Chelsea-Zenit St. Petersburg
Chelsea vinner begge omgangene - 2.40
(spillestopp tirsdag kl 20.59)

Chelsea vinner begge omgangene gir 2.40 i odds. Spill på det her.

For andre gang i klubbens historie starter Chelsea Champions League som tittelforsvarere. Første gang var etter seieren i 2012, og det fulgte de opp med å bli slått ut i gruppespillet.

Dette tror vi ikke kommer til å skje nå, da Thomas Tuchel har bygd opp et strålende og sultent mannskap som jager nye trofeer.

Årets Premier League-sesong har startet meget solid, og de står med tre seiere mot Crystal Palace, Arsenal og Aston Villa, samt en uavgjort borte mot Liverpool. Straffen Mohamed Salah satte i den kampen er det eneste de har sluppet inn så langt.

Selv om Aston Villa yppet seg veldig i siste kamp på lørdag har Chelsea en defensiv organisering i kombinasjon med kvalitetsspillere som gjør at de er ekstremt vanskelige å score på.

I fjorårets Champions League-sesong slapp de for eksempel kun inn 4 mål på de 13 kampene de spilte. Hjemme på Stamford Bridge ble det ett baklengsmål mot Krasnodar i gruppespillet.

Når i tillegg Romelu Lukaku har fått en knallstart i sitt comeback i Chelsea-trøya, lukter det seier lang vei for The Blues.

Onsdag er det ca. 30 millioner kroner i Vikinglotto-potten.

Zenit med fryktelig bortestatistikk i Champions League

Zenit St.Petersburg har vunnet Tinkoff Russian Premier League overlegent de tre siste sesongene. Henholdsvis med 8, 15 og 8 poeng ned til laget på 2.plass.

Årets sesong har også startet meget bra og etter syv spilte kamper leder de serien med fem seiere og to uavgjorte kamper.

De har vært med i Champions League de to siste sesongene uten å markere seg veldig. På seks bortekamper i de to årene har de en uavgjort og fem tap, med 3-14 i målforskjell.

Til kampen i London mangler de flere sentrale spillere, blant annet kaptein Dejan Lovren og høyreback Vyacheslav Karavaev. Midtbanespiller Wilmar Barrios fra Columbia er heller ikke med på grunn av Korona-reglementet.

Dette gjør at de mer enn noen gang er avhengig av Aleksandr Erokhin og den Iranske superstjernen Sardar Azmoun. Svære Erokhin på 195 cm har scoret 5 mål i den Russiske ligaen og er sammen med Azmoun toppscorer for Zenit.

Vi tror de to får vanskelige arbeidsforhold. Chelsea er for gode og spesielt på Stamford Bridge er de til å stole på. De lar seg ikke lure og vi tror de vinner begge omgangene.

Det spiller du på her til 2.40 i odds.

Chelsea har scoret mål før det har gått 30 minutter i alle kampene til nå i årets sesong. Vi tror de gjør det også i denne kampen.

Dette gir 2.05 i odds. Spill her