Thomas Tuchel har vært en suksess etter at han tok over for Frank Lampard på Stamford Bridg.

Etter en vanskelig start på sesongen fikk Lampard sparken i slutten av januar. Da lå Chelsea nede på tiendeplass.

Onsdag er det ca 291 millioner kroner i Vikinglotto-potten

Tuchel har fått skikk på Chelsea-laget. Før siste serierunden ligger the Blues på tredjeplass i Premier League, og han har tatt Roman Abramovitsj-klubben til finalen i både FA-cupen og Champions League.

Neste lørdag spilles Champions League-finalen i Porto, men først må Chelsea sikre en topp fire-plassering i siste serierunden som spilles søndag.

At Chelsea vinner på Villa Park gir 1,45 i odds

Chelsea-manageren innrømte på spørsmål fra football.london lørdag at han kunne tenkt seg å hvile midtbanespillerne N'Golo Kante og Mason Mount på Villa Park, men han kommer ikke til å gjøre det.

- Både ja og nei. Ja, fordi vi vil ha dem klar til finalen, og at vi ikke vil ha noen skader, men den risikoen har du i hver match. Og nei, fordi vi vil ha dem i matchform. Du vet ikke om de beholder den gode formen hvis du plassere dem på benken i en kamp, sa tyskeren.

Her kan du skrape Flax på nett

- Jeg foretrekker å kjøre på som vi har gjort i de siste kampene. Det tror jeg er en fordel. Det er bedre for oss å bare tenke på Aston Villa-kampen og håpe at vi har litt hell at ingen blir skadet.

- Det er ingen spillere som kommer til å bli hvilt, ingen spillere blir plassert på benken. Vi gikk all-in mot Leicester, og vi kommer til å gå all-in mot Aston Villa.

Vi tror Chelsea vinner, men de får kamp av Aston Villa.

Aston Villa - Chelsea (Pause/fulltid dobbel) - U/B 4,00 (spillestopp søndag kl. 16.55)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Chelsea tar tredjeplassen i Premier League med seier søndag, men det er enklere sagt enn gjort på Villa Park.

For Leicester å møte Tottenham på King Power Stadium er en mer overkommelig oppgave enn å spille borte mot Aston Villa.

Når Villa spiller på sitt beste, har de vist at de kan hevde seg med de aller sterkeste lagene i Premier League, noe de også viste i kampen mot Spurs i midtuken.

Viktige Grealish er tilbake

Jack Grealish er en spiller som gjør en forskjell. Med ham på laget kommer Villa til flere scoringsmuligheter. Uten Grealish på laget er situasjonen en annen, men den engelske landslagsspilleren starter mot Chelsea.

Det er flere grunner til å tro på Chelsea-seier her.

Onsdag er det ca 291 millioner kroner i Vikinglotto-potten

Villa har tapt ti av de siste tolv Premier League-kampene mot Chelsea, men det omvendte oppgjøret denne sesongen endte uavgjort. Det gir et lite håp om at de kan ta poeng fra Thomas Tuchels menn.

Men Chelsea trives i Birmingham. Iallfall har de gjort det de siste sesongene. Chelsea har vunnet de tre siste bortekampene mot Aston Villa. Sist gang de vant fire bortekamper på rad mot Villa var mellom 1995 og 1999. Vi tror de gjentar den prestasjonen søndag.

Her kan du skrape Flax på nett

Sliter i siste seriekamp

Villa har nemlig avsluttet sesongen uten å vinne siste seriekampen de ni siste sesongene.

Samtidig er de ubeseiret mot Chelsea de gangene de har spilt mot Vest-London-klubben i sesongens siste kamp. Fasiten viser tre seire og én uavgjort.

Men; Chelsea har en god statistikk i siste serierunden. De har kun tapt én av de ni siste serieavslutningene (6-2-1). Vi tror de vinner her, men de må jobbe for seieren.

Ross Barkley har spilt sin siste kamp for Aston Villa. Han har vært utlånt fra Chelsea og får ikke spille mot laget som har ham på lønningslisten.

Aston Villa-manager Dean Smith sier også at Jack Grealish blir spilleklar til kampen, men Matt Cash og Morgan Sanson er begge ute med kneskader. Heler ikke Trezeguet er tilgjengelig.

Her kan du skrape Flax på nett

Chelsea må teste Kai Havertz og N'Golo Kante. Havertz har slitt med en muskelskade, mens Kante har hatt problemer med en strekkskade i låret.

Andreas Christensen er tilbake.

Aston Villa har kun ligget under til pause i én av de ni siste kampene, og vi tror de kan gi Chelsea kamp på Villa Park søndag. Chelsea har tross alt ikke gått til pause med ledelse i noen av de tre siste kampene.

Det blir sannsynligvis en jevnspilt kamp på Villa Park. Vi tror det står uavgjort etter første omgang, men at Chelsea avgjør kampen i andre omgang. Oddsen på U/B-spillet er 4,00.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset