Foto: Gero Breloer (AFP/Scanpix)

Cacau ordner gevinst

Vi tror Stuttgart får med seg alle poengene fra Mainz. Her er dagens oddstips.

Kommersielt

Sportspills meny fredag:
V75 Jarlsberg: Seiersmaskinen innfrir igjen
V65 Biri: Vi spiller to bankere

Langoddsen byr på en ganske tynn meny denne fredagen. Ishockey fra Allsvenskan, 2. Bundesliga og nederlandsk 1. divisjon er hovedingrediensene.

En av de merkeligste oddsendringer vi har sett fant sted i går. Det var godt kjent at Tottenham skulle stille et alternativ lag borte mot Rubin Kazan, likevel sank oddsen på Tottenham jevnt og trutt. Når troppen vel blir offentliggjort er den enda svakere enn mange hadde trodd, men oddsen på Tottenham synker ytterligere. Kampen taper de som forventet, og Rubin Kazan var et godt tips fordi de vant, men et mindre godt tips til 1,55, fordi vi kunne fått 1,75 hadde vi ventet. Vi skal fortsette å plukke vinnere, men skal prøve å unngå og spille dem til så lav odds.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

Dagens langskudd
2. Fortuna D. - Dynamo Dresden (0-1) U 3,65
Fortuna er i kjempeform og har vunnet stort i flere kamper på rad. Nå kommer et annet lag i godt driv, Dynamo Dresden har 5-0 og 2-0 i sine to siste i ligaen, defensiven er potte tett og vi er slett ikke sikre på at denne hjemmeseieren blir så klar. Det er mer spennende å prøve et langskudd på at vi får en 1-0, 2-1, 3-2-kamp, og oddsen på 3,65 synes vi går an.

Dagens avslag
7. Tingsryds AIF - Malmö Redhawks B 1,40
Matchene i Hockey-Allsvenskan er ofte mye jevnere enn det man skulle tro ved å kikke på oddsen rundt omkring. Tingsryds slo til med med borteseier mot daværende serieleder Västerås på onsdag, da vi hadde tilbud om å spille Västerås til 1,20. Men matchen var jevn den, og Tingsryds spilte klokt nok til å vinne etter 3 perioder. Redhawks var favoritter til 1,35 på onsdag, de røk 2-4 hjemme for Rögle, i en ganske jevnspilt match. Borteseier til 1,40 i kveld er veldig langt unna spill hos oss.

Dagens spill
Etter tre store spilledager med Champions League og Europa League, er dette en aldri så liten hviledag før helgen. Vi har brukbar tro på Gent og Venlo, mens Mainz ser ganske skakkjørte ut i Bundesliga, farlig skakkjørte, for nå må det skje noe der snart. Vi tror imidlertid nedturen kan vare en eller to runder til, og valget faller på et singelspill på godtgående Stuttgart.

Sjekk denne LIVE-tjenesten for all sport

22.Mainz 05 - Stuttgart
1. Bundesliga. Mainz har tapt sine to siste hjemmekamper 1-3 for Werder Bremen og 0-1 for Augsburg. Dette er svake resultater, og det er mager trøst at man er mer med på notene på bortebane, når man ikke trenger å føre kampene men kan ligge lavt og vente på overgangsmuligheter. 1-0-5 på hjemmebane totalt er svakest av alle. Noe må skje, men vi er ikke sikre på at trener Tuchel vet akkurat hva. Han har ikke den helt store spillerstallen å sjonglere med.

Schönheim (f), Svensson (f) og Szalai (a) står på skadelisten.

Stuttgart er i god form. De har 3-2-0 på sine fem siste, der to av disse var bortekamper som endte med 2-0-seier mot Kaiserslautern og 2-2 mot Nürnberg. De har en 6. plass på en ganske jevn tabell, og 2-2-1 på fem spilte bortekamper.

Vi kan få se samme lag som sist fra trener Labbadia, laget som spilte 1-1 hjemme mot Dortmund. Dog er det mange valgmuligheter på midtbanen og mange spillere som presterer godt for tiden. Kanskje kan det komme en endring eller to. Pogrebnyak, Delpierre og Schieber har vært ute en god stund, men de to sistnevnte gjør fremskritt og nærmer seg en retur.

Det står 6-3-1 fordel Stuttgart på de ti siste innbyrdes uansett bane.

Norsk Tipping tilbyr 2,45 på både H og B, de mener kampen er åpen og det kan sikkert forklares utfra prosentandel av hjemmeseire i Bundesliga og så videre. Form er imidlertid viktig, det har Stuttgart, hjemmelaget har det rett og slett ikke. Igjen skal Mainz prøve å ta styringen i en hjemmekamp, og det kan fort gå galt igjen, mot et samspilt og uendret Stuttgart. Vi setter 100 kroner på borteseieren, spillefristen er klokken

22. Mainz 05 - Stuttgart 2,45 3,00 2,45

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus