Gå til sidens hovedinnhold

Bunnoppgjør på Turf Moor når Burnley tar i mot Martin Ødegaards Arsenal

Arsenal reiser til Burnley lørdag ettermiddag i ny viktig kamp i bunnstriden.

Burnley-Arsenal

Odds 3.60 - 3.35- 2.00

Kampstart lørdag 18.september kl 16.00

Spillestopp kl 15.59 Liveodds etter kampstart

Turf Moor Burnley

Kampen kan sees på Tv2 Sport Premium 2 og TV2 Sumo

Vi tror Burnley vinner. Det spiller du på her til 3.60 i odds

Manager Sean Dyche signerte på torsdag ny kontrakt med klubben som binder han til Burnley frem til sesongen 2024/25. Dyche er den manageren som har sittet lengst i Premier League. Han signerte for Burnley i oktober 2012 og har styrt skuta med hard hånd siden det.

Denne sesongen har Burnley startet noe trått og står foreløpig uten seier. Tap hjemme mot Brighton og borte mot Liverpool og Everton. Eneste poenget de har tatt er i 1-1 kampen hjemme mot Leeds.

De ble utklasset spillemessig mot både Brighton og Liverpool. Mot Leeds var statistikken akkurat som resultatet, helt jevn. I bortekampen mot Everton var det fremgang å spore. De skapte flere sjanser og tok også ledelsen i det 52.minutt på en heading av Ben Mee.

Da Michael Keane utlignet i det 60.minutt sprakk de totalt. Everton scoret to til på rappen og i løpet av seks minutter var kampen snudd.

Nå skal de tilbake til Turf Moor og ta i mot et litt skjørt Arsenal. De er ekstremt fysiske og ofrer alt i forsvarsarbeidet. Hvis Dwight Mcneils presise venstrefot finner hodesterke Chris Wood, Ben Mee eller James Tarkowski kan det bli moro for hjemmelaget lørdag ettermiddag.

Lotto har spillefrist lørdag kl 18.00

Arsenal er ikke friskmeldte

Selv om Arsenal slet seg til en knepen 1-0 seier hjemme mot Norwich i forrige serierunde var det mye som lugget. Typisk for et lag uten selvtillit klarte de å produsere en del halvsjanser, og de som det var mulig å score på ble skuslet bort.

Når de tilslutt fikk ballen i nettmaskene var det et ordentlig rotemål. Et glimrende skudd fra Nicholas Pépé traff stolpen, gikk ut i feltet før returen igjen gikk i stolpen. Når ballen så gikk i keeper igjen og trillet langs målstreken fikk Pierre-Emerick Aubameyang en enkel jobb med å få nettsus fra kort hold.

Kanskje kan dette rotemålet være det som snur sesongen for Arsenal. Det er små marginer i idretten og dette kan føre til at vinden snur for The Gunners.

Manager Mikel Arteta innrømmer at det kommer til å bli en stor utfordring. Turf Moor er et av de tøffeste stedene å dra til i Premier League og han føler de er klare, men frykter Burnleys lange baller og direkte spillestil.

Nå har Arsenal statistikken på sin side da de ikke har tapt borte mot Burnley siden desember 1973. Siden forrige nederlag har de fire seiere og fem uavgjorte kamper på Turf Moor. I tillegg har Pierre-Emerick Aubameyang scoret åtte mål på sine syv kamper mot Burnley. Han er nok klar til kamp på lørdag.

På skadefronten ser det lysere ut enn på lenge for Arsenal. Rob Holding, Mohamed Elneny og Granit Xhaka er de eneste som er uaktuelle til denne kampen.

Det kommer til å bli tett og tøft

Selv om Arsenal er ubeseiret på Turf Moor på 48 år, og kommer fra seier mot Norwich tror vi Burnley trekker det lengste strået på lørdag. Dette er en veldig vanskelig kamp å spå, men vi tror de kommer til å krige Arsenal ut av stilen og tar en knepen seier.

Seier til Burnley spiller du på her til 3.60 i odds

Pierre-Emerick Aubameyang har scoret åtte mål på sine syv kamper mot Burnley. Vi tror han scorer igjen på lørdag.

Dette spiller du på her til 2.30 i odds