vunnet uten baklengs, og i begge de to siste kampene har sambanasjonen vunnet mot Peru og samtidig holdt tett bakover.

Ikke nok med det. Brasil har ennå ikke sluppet inn et eneste mål på hjemmebane i kvalifiseringen, mens Peru har gått målløs av banen i alle tre kampene de har tapt i kvaliken.

At Brasil vinner på hjemmebane mot Peru og holder nullen virker å være et greit spill på denne kampen, hvor Brasil er gjort til store favoritter. Oddsen på Brasil-seier er 1,92.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset