*Nettavisen* Sportspill.

Cagliari fortsetter å imponere på bortebane

Cagliari's Giovanni Simeone, left, celebrates with teammates after scoring during a Serie A soccer match between Cagliari and Fiorentina at the Sardegna Arena stadium in Cagliari, Italy, Sunday, Nov. 10, 2019.

Giovanni Simeone (t.v.) er toppscorer i Cagliari med tre mål. Foto: Fabio Murru (AP)

Cagliari har tidligere vært et fryktet hjemmelag, men nå er de også farlige på bortebane.

25.11.19 12:44

Sportspills øvrige mandagsmeny:
Spillsenteret: Vi har vurdert mandagens viktigste kamper
Oddssingel Premier League:
Grealish ordner Villa-seier
Oddssingel Serie A:
Cagliari fortsetter å imponere
V64 Färjestad:
Herlig V64-omgang med Goop i hovedrollen
V65 Drammen: Drammen byr på JACKPOT i V65-spillet
Håndball-VM kvinner: Oversikt over kamper, tider og lagene som skal møtes

Det er flere godbiter på mandagens oddsprogram. Aston Villa jakter sin første seier i Premier League på over én måned når Newcastle kommer til Birmingham, mens Spal møter Genoa i et rent bunnoppgjør i italiensk Serie A. I dansk superliga er det kamp mellom Odense og FC Midtjylland. Det spilles også kamper nest øverste nivå i Tyskland, Frankrike og Italia. Natt til tirsdag spilles det ni kamper i NHL.

NB! Onsdag er det ca 144 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spill før onsdag klokken 18.00. Lever kupongen her!

Lecce - Cagliari B 2,20 (spillestopp kl 14.55)

Kampen mellom Lecce og Cagliari ble utsatt til mandag på grunn av et voldsomt uvær i Puglia i Sør-Italia søndag kveld. Og merk at det er spillestopp allerede kl 14.55 i denne.

Etter fire uavgjorte kamper på rad, tapte Lecce mot Lazio i forrige serierunde. Den nyopprykkede klubben fra Puglia tapte 2-4 på Stadio Olympico, men leverte en god prestasjon i store deler av kampen. De bommet også på et straffespark 25 minutter før slutt. De skapte også mest offensivt, men manglet effektiviten til Lazio

Lecce ligger før mandagens kamp kun ett poeng over nedrykksstreken. Selv om resultatene til nykommeren fra Sør-Italia ikke er så verst, står de uten seier i de syv siste serierundene, og nå begynner de å merke presset. Det spørs hvordan de takler det.

Vertene mangler de offensive midtbanespillerne Farias og Tabanelli og spissen Falco, i tillegg er et par spillere usikre.

Klikk på bildet for å forstørre. Rains fall over the pitch and empty stands as the Italian Serie A soccer match between Lecce and Cagliari was postponed due to bad weather, at the Via del Mare stadium in Lecce, Italy, Sunday, Nov. 24, 2019.

Det var kraftig regn i Puglia, og gressmatten på Via del Mare stadium var ikke tilrådelig å spile på søndag kveld. (Marco Lezzi/ANSA via AP) Foto: Marco Lezzi (AP)

Cagliari er den store positive overraskelsen i Serie A denne sesongen. De har tre ligaseire på rad før bortekampen mot Lecce. Cagliari banket Fiorentina 5-2 på hjemmebane i forrige serierunde. Sardinia-laget har fullstendig kontroll på kampen fra begynnelse til slutt. Fiorentina scoret to trøstemål på tampen av kampen, men da ledet Cagliari allerede 5-0.

Atmosfæren i spillertroppen kan ikke bli bedre enn den er i øyeblikket. Cagliari innehar femteplassen, tre poeng bak Lazio på tredjeplass, men Sardinia-laget har én kamp mindre spilt. Gjestene mangler spissen Pavoletti, midtstopperen Ceppitelli og den offensive midtbanespilleren Birsa på grunn av skader. Venstrebacken Pellegrini og midtbanemannen Nandez er begge usikre.

Cagliari er ubeseiret i de ti siste kampene i Serie A. De står med tre seire på rad mot Fiorentina (5-2), Atalanta (2-0) og Bologna (3-2).

Lecce spiller på hjemmebane. Det burde vanligvis være en fordel, men jeg tror ikke det her. Lecce har spilt fem hjemmekamper denne sesongen, men de har ikke vunnet noen av dem og står med svake 0-2-3 på disse.

Cagliari har vanligvis vært et fryktet lag hjemme på Sardinia, men denne sesongen har de også vært solide på bortebane. De står med 3-2-0 og 8-3 i målforskjell på sine fem bortekamper denne sesongen. 2,20 i odds på et Cagliari-lag i god form er grei odds og spilles.

Klikk på denne lenken for å levere dette spillet

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag