Foto: AP Photo/Akira Suemori

Champions League på kupongen

Kan Chelsea slå Manchester United enda en gang? Her er dagens tippetips.

Kommersielt

Midtukekupongen byr på en fin blanding av kamper som spilles onsdag og torsdag. Det går i Champions League og Europa League, men også NM i fotball, og dette må være første gang Barcelona og Tangmoen er å finne på samme tippekupong.

Bonuspotten er oppe i 510.000 kroner. Bonuspotten tilfaller en eventuell alenevinner på dagens kupong.

Chelsea - Manchester United
Champions League, kvartfinale, det skal spilles returkamp. Chelsea ble ikke satt på de helt store prøvene av FC København i forrige runde og tok seg greit videre etter 2-0 i Parken og en litt kjedelig 0-0 kamp på Stamford Bridge. Så fikk de Premier League-rivalen Manchester United i denne kvartfinalen, en langt tøffere oppgave, og Chelsea må sikre seg et godt utgangspunkt på hjemmebane, for returkampen blir antagelig vrien. Det ble bare 1-1 borte mot Stoke på lørdag, men i mars har man slått begge Manchester-lagene på hjemmebane, United røk 1-2 her 1. mars.

Chelsea skal ikke noen nye problemer med mannskapet, i følge våre kilder. David Luiz får ikke spille for Chelsea i Champions League og erstattes trolig av Ivanovic. På topp står det mellom Torres, Drogba, Anelka og Kalou, og manager Ancelotti har ikke kommet med noen endelig startoppstilling i skrivende stund, men et par engelske medier mener å vite at Torres skal får sjansen i dag. Uansett stiller Chelsea sterkt i dag, da bare Benayoun og Alex er på skadelisten, og til og med disse to skal være på vei tilbake nå.

Manchester United kom hit etter 0-0 i Marseille og 2-1 i returkampen. Det var ikke noe overlegent avansement, og United levde tidvis farlig mot franskmennene, men knep avansementet slik mange hadde forventet. Lørdag snudde de 0-2 til 4-2 borteseier mot West Ham, etter hat-trick av Rooney, og de har nå 5-8-3 på bortebane i Premier League. I første omgang mot West Ham viste United hvor svake de kan være når de senker skuldrene ett hakk for mye. Bortekamper ble tapt mot dagens motstander og Liverpool i mars.

Ferdinand og Anderson var tilbake på trening for United på mandag, og det ser bra ut med troppen. Rooney var god i 2. omgang mot West Ham, nå er det mye snakk om at han bannet for mye og for høyt av glede etter å ha scoret, og risikerer å bli suspendert. Det skal ikke ha noe å si for hans deltagelse i dag. Darren Fletcher, John O'Shea, Rafael, Wes Brown skal da være de eneste som muligens står over med skader.

Chelsea har 5-5-0 mot Manchester United i de ti siste på Stamford Bridge. Det er to sterke lag dette, men begge har sett sterkere ut enn de gjør per i dag. Chelsea har nok et lite mentalt overtak i at de vant tilsvarende oppgjør ganske nylig. Vi gjør oss tanker om at dette kan bli en ganske målfattig affære, for kanskje er 0-0 et greit resultat for Ferguson og Manchester United før returen. Hvis det sto 3 poeng på spill her hadde dette lignet en åpen kamp, men når United har en hjemmekamp å rette opp eventuelle feil på, tror vi historien gjentar seg med H eller U i denne. HU i kamp 1.

Barcelona - Shakhtar Donetsk
Champions League, kvartfinale, det skal spilles returkamp. Det ble spennende for Barcelona mot Arsenal forrige runde. De spilte offensivt på bortebane og fikk ledermålet, men Arsenal kvernet på og snudde til 2-1 seier mot slutten. Hjemme på Camp Nou avgjorde Barcelona, slik de pleier, og gikk videre med 4-3 sammenlagt. Å slå Barcelona på hjemmebane denne sesongen er nesten umulig, og selv om et lag som Hercules klarte det, har lag av Shakthars kaliber gått på store tap her. Barcelona vant 1-0 borte mot gode Villarreal på lørdag, med noe redusert lag. Maxwell og Puyol var ute med skader da, og står antagelig over igjen. Pedro skal være på bedringens vei og kan bli å se i dag, Bojan skal også være bra og er klar for nye innhopp.

Sannsynlig startoppstilling i følge goal.com: Valdes; Alves, Pique, Busquets, Adriano; Iniesta, Mascherano, Xavi; Pedro, Messi, Villa.

Shakthar Donetsk har etter hvert mye erfaring, og god erfaring, med spill i Europa. De vinner det aller meste og leder klart hjemme i Ukraina, dog ble det tap 0-1 borte mot Karpaty Lviv for noen uker siden. De knuste Roma 6-2 sammenlagt i sin 1/8-finale. De har radet opp seire i Champions League, men gikk på en smell 1-5 i bortekampen mot Arsenal i gruppespillet. De vant likevel gruppe H foran Arsenal.

Sannsynlig startoppstilling i følge goal.com: Pyatov; Srna, Chygrynskiy, Rakitskiy, Rat; Hubschman, Mkhitaryan; Costa, Jadson, Willian; Luiz Adriano.

Innbyrdes oppgjør:

28.08.2009 Barcelona - Shakhtar Donetsk 0 - 0 (nøytral bane)
09.12.2008 Barcelona - Shakhtar Donetsk 2 - 3
01.10.2008 Shakhtar Donetsk - Barcelona 1 - 2

Bortlaget har vært gode mot Barcelona tidligere. De spiller en offensiv type fotball, og legger seg kanskje ikke bakpå fra start, slik mange andre har gjort på Camp Nou (og likevel tapt). Vi tror uansett Barcelona er enda bedre i dag enn for to - tre år siden, og siden returkampen kan bli tøff bør Barcelona sikre seg et godt utgangspunkt nå, en seier mot null, så de har kontroll før returen. Et sted mellom 2-0 og 4-0 tror vi dette ender. H i kamp 2.

OBS:Slik får du spilt på iPhone og Android

Celtic - Hibernian
Skotsk Premier League. Celtic har 11-3-1 på hjemmebane totalt og er to poeng foran Rangers, den eneste utfordreren til seriemesterskapet. Samtlige syv hjemmekamper etter jul er vunnet, med en målforskjell på 14-0. Det er viktig å vinne hver eneste kamp siden erkerivalen Rangers bare er to poeng bak. Majstorovic (f) og Shaun Maloney (m/a) er ute med skader.

Celtics tropp: Forster, Wilson, Mulgrew, Rogne, Loovens, Izaguirre, Brown, Ki, Ledley, Kayal, Samaras, Commons, McCourt, Hooper, Zaluska, Stokes, Ljungberg, Forrest.

Hibernian har ikke bedre enn 4-1-10 på bortebane, men de er inne i en god periode der fem strake seire mot svak og middels motstand er etterfulgt av 1-1 mot St. Johnstone og 2-2 mot Hearts i de to siste. Hearts-kampen spilte de på søndag, så de har ikke fått hvilt veldig lenge, men de britiske lagene er vant til tett kampprogram. Det er uansett tydelig at Hibernian er i langt bedre form nå enn for noen måneder siden. Plassen er sikret. Manager Colin Calderwood mangler Danny Galbraith (m), Kevin McCann (f) og Graham Stack (k).

Hibernians tropp: Brown, Thicot, Dickoh, Hanlon, Booth, Miller, Murray, Palsson, Wotherspoon, Thornhill, Scott, Vaz Te, Sodje, Riordan, Smith, Nish, Stevenson, Stephens, Duffy, Divis, Trakys.

Det står 4-0-1 i de fem siste innbyrdes på Celtic Park. Bortelaget har vært i god form i det siste, men det har hjemmelaget også, og Celtic må nesten ha rundt 80 prosent vinnersjanse når det i tillegg er skader hos bortelaget. H i kamp 3.

Motherwell - Dundee United
Skotsk Premier League. Motherwell ligger midt på tabellen med 7-2-7 på hjemmebane. Formen er passe, men man er gode på hjemmebane og har 4-0-1 på sine fem siste på Fir Park. Motherwell har syv kamper igjen å spille og mye rart skal skje før de ikke ender midt på tabellen. Det er noen mannskapsproblemer, da Francis Jeffers (a) er skadet, Keith Lasley (m) er usikker og Steve Jennings (m) er suspendert.

Motherwells tropp: Randolph, Saunders, Ross, Hammell, Hutchinson, Craigan, Lasley, Hateley, Murphy, Jones, Humphrey, Sutton, McHugh, Casagolda, Page, Forbes, Meechan, Hollis.

Dundee United er i meget god form, spesielt i serien der de flesket til med 3-2 borteseier mot Rangers sist, det var lagets sjette strake seier. Nå har de 4-9-3 på bortebane og ligger på 4. plass. Det er 10 poeng opp til Hearts før dagens kamp. Garry Kenneth (f) er tilbake fra skade mens Darren Dods (f) fortsatt er ute.

Dundee Uniteds tropp: Pernis, Dillon, Dixon, Watson, Kenneth Van der Meulen, Severin, Douglas, Buaben, Gomis, Conway. D Robertson, S Robertson, Swanson, Daly, Shala, Russell, Goodwillie, Dow, Hill, Banks.

Lagene møttes i kvartfinale i FA-cupen og det ble 3-0 til Motherwell på dagens bane i slutten av mars, omkamp etter 2-2 hos Dundee. De ti siste innbyrdes møter på dagens bane har gitt 5-4-1 fordel Motherwell. I dag sitter vi med følelsen av at Dundee United hevner cup-exiten, men historikken taler tydelig for at hjemmelaget tar poeng. Vi kjenner ikke disse lagene bedre enn at vi blir nødt til å helgardere. HUB i kamp 4.

St.Mirren - Aberdeen
Skotsk Premier League. St. Mirren ligger på en rimelig trygg nest sisteplass, 9 poeng foran Hamilton. De har svake 3-5-8 på hjemmebane, men siden bare ett lag rykker ned trenger de trolig bare noen få poeng til for å være helt trygge. De slo nettopp Hamilton 3-1 hjemme sist og sikret i praksis ny kontrakt da, men ellers er formen dårlig, 0-1-4 på de fem før seieren sist. Kjedelig sesong for St. Mirren-fansen dette. Det skal være helt skadefritt hos St. Mirren og spissen Michael Higdon som scoret hat-trick forrige runde, starter sikkert på topp igjen.

St. Mirrens tropp: Gallacher, McAusland, Travner, McGregor, Potter, Thomson, Barron, Goodwin, Dargo, Higdon, McLean, Murray, Van Zanten, Mair, Mooy, McGowan, Cregg, Barron, Samson.

Aberdeen har falt litt av med 0-2-2 på de fire siste i serien, men motstanden har vært ganske sterk. Sesongen har ikke vært noe å juble for, nå ligger de tredje sist og har bare 4-2-10 i bortekampene. Det blir nok gøy å spille semifinale i FA-cupen mot Celtic, men det skjer ikke før søndag 17. april. I serien er mye av spenningen allerede forbi. Diamond er tilbake fra suspensjon, Jack er tilbake fra sykdom og McNamee er muligens også tilbake. Hartley, Folly, Mackie og Fyvie er stadig ute og blir det en stund til.

Aberdeens tropp: Langfield, McArdle, Diamond, Smith, Aluko, Considine, Vujadinovic, Milsom, Vernon, Blackman, Maguire, Magennis, Howard, Young, Pawlett, Jack, McNamee, Diamond.

Det har gått i H og U mellom disse de siste sesongene. Det ble 1-1 her i FA-cupen nylig, og så 2-1 til Aberdeen i omkampen. Før det vant St. Mirren 1-0 og 2-1 på dagens bane. Ingen av lagene har veldig mye å spille for, men vi tror hjemmelaget kan få en liten opptur på at de sikret plassen med 3-1 og hat-trick sist. Vi tror på ett poeng til hvert lag, men tar høyde for en hjemmeseier. HU i kamp 5.

Standard Liege - KAA Gent
Belgisk cup. Semifinale, returkamp etter 1-0 hjemmeseier til Gent 16. mars. Standard var sterke på hjemmebane i serien der de hadde 10-3-2 totalt. De tapte bare 0-1 i den første semifinalen og skal ha gode muligheter til avansement. Men det er kun seier som gjelder, og det kan sette sitt preg på kampen hvis det skulle drøy med å få et ledermål for hjemmelaget. Det var i følge rapportene litt uflaks at man røk 0-1 sist, man var godt med i kampen og skapte mange sjanser. Bortemålsregelen gjelder, så for eksempel 1-2 seier er ikke nok.

Standards tropp: Bolat, Blazic, Goreux, Opare, Felipe, Ciman, Berrier, Defour, Pieroni, Tchité, Carcela, Nong, Pocognoli, Boukhriss, Mangala, Daerden, Kanu, Witsel, Camara, Van Damme, Leye.

KAA Gent er regjerende cupmestere. De har gjort en god sesong i serien, der de kun hadde ett tap på de 12 siste kampene og 6-5-4 på bortebane totalt. Formen ser ut til å være god. På veien til semifinale har de slått Eupen, Woluwe WS og Tienen, ikke de største belgiske kanonene, men at Gent er motivert for å vinne cupen når de kommet helt til semifinale og vant i fjort, kan det ikke være tvil om.

Gent har ikke lagt ut noen tropp i skrivende stund, men forteller på egne nettsider at Bojan Jorgacevic (k) er skadet. Det er også usikkerhet rundt Bernd Thijs (m), Christophe Grondin (m), Yassine el Ghanassy (m), mens det ser lysere ut for Matija Skarabot (f). Roy Myrie (f) og Christophe Lepoint (m) er definitivt ute.

Her tyder mye på at Standard Liege skal ha gode sjanser til å vise hvem som egentlig er best. De er meget sterke på hjemmebane og troppen deres inneholder navnene til de største profilene. Når bortelaget også har ett mål å gå på, satser vi på en H i kamp 6.

Cercle Brugge - KVC Westerlo
Belgisk cup. Semifinale, returkamp etter 0-0 i Westerlo 16. mars. Cercle Brugge har slått ut Germinal Beerschot og Waasland på veien, men generelt har formen vært laber den siste tiden. De endte på 7-3-5 på hjemmebane i seriekampene og de vant 3-0 over bummlaget Charleroi nylig, men hadde 0-2-3 før det.

Cercle Brugges tropp: Frederik Boi, Hans Cornelis, Bernt Evens, Dominic Foley, Nicaise Kudimbana, Gregory Mertens, Renato Neto, Anthony Portier, Nuno Reis, Reynaldo, Papa Sene, Sergiy Serebrennikov, Bram Verbist, Lukas Van Eenoo, Karel Van Roose, Arnar Vidarsson, Oleg Iachtchouk, Kristof D'Haene, Yang Wang.

Westerlo ser ut til å være i god form. De oppnådde brukbare 6-2-7 på bortebane i serien etter en flott innspurt. De har 2-1, 2-1, 1- og 0-0 i de siste innbyrdes mot dagens motstander, men i dag er det helt åpent siden de ikke klarte å score på hjemmebane i den første kampen. De Petter er suspendert og Corstjens, Adams, Ruiz og Vanaudenaerde er ute med skader.

Westerlos tropp: De Winter, Cabeke, Dekelver, Brüls, Vanthournout, Liliu, Annab, Chavez, Henrique, Van Hout, Delen, Farssi, Iakovenko, Molenberghs, Cools, Mravac, Ngolok, Deelkens.

Det er cup dette, og kampen ser helt åpen ut. Westerlo har et lite overtak på innbyrdes statistikk, mens Cerlce Brugge har hjemmebanefordelen denne gangen. Folkerekka viser 49-28-23, og vi skal plasssere en halvgardering her. For premienes skyld, og fordi vi ikke har noen spesielle grunner til å stole på hjemmelaget, prøver vi UB i kamp 7.

Namsos - Tangmoen
Norsk cup, kvalifisering til første runde. Namsos spiller i 3. divisjon og er vel ikke blant favorittene til å rykke opp. De røk nylig 2-7 mot Verdal i en treningskamp, et lag de burde kunne spille jevnt med, og resultatene i treningskampene har vært blandet. De serieåpner mot Alvdal 9. april på eget kunstgress, men alvoret starter allerede i dag. I fjor røk Namsos ut mot gode Stålkameratene på dette stadiet, nå har de hjemmebane og møter et lag som endte 9 poeng bak dem i 3. divisjon avdeling 20 i fjor, og dermed rykket ned til 4. divisjon i det nye systemet. Namsos tok en viktig 5. plass og holdt seg i 3. divisjon. De hadde 9-0-2 på hjemmebane da.

Tangmoen spiller i nye 4. divisjon denne sesongen. De hadde 3-0-8 i bortekampene i 3. divisjon forrige sesong. Et par spillere skal ha gått til klubber i 3. divisjon før denne sesongen, mens et par andre skal ha kommet inn, og Tangmoen er ventet å kjempe i toppen av sin 4. divisjonsavdeling. De rykket opp fra 5. divisjon for bare tre år siden, så videre opp i 4. divisjon og så direkte opp i 3. divisjon i 2009. De er et lag som har satset friskt og de holdt greit 3. divisjonsnivå, men måtte som så mange andre ned på grunn av omlegging av divisjonssystemet. Ny A-lagstrener i 2011 er Guttorm Stormo.

Innbyrdes oppgjør:

24/04-2010 Namsos - Tangmoen 8-1
07/08-2010 Tangmoen - Namsos 1-2

Kampen spilles på Grong Sparebank banen kunstgress, begge lag spiller på kunstgress til vanlig. Det kan være mye nytt med disse lagene i år og det er vanskelig å si hva de er gode for før sesognen er skikkelig i gang, men utfra det lille vi vet blir hjemmeseier det opplagte valget. H i kamp 8.

Benfica - PSV Eindhoven
Spilles torsdag. Europa League, kvartfinale, det skal spilles returkamp. Benfica gikk på et sjeldent tap på hjemmebane i portugisik serie på søndag. Motstanderen het selvsagt Porto. Bortsett fra dette har Benfica vunnet det meste på hjemmebane, men vi så at det kostet krefter å eliminere Paris Saint-Germain i forrige runde i Europa League, da det bare ble 1-1 hjemme mot bunnlaget Portimonense i seriekampen rett før det viktige returoppgjøret mot PSG. Benfica satser på Europa League denne sesongen, noe de viste med 2-1 og 2-0 over Stuttgart og 2-1 og 1-1 mot PSG, og det kan meget vel være den ene finalisten vi ser her.

Spissen Nuno Gomes er ute med nyoperert kne, men 34-åringen har ikke vært fast starter på Benfica denne sesongen.

PSV Eindhoven skuffet litt med 0-0 hjemme mot Rangers i forrige runde, men tok deretter en sterk 1-0 seier i Glasgow i returen. Før det gikk de videre etter 2-2 og 3-1 mot Lille. Manager Fred Rutten sier at han forventer en åpen kamp med offensiv fotball og forhåpentligvis mange mål til PSV. Han kan ikke være fornøyd med 0-2 tapet i nederlandsk æresdivisjon for Twente sist helg. Bortekampen før det spilte man 2-2 mot Nijmegen, og det er ikke så sikkert PSV tar gullet i Nederland denne gangen heller, selv om de bare er to poeng unna toppen per i dag. PSV har 7-5-2 på bortebane i Æresdivisjonen.

Vi tror mest på hjemmelaget, som helt klart satser i denne turneringen, men PSV er gode nok til å få med seg et godt resultat herfra, kanskje de er fornøyd med 1-1 eller 2-2. Vi prøver HU i kamp 9.

Dynamo Kiev - Sporting Braga
Spilles torsdag. Europa League, kvartfinale, det skal spilles returkamp. Dynamo Kiev slo ut Manchester City i forrige runde, etter 2-0 her og 0-1 i Manchester. Før det slo de ellers gode Besiktas 4-1 og 4-0. Den gamle helten Andriy Shevchenko har nå scoret 3 EL-mål, Gusev 4 og Milevskiy 5. Nilos Mincovic (m) er ute med skade

Sporting Braga klarte å slå ut Liverpool i forrige runde, med 1-0 hjemme og 0-0 på Anfield. Runden før tapte de bortekampen mot Lech Poznan 0-1, men gikk videre etter 2-0 på hjemmebane. Vi har sjelden hatt stor tro på Braga på bortebane, men nå viser de bedre takter i hjemlig serie og har 4-1-0 på sine fem siste der, inkludert to borteseire.

Dynamo Kiev vinner denne første kampen hjemme på Valeriy Lobanovskiy Stadion, rett og slett fordi de er et bedre lag. Braga vil kanskje ligge lavt og gå for 0-0, men skal de avansere fra denne kvartfinalen tror vi det blir etter storseier på hjemmebane. Vi markerer H i kamp 10.

Porto - Spartak Moskva
Spilles torsdag. Europa League, kvartfinale, det skal spilles returkamp. Porto er seriemestere i Portugal, og på søndag tok de en flott borteseier i storkampen mot Benfica, for tiden det nest beste laget i Portugal. Det må bety at Porto kan fokusere fullt og helt på Europa League, noe de forsåvidt har gjort hele tiden. Det er moro for portugiserne at de har hele tre lag med i kvartfinalene, og ingen har vel lyst til å være det første som ryker ut. Mange portugisere snakker allerede om hel-portugisisk finale og hvor utrolig gode lag de har i det lille landet sitt. Og de har jo rett.

Spartak Moskva slo Ajax 1-0 borte og deretter 3-0 hjemme. De overbeviste, men mellom Europa League-kampene hadde de en svak kamp i russisk serie der de røk 0-4 for Rostov. Ellers vant de bortekampene mot Basel og Zilina også.

Det skal visstnok være noen skader i laget før denne kampen. Makeyev (f), Pareja (f), Ananidze (m), og muligens også Rojo (f) og målvakten Dykan, omtales som usikre flere steder. Men vi har ikke funnet noen offisiell tropp for bortelaget, så ta dette med en klype salt og som en indikasjon, og så sjekker vi dette nærmere onsdag kveld dersom vi skal spille dette objektet på langoddsen.

Porto har 13-0-0 på hjemmebane i portugisisk serie. Vi tror de blir et hakk for sterke for russerne, uansett om sistnevnte trekker en skadefri tropp opp av hatten nærmere kampstart, noe vi har veldig liten tro på at skjer. Tirsdag kveld kan vi ikke finne grunnlag for annet enn en H i kamp 11.

Villarreal - FC Twente
Spilles torsdag. Europa League, kvartfinale, det skal spilles returkamp. Villarreal er normalt solide på hjemmebane. I de to siste i Primera Division har det dog bare blitt 1-1 mot Gijon og 0-1 mot Barcelona. Man gikk videre i Europa League etter 3-2 i Leverkusen og 2-1 hjemmeseier i returen. Man slo også Napoli 2-1 her før det. I spansk serie har man 11-3-2 på hjemmebane totalt, og siden man har vært veldig gode på hjemmebane i Europa League hele veien, blir Villarreal store favoritter i dag.

Det er er over to dager til avspark når dette skrives, men sannsynligvis må Angel Lopez og Marcos Senna stå over i dag også. Nilmar var tilbake mot Barcelona og fikk et innhopp, Rossi spilte vel hele kampen. Vi forventer et sterkt Villarreal på hjemebane i dag.

FC Twente slo litt overraskende for oss ut Zenit St. Petersburg i forrige runde, med hele 3-0 på hjemmebane samtidig som de begrenset bortetapet til 0-2. Før det slo de Rubin Kazan 2-0 borte og spilte 2-2 i returen. Dette er imponerende, og formen er meget god hos nederlenderne for tiden. 2-0 hjemme mot gode PSV Eindhoven forrige helg var lagets femte strake seier i Æresdivisjonen.

Villarreal får en vanskelig returkamp i Nederland, og må vinne i dag. Vi tror dette kan bli målrikt, og det er ikke helt utenkelig at Twente for med seg et brukbart resultat fra El Madrigal. Vi tror mest på hjemmeseieren, men tar oss råd til en HU-gardering, litt for mulige premiers skyld og på bortelagets gode form. HU i kamp 12.

Klikk her for å levere vår 96-rekker

Klikk her for å levere vår 432-rekker

96-rekker:

Tipping Midtuke, frist: 06.04.2011 20:25
1. Chelsea - Manchester Unit H U
2. Barcelona - Shakhtar Donets H
3. Celtic - Hibernian H
4. Motherwell - Dundee United H U B
5. St.Mirren - Aberdeen H U
6. Standard Liege - KAA Gent H
7. Cercle Brugge - KVC Westerlo U B
8. Namsos - Tangmoen H
9. Benfica - PSV Eindhoven H U
10. Dynamo Kiev - Sporting Braga H
11. Porto - Spartak Moskva H
12. Villarreal - FC Twente H U

-

432-rekker:

Tipping Midtuke, frist: 06.04.2011 20:25
1. Chelsea - Manchester Unit H U
2. Barcelona - Shakhtar Donets H
3. Celtic - Hibernian H
4. Motherwell - Dundee United H U B
5. St.Mirren - Aberdeen H U B
6. Standard Liege - KAA Gent H U
7. Cercle Brugge - KVC Westerlo H U B
8. Namsos - Tangmoen H
9. Benfica - PSV Eindhoven H U
10. Dynamo Kiev - Sporting Braga H
11. Porto - Spartak Moskva H
12. Villarreal - FC Twente H U

-

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus