Arendals rike onkel Jan Sigurd Otterlei har pøst inn millioner i Arendal Fotball, og denne sesongen var sørlendingene igjen en av opprykksfavoritter i 2. divisjon avdeling 2. Bryne var spådd å havne midt på tabellen, men de har fått en drømmestart, og vi tror den fortsetter lørdag.

Se kampen mellom Arendal og Bryne direkte fra lørdag klokken 1600

Arendal - Bryne FK 2,35 - 3,60 - 2,30 B (spillestopp kl. 15.55)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

2. divisjon avdeling 2. Toppoppgjør. Den gamle storheten fra Jæren endte på nedre halvdel av tabellen i 2019, men Jan Halvor Halvorsen virker å ha fått skikk på laget. Bryne har fått en kjempestart på sesongen med 13 av 15 mulige poeng så langt. Jærbuene topper tabellen i 2. divisjon avdeling 2, fire poeng foran Arendal som innehar fjerdeplassen.

Målløs i to kamper på rad

Etter en god start på sesongen, hvor hardtsatsende Arendal vant de tre første kampene uten å slippe inn mål, står de nå med to strake 0-1-tap - mot henholdsvis Vard og Fløy. Trener Steinar Pedersen har grunn til å være bekymret før kampen mot serielederen for sørlendingene har vært tamme offensivt i de to siste kampene. Mot Flekkerøy styrte de banespillet, men klarte å avgjøre kampen.

Ca. 14 millioner i Lotto-potten. Lever kupongen her!

Lørdag møter de et Bryne-lag som har vunnet de fire siste kampene på rad. Som ventet var Bryne hakket bedre enn Egersund sist, og dro i land en 2-1-seier. EIK kjempet for livet, men Bryne har en godt drillet ellever nå, og hadde god kontroll. Offensivt var jærbuene farlige i starten av kampen, men etter at de gikk opp til 2-0 handlet det mest om å kontrollere. Alt tyder på at startelleveren blir den samme som mot Fram og EIK.

Se kampen mellom Arendal og Bryne direkte fra lørdag klokken 1600

Bryne har hentet superspiss

Den målfarlige spissen Omar Fonstad El Ghaouti har flere sesonger bak seg i Bryne før denne sesongen gikk han til Arendal. Han ble erstattet av Joacim Holtan, og det har vært et vellykket bytte for Bryne.

Sjekk alle lørdagens oddstips her!

Holtan scoret ikke i lokaloppgjøret mot Egersund, men han har scoret seks mål på de fem første kampene for Bryne. Dermed er den tidligere Mandalskameratene-spilleren toppscorer i 2. divisjons-avdelingen. Thierry Dabove scoret ett av målene mot EIK, og karen som banket inn elleve mål på 13 kamper for Grorud sist sesong har så langt fire mål i Bryne-drakten. Duoen kommer til å gjøre livet surt for Arendal-forsvaret lørdag.

Se kampen her

Kaptein Bjarne Langeland er ute mot Arendal også, som han var mot EIK og Fram. Hans fravær svekker ikke laget i nevneverdig grad. Oliver Rotihaug er også ute, som han har vært hele sesongen. Begge nærmer seg å være klar for kamp.

Bryne har spilt fire kamper de to siste sesongen mot Arendal. De har vunnet begge kampene på Jæren, men i sørlandsbyen har de ennå ikke tatt tre poeng. Fasiten viser ett tap og én uavgjort. Vi tror Bryne tar sin første borteseier mot Arendal på lørdag. 2,30 i odds på serielederen er ok.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset