Få ting stemte for Erling Braut Haaland og Borussia Dortmund hjemme mot Leipzig i Bundesliga sist lørdag. Vertenes gullhåp sluknet langt på vei i 1-4-tapet.

Klikk her for å spille på at Erling Braut Haaland scorer mot Stuttgart. Du får 1,70 i odds

Haaland startet kampen mot Leipzig, selv om han måtte byttes ut halvveis i Norges landskamp mot Armenia tirsdag. I motsetning til Haalands sterke opptreden for Norge, hadde han så å si ingenting å jobbe med mot Leipzig. Til det var laget hans for svakt. Dermed gikk han av banen for fjerde Bundesliga-kamp på rad uten å score mål.

Tross mini-måltørken, Haaland har fortsatt i snitt scoret ett mål hvert 86. minutt denne sesongen i den tyske toppdivisjonen. Han har 16 mål på 18 kamper.

Klikk her for å se Erling Braut Haaland score med Strim - du får 7 dager gratis her

Haaland har kun spilt én kamp mot Stuttgart. Da klarte han ikke å score. Denne gangen kan de å større problemer med å stoppe ham.

Stuttgart - Dortmund

Odds: Erling Braut Haaland scorer - 1,70 i odds

Kampstart fredag 8. april kl. 20.30

Spillestopp kl 20.29 Live odds etter kampstart

Mercedes-Benz Arena

Slik ser du kampen:

Den vises på Vsport1 Det får du tilgang til her.

Du kan også se den på Strim - du får 7 dager gratis her

Vi tror at Erling Braut Haaland scorer mot Stuttgart. Det spiller du på her til 1,70 i odds

Erling Braut Haaland trenger en scoring. 21-åringen har slitt med å finne formen etter at han kom tilbake fra skade.

Han har ennå ikke scoret i noen av de fire siste Bundesliga-kampene. Det er en grunn til bekymring for Marco Rose, ettersom nordmannens mangel på produktivitet har påvirket laget totalt sett, og ført til en rekke dårlige resultater.

Klikk her for å se Stuttgart - Dortmund score med Strim - du får 7 dager gratis her

Haaland har manglet den energien spillet man vanligvis forbinder med den ruvende midtspissen. Men Dortmund-stjernen er i stand til å lage problemer for et Stuttgart-forsvar som har fremstått ganske sårbart defensivt denne sesongen. De har sluppet inn 51 mål. Det er kun tre lag i Bundesliga som har sluppet inn flere enn dem.

Den positive nyheten for Haaland er at Giovanni Reyna og Donyell Malen trolig er tilbake i startelleveren, og deres kreative spill vil skape flere sjanser for nordmannen. Vi så hva Haaland kan på landslaget mot Armenia og Slovakia, og vi tror det løsner for ham mot Stuttgart.

Vi tror at Erling Braut Haaland scorer mot Stuttgart. Det spiller du på her til 1,70 i odds

Stuttgart - Dortmund

Odds: Vi tror at Dortmund vinner og det scores over 2,5 mål i kampen - 2,45 i odds

Kampstart fredag 8. april kl. 20.30

Spillestopp kl 20.29 Live odds etter kampstart

Mercedes-Benz Arena

Slik ser du kampen:

Den vises på Vsport1 Det får du tilgang til her.

Du kan også se den på Strim - du får 7 dager gratis her

Vi tror at Dortmund vinner og det scores over 2,5 mål i kampen. Det spiller du på her til 2,50 i odds

Dortmund-tapet betyr at det er ni poeng opp til serieleder Bayern München med bare seks runder igjen av sesongen. Bundesliga-tittelen er dermed så godt som tapt for Haaland og lagkameratene.

Fire kamper på rad uten tap har gjort at Stuttgart er over nedrykksstreken i Bundesliga før fredagens hjemmekamp mot Borussia Dortmund.

Klikk her for å se Eintracht Frankfurt - Barcelona med Strim - du får 7 dager gratis her

Heiet frem av 60 000 fans på Mercedes-Benz Arena er de ubeseiret i tre strake hjemmekamper. De står med to seire og én uavgjort, men fredag møter de en motstander som har vært et mareritt for dem, særlig på hjemmebane. Statistikken viser at de kun har vunnet to av de siste ti hjemmekampene mot Dortmund.

Mens det er utenkelig at Dortmund skal miste en topp fire-plassering, så fikk tittelhåpet en skikkelig kilevink etter 1-4-tapet mot RB Leipzig sist helg. Samtidig vant Bayern mot Freiburg, og dermed har gigantene fra München fåå en luke på ni poeng.

Sluppet inn 51 mål

Dortmund er offensive, og vi tror de scorer i fredagens kamp mot Stuttgart, akkurat som de har gjort i 59 av de siste 60 kampene i den tyske toppdivisjonen, men poengtap mot FC Köln og Augsburg i tre av de siste bortekampene er ikke tillitsvekkende.

Med tanke på hva som står på spill for vertene, og den offensive trusselen fra gjestene, tror vi det kan bli en del mål i denne kampen.

VfB Stuttgart mangler en rekke førstelagsstjerner. Sasa Kalajdzic var den siste stjernen som måtte kaste inn håndkledet etter å ha testet positivt for covid-19. På tribunen får han blant andre selskap av Waldemar Anton, Daniel Didavi, Philipp Forster og Silas. Kalajdzics fravær kan skape et enormt tomrom offensivt hos Stuttgart, spesielt siden Silas også er ute.

Her kan du levere din Eurojackpot-kupong. Spillefrist tirsdag og fredag kl. 19.00

Dortmund har generelt hatt problemer på bortebane, men de har en god statistikk i Stuttgart.

Dortmund har vunnet syv av de åtte siste kampene der, og vi tror de tar en ny seier fredag. Det har vært scoret over 2,5 mål i de siste 15 kampene mellom disse to lagene, og vi tror på en ny underholdende match fredag.

Vi tror at Dortmund vinner og det scores over 2,5 mål i kampen. Det spiller du på her til 2,50 i odds