Southampton - Chelsea

Odds: Handicap 3-veis 1:0 Uavgjort

Kampstart tirsdag 30. august kl 20.45

Spillestopp kl 20.44 Live odds etter kampstart

St. Mary's Stadium

Se kampen på Viasport Premier League 1 og Viaplay

Vi tror Chelsea vinner med nøyaktig 1 mål. Det spiller du på her til 3.55 i odds

Chelsea kjempet inn en knepen seier i siste hjemmekamp, når de til tross for 10 mann(Conor Gallagher ble utvist etter 28 minutter) i en drøy time slo Leicester 2-1 på Stamford Bridge.

Southampton ga Manchester United knallhard motstand hjemme på St.Mary's, men måtte til slutt kapitulere etter at Bruno Fernandes avsluttet et glitrende angrep med å styre inn vinnermålet på hel volley.

Mannskapet til Ralph Hassenhüttl var periodevis meget gode i hjemmemøtet med Manchester United, men fikk svi for å ha sløst bort et par saftige sjanser.

Spillemessig var de ganske bra, og de har slått tilbake etter den fryktelige starten borte mot Tottenham. Da røk de hele 1-4 på Tottenham Hotspur Stadium. I andre runde lå de under 0-2 hjemme mot Leeds, men mål av Joe Aribo(72 minutter) og Kyle Walker-Pieters(81 minutter) berget et viktig poeng.

Det virker som denne opphentingen gjorde noe med spillergruppen, for det samme skjedde i neste kamp borte mot Leicester. Da lå de også under 0-1, men i den kampen var det Che Adams som var på jobb. Han scoret begge målene i snuoperasjonen som sikret tre poeng.

Når Chelsea kommer på besøk må Southampton være på fra start, for topplagene har en egen evne til å utnytte den minste feil - og i tillegg er statistikken mot Chelsea på eget gress elendig.

Det er ca. 183 millioner kroner i eurojackpot-potten. Spillefrist tirsdag kl 19

Chelsea viste karakter med seieren mot Leicester

Chelsea fikk en drømmestart når de reiste til Goodison Park og slo Everton i første serierunde. Det var første gangen siden 2017 at Chelsea tok tre poeng på en arena som har vært vrien for London-laget.

I andre serierunde startet dramatikken. Mot byrival Tottenham pleier det å smelle, og det gjorde det på Stamford Bridge også denne gangen. Det var kremmerhus fra begge lag - krangling mellom managerne - og når Harry Kane(hvem andre) dukket opp og stanget inn et hjørnespark etter 96 minutter tok det fullstendig fyr.

Kampen endte med at både Thomas Tuchel og Antonio Conte fikk rødt kort, og spenningen mellom lagene ble ikke akkurat mindre etter dette oppgjøret.

Borte mot Leeds i runde tre var tabbenes dag. Chelsea startet best og etter spill og sjanser burde de ledet etter den første halvtimen. Så startet Edouard Mendy et totalt mislykket dribleshow - Brenden Aaronsen stjal ballen - og Leeds tok ledelsen 1-0.

Etter det dominerte Leeds og det var fortjent når de gikk opp til både 2-0 og 3-0. Dagen toppet seg for bortelaget når nyinnkjøpte Kalidou Koulibaly fikk sitt andre gule kort og måtte gå tidlig i dusjen.

Sist helg kom Leicester på besøk til Stamford Bridge, og det ble dramatisk igjen. Conor Gallagher fikk to gule kort i løpet av den første halvtimen, og Chelsea var en mann mindre igjen. Til tross for det tok de ledelsen to ganger ved Raheem Sterling, før Harvey Barnes reduserte etter 66 minutter.

Chelsea hang i tauene på slutten, og det smalt blant annet i tverrliggeren bak Edouard Mendy, men de red av stormen og tok tre sterke poeng.

Har du lyst å spille Fantasy og vinne penger? Klikk her!

Chelsea stjeler med seg tre poeng fra St.Mary's

Chelsea har hatt en blandet start på årets sesong - spesielt på bortebane. De vant 1-0 borte mot Everton i første runde, før de ble feid av banen av Leeds på Elland Road.

Southampton har spilt to jevne kamper på eget gress med 2-2 mot Leeds og 0-1 mot Manchester United.

Statistikken i dette oppgjøret - og på denne banen - er soleklart på Chelsea sin side. Chelsea har ikke tapt på St.Mary's siden 2013, og på de ni kampene lagene har spilt i Southampton siden det står det 7-2-0 i favør Chelsea - med målforskjell på 6-25.

Det har vært noen ordentlige kalas-seiere til bortelaget, og senest i april i år endte det 0-6.

Vi tror ikke på et sånt resultat nå. Det virker ikke som Chelsea helt har funnet rytmen, og Southampton er vanskelige å bryte ned.

Vårt tips er at dette blir et jevnt oppgjør, men topplagene har ofte det lille ekstra som skal til for å bikke slike kamper i sin favør. Vi tror Chelsea klarer det også denne gangen.

Chelsea vinner med nøyaktig 1 mål spiller du på her til 3,55 i odds

All oddsen på Southampton-Chelsea finner du her