Brentford - Chelsea

Odds: Chelsea vinner begge omgangene

Kampstart lørdag 16.oktober kl 18.30

Spillestopp kl 18.29 Live odds etter kampstart

Brentford Community Stadium

Kampen kan sees på TV2 Sport Premium og TV2 Play

Vi tror Chelsea vinner begge omgangene. Spill på det her til 4.10 i odds

Brentford tar i mot serieleder Chelsea i åttende runde av årets Premier League-sesong. Etter at de rykket opp til øverste nivå for første gang siden 1947 har laget virkelig markert seg i innledningen.

De ligger på syvendeplass og står med tre seiere, tre uavgjorte og kun ett tap. De har spilt noen imponerende kamper og fikk en flying start når de feide Arsenal av banen i første runde.

De tre siste kampene har vært spesielt bra der de først slo Wolverhampton 2-0 borte, før de spilte en helt vill kamp hjemme mot Liverpool og berget 3-3. I forrige runde var det London-oppgjør borte mot West Ham, og når Yoane Wissa hamret inn 2-1 målet på overtid av overtiden tok det fullstendig av.

Brentford er lag nummer 50 som kan skryte av å ha spilt i Premier League, og historien viser at de kan være optimistiske i forhold til å berge plassen. Åtte av de elleve siste klubbene som har debutert i Premier League har kommet seg gjennom sesongen uten å rykke ned.

Foreløpig har Brentford ingenting å frykte og ved hjelp av et enormt trykk fra tribunen hjemme på Brentford Community Stadium kan de ta luven av de fleste. Spørsmålet er hvor lenge de kan spille på entusiasmen et nyopprykket lag som regel har.

Kristoffer Ajer og Vitaly Janelt skal være klare til kamp, mens Shandon Babtiste fikk skulderen ut av ledd mot West Ham og er uaktuell.

Spillefrist for lotto er lørdag kl 18

Chelsea er bunnsolid serieleder

Det første svaret på det får vi når serieleder Chelsea tar den korte turen til Brentford og London-derbyet lørdag kveld.

Chelsea spilte hjemme mot Southampton i forrige serierunde og måtte jobbe hardt for de tre poengene de til slutt fikk. De tok en tidlig ledelse ved Trevoh Chalobah, men James Ward-Prowse utlignet på straffe i det 61.minutt.

Når samme Ward-Prowse fikk direkte rødt kort etter en stygg stempling på Jorginho raknet det for bortelaget. Timo Werner og Ben Chilwell sikret seieren og fortsatt tabelltopp for Chelsea.

Nå venter en tøff test for serielederne, og manager Thomas Tuchel forventer å møte et Brentford som er klare for kamp, med masse entusiasme og selvtillit etter de siste kampene.

Tuchel vet at Chelsea er favoritter, men vil sørge for å innprente i spillerne at det langt i fra kommer til å bli en enkel oppgave. Etter de syv første kampene i sesongen er nok alle lag nå klare over hva Brentford kommer med.

Antonio Rüdiger er usikker på grunn av problemer med ryggen, mens Romelu Lukaku og Reece James er rapportert klare til kamp.

Chelsea er det beste laget de første 45 minuttene

Statistikken viser at Chelsea er det beste laget av samtlige i Premier League i første omgang. De er bare femte best i andre omgang selv om de har 8-2 i målforskjell. De har ennå ikke sluppet inn mål på bortebane etter pause, mens Brentford har sluppet inn tre mål i andre omgang på hjemmebane.

Vi tror Chelsea viser styrke og vinner begge omgangene.

Det spiller du på her til 4.10 i odds

Romelu Lukaku har ikke scoret i Premier League siden han puttet to mål mot Aston Villa 11.september. En liten måltørke som alle spisser har av og til, men vi tror kraftpluggen fra Belgia finner veien til målet igjen mot Brentford.

Scoring til Lukaku spiller du på her til 1.97 i odds