Gå til sidens hovedinnhold

Bristol City har fått opp dampen

Bristol City jakter sin niende seier på rad.

Sportspills øvrige tirsdagsmeny:
Oddssingel Champions League:
Glem Paris, vi tror på United!
V65 Momarken: Vi går for Paradise og Tore på Momarken
V64 jackpot: Stor V64-jackpot med over en million ekstra
Oddssingel Champions League: Porto gir Roma kamp
V4-lunsj: Vi jakter ny V4-opptur til lunsj
Vikinglotto onsdag: Hele 136 mill kr i førstepremiepotten
Flax: Vinn reisegavekort og metervis med ReiseFlax

Dagens oddsmeny har vi ventet lenge på - det er nemlig dags for sluttspill i Champions League! Vi skal få servert to deilig kamper, men det er ingen tvil om at de fleste har rettet fokus mot Manchester der Paris Saint-Germain kommer på besøk. Roma - Porto er den andre kampen, og dette er et åpent oppgjør. Det spilles og en kamp i Europa Ligaen mellom Fenerbache og Zenit. Vi skal heller ikke glemme at det spilles fem kamper i Championship denne tirsdagen. Det er og lagkonkurranse i Alpint-VM, og dette begynner 16:00!

NB! Førstepremiepotten i Vikinglotto er på fantastiske 136 millioner kroner onsdag. Lever kupongen her!

Bristol City – Queens Park Rangers 1,75 – 3,35 – 3,75 H (spillestopp kl. 2045)

Bristol City slo Blackburn 1–0 på bortebane i helgen. Dermed er de ubeseiret i tolv kamper på rad, hvorav de åtte siste kampene er vunnet.

Etter helgens seier klatret de opp på sjetteplass, og skjøv Derby County ned fra en playoffplass, men å holde The Rams bak seg blir en tøff oppgave for Bristol City.

Begge lagene har 50 poeng, så Bristol City må ta tre poeng mot QPR hjemme på Ashton Gate tirsdag om de skal beholde playoffplassen.

Dette er en skjebneuke for Bristol City som først møter QPR i ligaen på tirsdag, og deretter venter Wolverhampton i FA-cupen på søndag.

Steve McClaren så lenge ut til å klare å føre QPR inn til en playoffplass, men etter at formkurven begynte å peke nedover i slutten av desember har laget vært i fritt fall på tabellen. I likhet med Bristol City henger også QPR med i FA-cupen. De møter Watford på fredag.

QPR har slitt mot Bristol City. De har tapt de to siste kampene mot dem uten å score mål, men de har sluppet inn fem.

Bristol City-manager Lee Johnson vil antakeligvis stille med de samme elleve fra start i tredje kampen på rad.

Forsvarsspilleren Eros Pisano vil trolig starte på benken, selv om han scoret vinnermålet mot Blackburn på lørdag.

QPR vil sannsynligvis starte med Jordan Cousins på midtbanen. Han kom inn og scoret i 3-4-tapet mot Birmingham. Stopperen Toni Leistner kan også få sjansen fra start, men Geoff Cameron og Angel Rangel er usikre.

QPR har gjort det bra i cupen, men de står uten seier i de seks siste kampene i Championship. London-klubben har ikke fått det til å stemme på bortebane, og de har ikke vunnet noen av de siste fire bortekampene uansett turnering.

De har tapt syv av 15 bortekamper, og de står med tap i fire ligakamper på rad. .

Bristol City på sin side viser fantastisk form. De har vunnet seks ligakamper på rad. På hjemmebane viser statistikken fem seire på rappen. Jeg tror ikke QPR klarer å stoppe formsterke Bristol City nå. Vertene har også et godt tak på QPR. De har vunnet tre av de fire siste kampene mot dem, og jeg tror historien gjentar seg tirsdag.

Oddsen på hjemmeseier er 1,75. Det er litt tynt som singeltips, men den funker fint i en dobbel.


Sunderland – Blackpool 1,60 – 3,35 – 4,40 H (spillestopp kl. 2045)

Sunderland fikk enda en gang oppleve at League One er en lumsk liga. The Black Cats rykket ned fra Championship etter sist sesong, og det var ventet at de skulle rykke enkelt opp igjen.

De ligger nå på fjerdeplass med 57 poeng, men de har to kamper færre spilt enn Barnsley og Portsmouth som innehar annen- og tredjeplassen, og de har tre kamper færre spilt enn Luton som topper tabellen.

Sunderland har kun tapt to kamper, men problemet er at de spiller for mye uavgjort. De har faktisk spilt uavgjort i fem av de siste åtte kampene.

Lørdag skjedde det igjen. Sunderland ledet 1–0 til det gjensto minutter av lørdagens kamp på Kassam Stadium, og det virket som de hadde sikret tre poeng, men Oxford vill det annerledes. De utlignet til 1–1 i det 87. minutt. Det ble også sluttresultatet.

Det som gjør at Sunderland fortsatt henger med helt i toppen er at de klarer å få med seg poeng i kamper de spiller svakt. The Black Cats har scoret i alle ligakampene denne sesongen.

Blackpool på sin side viser bra form. De er ubeseiret i de fem siste kampene, og har kun fire poeng opp til Doncaster som innehar den siste playoffplassen. De slo Walsall 2–0 i helgen. Det var på hjemmebane. Borte har de ikke prestert like bra.

De slo riktignok Coventry 2–0 i sin forrige bortekamp, men det var en litt heldig seier. De hadde fire kamper på rad uten borteseier før trepoengeren mot Coventry.

Det er en litt tricky kamp siden ingen av lagene imponerer spillemessig for tiden, men jeg tror likevel at Sunderland har størst kapasitet. De må vinne denne matchen om de skal henge med i toppen, og det vil gjøre det skjerpet, tror jeg. Samtidig har de fordelen av å spille hjemme på Stadium of Light, hvor de står med 8-6-0 så langt.

Jeg går for hjemmeseier til Sunderland. Oddsen er 1,60, men det går fint an å bruke i en dobbel. Spillestopp er klokken 2045.

Tirsdagens dobbelttips er Bristol City + Sunderland. Denne kombinasjonen gir fine 2,80 i odds. Spillestopp kl. 2045.

Kommentarer til denne saken