*Nettavisen* Sportspill.

Chelsea gjør ingen feil mot Arsenal på Stamford Bridge

Soccer Football - Premier League - Tottenham Hotspur v Chelsea - Tottenham Hotspur Stadium, London, Britain - December 22, 2019 Chelsea manager Frank Lampard celebrates after the match Action Images via Reuters/John Sibley EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or

Chelsea-manager Frank Lampard jubler vilt etter 2-0-seieren mot Tottenham Hotspur. Vi tror han kan få mer å juble for tirsdag kveld.  Foto: John Sibley (Reuters)

Chelsea har spilt ti hjemmekamper på rad uten tap mot Arsenal. Vi tror ikke de taper denne gangen heller.

21.01.20 12:43

Sportspills øvrige tirsdagsmeny:
Tippetips: Ni kamper fra Premier League på midtukekupongen
Oddstips: Premier League, håndball-EM og Coppa Italia - sjekk våre analyser
Oddstips håndball-EM: Norge har full fart mot EM-gull
Oddssingel PL: Everton har kanonstatistikk mot Newcastle
V64 Axevalla:
Dobbel jackpot med 1,8 mill ekstra
V65 Forus:
Internasjonal V65-jackpot på Forus
Håndball-EM herrer: Her er kampoversikten og sendetidspunkter

Det er et omfattende langoddsprogram denne tirsdagen. Det spilles blant annet midtukerunde i Premier League med seks kamper og i håndball-EM skal Norge i aksjon mot Island. Ellers er det også kamper fra engelsk Championship, League One og League Two og fra sluttspillet i EFL Trophy. Det er også masse cupkamper i Europa. I Coppa Italia møtes Napoli og Lazio i kvartfinalen, og det er også cupkamper i Spania, Nederland og Frankrike. Natt til onsdag spilles det fem kamper i NHL.

NB! Onsdag er det ca 300 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spill før onsdag klokken 18.00. Lever kupongen her!

Chelsea - Arsenal pause/fulltid - U/H 5,50 (spillestopp kl 21.10)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Chelsea gikk på et overraskende hjemmetap mot Newcastle i helgen, men takket være at tabellnaboene har snublet ligger de fortsatt på fjerdeplass. Det unge Chelsea-laget har vært brukbare under Frank Lampard denne sesongen, men de har svingt litt i prestasjonene, også på Stamford Bridge.

De har tapt tre av de siste fem hjemmekampene, hvor de blant annet har tapt mot West Ham, Bournemouth og Southampton, alle tre lagene holder til på nedre halvdel av Premier League-tabellen. I forrige hjemmekamp vant Chelsea 3-0 mot Burnley.

Tirsdag tror jeg the Gunners kan få seg en på trynet. De har tross alt bare vunnet én av de siste ti bortekampene i ligaen (1-6-3).

Å spille på bortebane har generelt sett vært problematisk for Arsenal de siste sesongen, og denne sesongen har ikke vært noe annerledes. The Gunners har kun vunnet to av de siste elleve bortekampene, og Stamford Bridge har vært et mareritt. Chelsea har nemlig vunnet seks av de siste syv ligakampene hjemme i Vest-London, og de har spilt uavgjort i den siste.

Arsenal har ikke tapt i de fem siste bortekampene, men bare én av de kampene var mot et lag på øvre halvdel av tabellen, og de har ikke møtt noen av topp fire-lagene..

Chelsea har bekreftet at Reece James og Marcos Alonso er aktuelle til tirsdagens kamp, men Christian Pulisic, Ruben Loftus-Cheek og Marco van Ginkel er alle ute.

Arsenal får antakeligvis Sokratis tilbake etter sykdom, mens Sead Kolasinac og Reiss Nelson er på skadelisten. Kaptein og toppscorer Pierre-Emerick Aubameyang må stå over kampen etter at han ble utvist i London-oppgjøret mot Crystal Palace. Gaboneserens fravær vil svekke Arsenal, særlig siden spissmakkeren sliter med å få ballen i mål på bortebane. Alexandre Lacazette har ikke scoret ett bortemål siden i februar. Den gangen vant Arsenal 2-1 mot Huddersfield.

I fem av de siste åtte hjemmekampene til Chelsea har det stått uavgjort til pause. Chelsea har faktisk tapt tre av de siste fem kampene på Stamford Bridge. Arsenal på sin side er ubeseiret i de fem siste bortekampene, hvorav fire av dem har endt med poengdeling. Formen til disse to lagene tyder på at dette kan bli en jevnspilt kamp. Kun Sheffield United har spilt oftere uavgjort på bortebane enn Arsenal. Jeg tror det står uavgjort til pause, men at Chelsea avgjør kampen i andre omgang.

Chelsea scoret to sene mål mot Arsenal på Emirates Stadium for noen uker siden, og jeg forventer et tilsvarende scenario i tirsdagens kamp. U/H-spillet gir herlige 5,00 i odds.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag