Lehne Olsen har vært brennhet for Lillestrøm denne sesongen, og kraftspissen har vært mye av grunnen til den solide poengfangsten til «Fugla» så langt i år.

30-åringen scoret sitt 22. mål for sesongen mot Rosenborg forrige helg. Det betyr at han har scoret over halvparten av Lillestrøms 40 mål denne sesongen.

At Thomas Lehne Olsen scorer mot Vålerenga gir 1,95 i odds

Det har ikke gått upåaktet hen. Med stjernespissen Erling Braut Haaland ute med skade, tok landslagssjef Ståle Solbakken ut Lillestrøm-spissen til de avgjørende VM-kvalifiseringskampene mot Latvia og Nederland.

Se Lillestrøm - Vålerenga på Strim. Slik skaffer du deg tilgang!

– Han kan tilby mål når vi trenger det. Det spørs hvordan kampbildet ser ut. Han har vist at han kan gå bak når motstanderen står høyt og at han har bedre målnese og luktesans enn han hadde i Obosligaen i fjor. Så han kan sikkert score mot Latvia, sa Solbakken.

Lehne Olsen har scoret tre mål på de tre siste oppgjørene mot Vålerenga, og vi tror ikke bare han kan score mot Latvia, men mot Vålerenga. Lillestrøm har ikke tapt mot VIF når Thomas Lehne Olsen har scoret.

Vi tror han senker VIF i kveld. Det gir 1,95 i odds.

Lillestrøm - Vålerenga

Odds: Lillestrøm vinner - 2,20

Kampstart søndag 7. november kl. 19.00

Spillestopp kl 18.59 Live odds etter kampstart

Åråsen

Kampen kan sees på EurosportNorge

Vi tror at Lillestrøm vinner mot VIF. Det kan du spille på til 2,20 i odds

Lillestrøm mot Vålerenga er det mest intense derbyet vi har i norsk fotball. Sånn har det vært i over 40 år. Hatoppgjørene byr alltid på noe ekstra.

Men hvor kommer hatet fra?

Derfor hater de hverandre

Politisk redaktør i Romerikes Blad, Lars MJ Hansen, skriver at voldsomme rivaliseringen mellom stasjonsbyen og hovedstaden oppsto på 1970-tallet, da Tom Lund var den store stjernen og Lillestrøm herjet rundt omkring på norske fotballbaner. Det som virkelig fikk det til å koke var da LSK hentet Terje Olsen og Rune Hansen fra Vålerenga. Slik gjorde man ikke i norsk fotball på den tiden.

Det er ca. 116 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spillefrist onsdag kl 18

Følelsene var sterke blant supporterne da VIF-profilene plutselig spilte i gul og svart, og i pressen raste debatten. Ja, det ble til og med tatt opp i et møte i Vålerenga kirke der det ble nevnt at Judas Iskariot fikk lønn som fortjent.

Søndag er det klart for et nytt brennhett derby på Åråsen.

Se Lillestrøm - Vålerenga på Strim. Slik skaffer du deg tilgang!

Etter to strake seire er LSK igjen med i kampen om bronsemedaljen. Det er en sterk prestasjon av et nyopprykket lag som ikke er bortskjemt med edelt metall i serien de siste tiårene. Siste gull kom tilbake i 1989, og forrige gang laget fra Romerike tok sølv var i 2001.

Lillestrøm sto for en oppsiktsvekkende snuoperasjon sist helg. De lå under 0-1 til pause mot Rosenborg, men med tre scoringer på de siste drøye 20 minuttene snudde de kampen til 3-1-seier. LSK er ubeseiret i de tre siste kampene mot VIF, men to av kampene har endt uavgjort.

Her er hele søndagens oddsprogram!

I forrige bortekamp rotet Vålerenga vekk en 1-0-ledelse og tapet 1-2 mot Sarpsborg 08 tre minutter på overtid, men de slo tilbake med å vinne 1-0 mot Brann på hjemmebane sist helg.

Fagermo liker seg på Åråsen

Lagene til Dag-Eilev Fagermo er bedre hjemme enn borte. Det viser statistikken.

Vålerenga har kun tapt én av 27 hjemmekamper. Det kom mot Kristiansund i mai. Hovedstadslaget tapte ikke en eneste kamp på Intility Arena sist sesong. På bortebane har det ikke gått like bra. De har kun vunnet tre av tolv bortekamper så langt denne sesongen.

Det er ca. 116 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spillefrist onsdag kl 18

Men Fagermo har av en eller annen grunn likt seg godt på Åråsen. Der har han ikke tapt siden 2014. Fasiten viser tre seire og to uavgjorte. Lagene hans har faktisk ikke sluppet inn mål på de tre siste kampene på Romerike.

Søndagens kveldskamp blir Fagermos første match på Åråsen som Vålerenga-trener, og vi tror han går på sitt første bortetap mot LSK siden 2014. Lillestrøm vil med tre poeng kunne klatre opp på medaljeplass. Det er en kjempemotivasjon, og med et fullsatt Åråsen i ryggen, tror vi de vinner hatkampen.

Vi tror at Lillestrøm vinner mot VIF. Det kan du spille på til 2,20 i odds