Gå til sidens hovedinnhold

Catania stopper Milan

Sicilianerne kunne ikke møtt serielederen på et mer gunstig tidspunkt. Her er dagens andre oddstips.

Sportspills meny lørdag
Oddstips 1: Topp sjanse for Chelsea
Oddstips 2: Catania stopper Milan
Tippetips: Vi går for 12 rette
Premier League: Skaderapport
Tippeligaen: Skader og karantener
Travtips: Seiersmaskinen vinner igjen

Det er en storslagen lørdagsmeny på langoddsen, som innleder med fotballjentenes EM-kvalik og håndball, før det kommer kamper fra de fleste av Europas store ligaer utover dagen. Full runde i Premier League og Championship, serieåpning i Allsvenskan, samt godbiter fra Ligue 1, Bundesliga, Serie A og La Liga, for å nevne noe. Godset møter Enga i Tippeligaen klokken 18.00.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

Dagens langskudd
78. Hertha Berlin - Wolfsburg B 2,70
Det er veldig opp og ned hva Hertha Berlin får til for tiden, og det ser ut som det kan bli nedrykk igjen, i verste fall. Etter tap før Köln og Bayern München slo de Mainz 3-1 sist. Likevel tror vi det blir tøft mot et Wolfsburg-lag som virkelig begynner å finne formen. Seire mot leverkusen, Nürnberg og Hamburg i de tre siste er flott, og det scores mange mål igjen. 2,70 er fin odds for borteseieren og vi prøver en slant på denne singelen.

Dagens avslag
51. Everton - West Bromwich H 1,65
Rett og slett for lav odds på Everton. Liverpool-laget har gjort et par skikkelig gode kamper i det siste, de er videre i FA-Cupen men har ikke all verdens å spille for i ligaen lenger, og reaksjonen kan komme her. WBA liker seg best på bortebane og kan fort ta med seg poeng fra Goodison Park, noe de har gjort flere ganger i nyere tid. Vi spiller ikke lav favorittodds på Everton i dag.

Dagens spill
Chelsea får til spillet sitt mye bedre etter at Di Matteo overtok roret, og vi mener de skal ha gode sjanser borte mot Aston Villa, som er inne i en dyster periode. Vi kombinerer med en spennende borteseier fra The Championship. I dagens andre oddstips skal vi til Sicilia og sette en innsats mot den italienske serielederen Milan.

Så lett spiller du på oddsen på mobilen!

73. Catania - Milan
Serie A. Strålende form på Catanaia, som med 5-4-1 på sine ti siste har krøpet opp på en 7. plass i Serie A. De sicilianske lagene er tradisjonen tro meget vriene å slå hjemme på øya, og Catania er femte beste hjemmelag i Italia med sin 8-4-2 på Angelo Massimino.

Motta (f) er tilbake. Trener Montella har tatt ut denne troppen, der vi ikke savner noen:

Målvakter: Carrizo, Kosicky, Terracciano.
Forsvar: Bellusci, Capuano, Legrottaglie, Marchese, Motta, Spolli.
Midtbane: Almiron, Barrientos, Izco, Llama, Lodi, Ricchiuti, Seymour.
Angrep: Bergessio, Catellani, Ebagua, Gomez, Lanzafame, Suazo.

Milan topper tabellen, fire poeng foran Juventus. Det kan se ut som det vil stå mellom disse i kampen om gullet, og både første og andreplass gir rett til spill i Champions League. Apropos Champions League, så stilte Milan sin sterkeste ellever på banen i den første kvartfinalen mot Barcelona. Begge lag så etter hvert ut til å mene at 0-0 var et greit resultat. 0-0 ble det, og nå er avgjørelsen og all spenningen utsatt til returkampen i Barcelona førstkommende tirsdag. Denne vil bli topp prioritet for Milan, og vi mistenker at kampen mot Catania må nedprioriteres, til en viss grad. Milan har 10-2-3 på bortebane i Serie A.

Mesbah og Muntari er suspenderte, og manager Allegri vil trolig gjøre noen endringer med tanke på Champions League-kampen til uka. Nesta (f) og Robinho (a) måtte av banen med skader mot Barcelona, og kan fort bli hvilt. Van Bommel og Abate er usikre.

I våre øyne er spørsmålet om Milan taper eller klarer å få med seg ett poeng. Norsk Tipping tilbyr ikke handicapspill på HU, så vi må velge, og valget blir uavgjort til 3,00 i odds. Milan er et topplag og vi tror de kan klare ett poeng på ren rutine, og kanskje er ett poeng nettopp det de går for, dersom det kommer et litt reservepreget lag på banen. Innsats 100 kroner, spillefrist klokken 17.55 på denne singelen.

73. Catania - Milan 3,70 3,00 1,75

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Kommentarer til denne saken