Marcus Johansson (t.v)  scoret 1-0-målet for Sabres. Det var svenskens fjerde mål denne sesongen.
Marcus Johansson (t.v)  scoret 1-0-målet for Sabres. Det var svenskens fjerde mål denne sesongen. Foto: Marcio Jose Sanchez (AP)

Buffalo er best av alle NHL-lagene

Etter borteseieren mot Sharks topper Buffalo Sabres NHL med sine 15 poeng på ni kamper. Vi tror de vinner igjen i natt.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Sportspills øvrige tirsdagsmeny:
Spillsenteret: Vi har vurdert tirsdagens viktigste kamper
Oddsdobbel: Det blir målfest på Etihad
Oddssingel CL: Noe er galt med Tottenham
Oddssingel Championship: Herlig odds på Swansea
Oddssingel Championship: Mer trøbbel i vente for Leeds
Oddssingel Championship: Wednesday elsker tirsdagskamper
V65 Forus
: Banker allerede i V65-1
V64 Solvalla: Nurmos nye flyvemaskin bankes på V64

Vi har en herlig midtuke foran oss på Langoddsen og allerede tirsdag er det åtte kamper fra Champions League på langoddsprogrammet. I tillegg er det midtukerunde i Championship i England og det spilles sju kamper i kveld. Også i League One og League Two er det midtukerunder, ergo er det et omfattende program i kveld. Legg så til 10 kamper i NHL natt til onsdag og tirsdag kveld er det kamp i Get-ligaen mellom Manglerud Star og Storhamar.

NB! Onsdag er det ca 56 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spill før onsdag klokken 18.00. Lever kupongen her!

Buffalo Sabres - San Jose Sharks H 2,10 (spillestopp kl 00.55)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Sharks spiste opp ett målsledelsene til Buffalo tre ganger i hjemmekampen i San Jose natt til søndag, men de klarte ikke å svare da Sabres gikk opp til 4-3 drøye syv minutter før full tid i tredje perioden. Buffalo tok dermed med seg to seire og ett tap etter de tre bortekampene i California.

Sabres har kun tapt én de ni første kampene etter ordinær spilletid, og de har vunnet syv av de første ni kampene. Det gjør Buffalo Sabres til det beste laget i NHL med sine 15 poeng og 13 plussmål. Colorado Avalanche og Edmonton Oilers har like mange poeng som Buffalo, men de har svakere målforskjell.

Buffalo scorer 3,67 mål i snitt per kamp, bare tre lag scorer mer enn dem i NHL. Samtidig slipper de kun inn 2,33 mål i snitt. Det gjør dem til det sjette beste defensive laget i ligaen.

Linus Ullmark hadde 29 redninger på 32 skudd i bortekampen mot Sharks, men han vil sannsynligvis bli erattet av Carter Hutton i natt. Kanadieren har vært fantastisk hittil. Buffalo har vunnet alle fem kampene han har voktet buret, og han har en redningsprosent på 95 i de fem kampene. Han er en matchvinner.

Sharks har vært litt opp og ned denne sesongen, men suksessen har kommet hjemme i The Sharks Tank. På bortebane har de tapt tre av fire kamper så langt. Martin Jones har vært middelmådig mellom stengene. Han har en redningsprosent på under 90, og har i snitt sluppet inn 3,39 mål. Buffalo har vunnet alle fire hjemmekampene sine, men to av kampene har ikke vært avgjort etter ordinær spilletid. Jeg tror det blir en jevnspilt match, men Buffalo har medvind. Jeg tror de vinner til 2,10 i odds.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Mest lest

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør