Ole Gunnar Solskjær vant aldri ligacupen som spiller med Manchester United. Han var med å tape mot Liverpool i finalen i 2003, og han var skadet i 2006 da Manchester United banket Wigan. Vi tror ikke Solskjær vinner ligacupen i år heller.

Brighton - Manchester United 3,70 - 3,40- 1,77 H (spillestopp kl. 20.40)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Engelsk, ligacup. 4. runde. Fire dager etter den dramatiske 3-2-seieren til Manchester United mot Brighton, skal lagene møtes igjen. Denne gangen i ligacupen.

Lørdagens oppgjør på Amex Stadium ble en thriller. Dommer Chris Kavanagh blåste først av kampen, men satte kampen i gang igjen for å gi straffe til Manchester United etter å ha sett på videobilder. Bruno Fernandes satte straffesparket i mål, og United vant kampen. Det var et poengrøveri.

Brighton hadde fortjent minst ett poeng, ja, kanskje alle tre. Vertene hadde nemlig fem baller i stengene, uten å få uttelling. Onsdag tror vi Brighton får revansj.

Onsdag er det ca. 76 millioner kroner i Vikinglotto-potten.

Gir reservene sjansen

Kampene kommer tett som hagl i England, og det er ventet at både Graham Potter og Ole Gunnar Soskjær kommer til å gjøre endringer på lagene før ligacupmatchen.

United kvalifiserte seg til den fjerde runden i ligacupen da de slo Luton Town 3-0 på Kenilworth Road. Juan Mata, Marcus Rashford og Mason Greenwood scoret målene. Siden Brighton ikke spiller i Europa, har laget fra den engelske sørkysten vært gjennom to ligacuprunder. De slo Portsmouth 4-0 i 2. runden og vant 2-0 mot Preston i forrige uke. I begge kampene har Graham Potter gjort endringer på laget. Han vi trolig gjøre endringer på laget til onsdagens kamp også, men kanskje ikke like mange som i sist kamp.

Se alle de nye draktene til Premier League-klubbene her

Manchester United har ingen nye spillere på skadelisten. Ole Gunnar Solskjær gjorde ti endringer på laget som startet i 3-0-seieren mot Luton Town i forrige uke, og det ligger også an til å bli en rekke endringer på laget til tirsdagens kamp.

Onsdag er det ca. 76 millioner kroner i Vikinglotto-potten.

Dean Henderson, Timothy Fosu-Mensah, Eric Bailly, Brandon Williams, Fred, Scott McTominay, Donny van de Beek, Jesse Lingard, Daniel James, Juan Mata og Odion Ighalo er blant spillerne som kan få sjansen på Amex Stadium.

- Dette er en mulighet til å få spilletid. Vi trenger å få i gang alle spillerne for det er en lang sesong, og dette er en sjanse for enkeltspillere til å vise seg frem, sa Ole Gunnar Solskjær, ifølge Manchester Evening News.

United får trøbbel uten stjernene

Axel Tuanzebe er fortsatt ute med skade. Hjemmelaget på sin side må klare seg uten Yves Bissouma Han er suspendert, mens Jose Izqueirdo, Christian Walton og Florin Andone er alle langtidsskadet.

Graham Potter er selvsagt ikke fornøyd med resultatet i lørdagens kamp, men prestasjonen til Brighton må han være happy med.

Her kan du skrape Flax på nett.

De røde djevlene hvilte mange av stjernespillerne sist uke mot Luton, og spillere som Paul Pogba, Bruno Fernandes, Anthony Martial, Marcus Rashford og Mason Greenwood starter antakeligvis på benken igjen. Det var effektivteten foran mål som gjorde at Manchester United vant i helgen, og uten stjernene vil de få problemer.

The Seagulls har kun tapt to av de siste åtte kampene Vi tror de kan slå Manchester United ut av ligacupen. 3,70 i odds på hjemmeseier er slett ikke verst betalt.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset