(AFP/Scanpix)

Chelsea vinner Londonderbyet

De blir en av våre bankere i jakten på 12 rette. Her er dagens tippetips.

Kommersielt

Sportspills meny lørdag:
Trav: V75 Sørlandet
Tipping: 12 rette innenfor rekkevidde
Oddstips 1: Derfor vinner Millwall
Oddstips 2: Bayern og Inter spilles
Lesernes oddstips lørdag
Skaderapport Premier League med tropper

Lørdagskupongen er en klassisk lørdagskupong med kamper fra Premier League og The Championship. Det er mye spenning igjen henholdsvis fire og to runder før engelskmennene tar sommerferie.

Bonuspotten er oppe i 2.400.000 kroner. Bonuspotten tilfaller en eventuell alenevinner på dagens kupong.

Chelsea - Tottenham
Chelsea har vært veldig gode i sine fire siste, som har gitt 3-1 over WBA, 3-1 over Birmingham, 3-0 over West Ham og 1-0 over Wigan. Nå har også Torres begynt å score. Chelsea jakter ligagullet og har håp om et lite under når det er fire runder igjen og 6 poeng opp til Manchester United. 13-2-2 på hjemmebane er meget bra, og Chelsea har skadefritt lag.

Tottenham ser ut til å kunne få problemer med å ta hente inn Manchester City på 4. plass. Det er bare fire poeng som skiller dem, men City er i god form og vil nok ta mange poeng i innspurten. Det står om en plass i Champions League kommende sesong. 1-6-3 på de ti siste ser ikke bra ut for Tottenham, men da tar vi med Champions League-kamper også. I Premier League har det blitt 3-3 mot Arsenal og 2-2 mot West Brom i de to siste. 6-5-5 på bortebane totalt er bra, men det er en liten stund siden man vant på bortebane nå.

Tom Huddlestone har slått opp igjen skaden som har holdt ham utenfor store deler av sesongen og er ikke med lørdag. Benoit Assou-Ekotto er også ny på skadelisten (hamstring), mens Jonathan Woodgate og Ledley King er tilbake i trening, men ikke aktuell lørdag. Wilson Palacios og Alan Hutton er begge kneskadet.

Det står 5-4-0 fordel Chelsea på Stamford Bridge siden 2002. I dag skal det ikke være noe i veien med motivasjonen noe sted, for Chelsea jakter Manchester United og gullet, mens Tottenham jakter Manchester City og Champions League. Tottenham er den type lag som hever seg mot de beste, og det tror vi de gjør i dag, men likevel blir Chelsea våre favoritter. De har skadefritt lag, hjemmebane og er i flyten, og da tar de dette. Derfra til å spille Chelsea til 1,40 på langoddsen er det et stykke, men på tippekupongen blir det H i kamp 1 hos oss.

OBS:Slik får du spilt på iPhone og Android

Blackburn - Bolton
Blackburn har med 0-4-6 på de ti siste meldt seg på i nedrykksstriden. Veldig dumt og veldig synd, men kanskje en nødvendig følge av å sparke en så dyktig manager som Allardyce uten grunn midt i sesongen. Den gamle Bolton-spilleren hadde trolig hatt oppskriften i dag, men hva nåværende manager Steve Kean finner på, er aldri godt å si, annet enn at det sjelden resulterer i poeng. Blackburn har 6-6-5 på hjemmebane og de gjorde faktisk en god kamp mot Manchester City forrige runde, men tapte likevel.

Steven Nzonzi returnerer etter karantene, mens Junior Hoilett og Roque Santa Cruz begge er usikre. David Dunn er skadet.

Bolton har gjort en fin sesong og ligger på 8. plass. At sesongen går mot slutten og at det nå ikke står så mye på spill, kunne man se spor av i forrige bortekamp der Bolton uten Sturridge røk 0-3 for Fulham. 2-5-10 på bortebane totalt er i grunnen ganske svakt, og man scorer lite mål på bortebane. Man har tre strake bortetap nå, fire hvis vi regner med tapet for Stoke i FA-cupen på Wembley. Det er fire runder igjen og Bolton trenger ikke flere poeng.

Gretar Steinsson er ny på skadelisten etter å ha fått seg en smell mot Fulham onsdag. Daniel Sturridge og Mark Davies måtte begge melde pass til Fulham-kampen onsdag og er svært usikre også lørdag. Sam Ricketts, Sean Davies og Stuart Holden er alle langtidsskadet.

Motivajonen er utvilsomt kun hos hjemmelaget, men de ser ikke ut til å være gode nok. Men, de viste tegn til bedring sist og hvis de kan gjenta spillet de viste mot Manchester City sist, kan det holde til å slå et ferdigspilt Bolton. Dette må Blackburn vinne, vi liker ikke å stole på dem for tiden, men garderer likevel ikke denne og krysser fingrene for at de klarer tre poeng. H i kamp 2.

Sunderland - Fulham
Sunderland satte strek for den vonde perioden med ni kamper uten seier da de vant 4-2 hjemme mot Wigan sist. Det var i grevens tid at det kom en trepoenger, for det så et lite øyeblikk ut som Sunderland, med sin flotte start på sesongen, skulle avslutte med nedrykksstrid. Nå er det fire runder igjen og 7 poeng ned til streken, så da skal det gå greit, men det hadde jo vært fint å feie all tvil til side med en seier til på rappen i dag. 7-5-5 på hjemmebane for Sunderland nå.

Asamoah Gyan, Danny Welbeck og Frazier Campbell (alle spisser) er ute for resten av sesongen. Kieran Richardson, Titus Bramble, Craig Gordon og David Meyler er fortsatt skadet, mens både John Mensah og Anton Ferdinand er usikre og må testes nærmere.

Fulham har vært gode den siste tiden, spesielt på hjemmebane, og de ser ut til å avslutte sesongen på øvre halvdel. På bortebane har de bare 1-9-5 totalt, og de fem siste bortekampene har bare gitt 0-3-2.

Philippe Senderos er endelig klar for å gjøre sin første kamp for Fulham etter langvarig skadefravær. Ellers har Fulham kun litt usikkerhet rundt Damien Duff.

Innbyrdes oppgjør:

11.12.2010 Fulham - Sunderland 0 - 0
28.02.2010 Sunderland - Fulham 0 - 0
06.12.2009 Fulham - Sunderland 1 - 0
27.01.2009 Sunderland - Fulham 1 - 0
18.10.2008 Fulham - Sunderland 0 - 0

Det ser skralt ut i hjemmelagets angrep denne gangen, over hele banen egentlig. Men det gjorde det sannelig også da de lå under 0-1 hjemme mot Wigan og den ene etter den andre hinket av med skade. Likevel slo man tilbake og vant 4-2. Den kampen vant man på ren vilje, og vi må nesten respektere at på forrige Sunderland-trening var det bare 14 spillere som var skadefrie. Det er ikke sikkert Sunderland klarer å vinne enda en kamp med så mange skader i laget, og de trenger strengt tatt ikke vinne heller. En kikk på innbyrdes oppgjør leder tankene til et spill på under 2,5 mål i kampen, men om det blir noen mål, og hvilken vei de/det eventuelt kommer, synes åpent. Kanskje dette blir 0-0 igjen, men vi tror det er lurt med HUB i kamp 3.

West Bromwich - Aston Villa
Dette er et av flere lokalderbyer i West Midlands-regionen. West Bromwich ansatte Roy Hodgson som manager for å berge plassen, og han har så til de grader levert. Det første tapet under Hodgson kom i hjemmekapen mot Chelsea for to uker siden, men da hadde man allerede tatt 12 poeng på 6 kamper og langt på vei sikret plassen. Så slo man da også tilbake med 2-2 på mot Tottenham på White Hart Lane forrige runde. West Brom har 6-6-5 på hjemmebane og skal bare plukke noen få poeng til før plassen er offisielt i boks. I praksis er man trygge allerede.

Chris Brunt, Jerome Thomas og Steven Reid er alle uaktuelle til lørdagens derby.

Aston Villa og manager Houllier skulle kjempe i toppen, men slik ble det ikke. Med 3-5-9 på bortebane har man meldt seg ut av det gode selskap, hvertfall denne sesongen, og man styrer nå mot en plass midt på tabellen. Formen er god, 2-2-0 på de fire siste. Gary McAllister leder laget mens Houllier er på sykehuset og henter seg inn etter litt hjertetrøbbel, og McAllister peppet opp guttene veldig før kampen mot Stoke sist og mente man skulle avslutte på 8. plass. Det ble bare 1-1 og vi tapte penger, men nå er McAllister på banen igjen og sier at man skal vise ettertrykkelig hvem som er best i The Midlands. Han stiller samme lag som sist, det er ingen skadeproblemer.

Innbyrdes oppgjør:

11.12.2010 Aston Villa - West Bromwich 2 - 1
10.01.2009 Aston Villa - West Bromwich 2 - 1
21.09.2008 West Bromwich - Aston Villa 1 - 2
09.04.2006 Aston Villa - West Bromwich 0 - 0
02.01.2006 West Bromwich - Aston Villa 1 - 2

Det må være lov å håpe på litt underholdning nå som begge lag spiller med senkede skuldre, med tanke på nedrykk hvertfall, i dette derbyet. Aston Villa har tradisjoner for å vinne dette 2-1, som historien viser, de har vunnet 2-1 fem ganger på de siste åtte. Her hadde vi trodd at Aston Villa skulle vært favoritter på folkerekka på sitt gode navn og rykte, men den prosentmessige fordelingen av tippetegn er i skrivende stund 47-29-24, så West Bromwich er den sjette største favoritten på kupongen. Med rette, mener vi, for de har imponert etter at Hodgsom overtok og skal ha gode sjanser på The Hawthorns mot et uvanlig bortesvakt Aston Villa. 2-2 denne gangen? Vi prøver HU i kamp 4.

Blackpool - Stoke
Blackpool burde ha tatt alle poengene hjemme mot Newcastle sist, men misbrukte sjansene sine og det ble 1-1. 0-2-5 på de syv siste er krisepreget for et lag som bare er målforskjellen over nedrykk. De er også Premier Leagues svakeste hjemmelag med sine 4-4-9 totalt. Det er hvertfall lite skader i laget denne gangen, og vi ser både Campbell og Adam i troppen, så nå ikke bare må man vinne, man kan kanskje klare det også. Manager Ian Holloway har hele sesongen sagt at han kun prioriterer ligaen, han har stilt rene B-lag i cuper og forsvart det med at Premier League er det eneste som betyr noe. Dagens kamp kan fort vise seg å være vinn eller forsvinn for Blackpool, det er en svært viktig kamp.

Langtidsskadde David Carney er eneste fravær for det nedrykkstruede hjemmelaget.

Stoke er trygge i Premier League og de skal spille finale i FA-cupen mot Manchester City på Wembley etter 5-0 mot Bolton samme sted. De har bare 3-2-12 på bortebane i ligaen, men formen er god og de rundspilte Wolves hjemme på Britannia forrige runde.

Viktige Matthew Etherington pådro seg en hamstring i hjemmekampen mot Wolverhampton tirsdag og er uaktuell lørdag. Danny Higginbotham er langtidsskadet, mens John Carew får trolig får spille fra start. Fuller (a) og Sidibe (a) er ute fra før.

Det som taler mot Stoke i dag er at de er mer eller mindre ferdgspilte i ligaen, de er svake på bortebane og de er uten Etherington. Det som taler mot Blackpool er at de ikke er noe spesielt godt lag og de er ute av form. Men denne må Blackpool vinne, og vi tror faktisk de klarer det, nå som de stiller sterkt og etter at de var meget nær seier mot Newcastle sist. H i kamp 5.

Wigan - Everton
Etter at Wigan vant 3-1 i Blackpool, trodde vi de skulle klare poeng i Sunderland også. Det så bra ut da de ledet 1-0 og den ene Sunderlandspilleren etter den andre ble skadet. Så taper de likevel 2-4. Det er svakt, og ikke helt enkelt å forklare. Kanskje det ble litt for hardt med tre bortekamper på rad. På hjemmebane har de 4-7-6 totalt og de trenger desperat poeng for å klatre over streken.

Maynor Figueroa er tilbake etter to kampers karantene. Ellers er det ingen fravær av betydning for hjemmelaget.

Everton er inne i en meget god periode, til tross for at flere av profilene har vært ute med skader. Det ble tap 0-1 på Old Trafford forrige runde, men også her spilte man forsåvidt en god kamp. Cahill fikk et innhopp da, og nå er Arteta også på vei tilbake. Everton er altså i form og de stiller sterke enn på lenge. De har dog ike bedre enn 4-7-6 på bortebane totalt.

Mikel Arteta er friskmeldt etter å ha mistet de fem siste ligakampene. John Heitinga er usikker, mens Louis Saha og Marouane Fellaini er ute for resten av sesongen.

Innbyrdes oppgjør på dagens bane:

30.01.2010 Wigan - Everton 0 - 1
24.11.2008 Wigan - Everton 1 - 0
20.01.2008 Wigan - Everton 1 - 2
21.01.2007 Wigan - Everton 0 - 2
31.01.2006 Wigan - Everton 1 - 1

Vi sikter oss inn mot uavgjort her. Wigan må jo vinne for å prøve å berge plassen, mens Everton er i form og spiller uten press. Det er fem poeng opp til Liverpool på plassen over, og man ønsker sikekrt å prøve å bli best i byen. Den helt enorme motivasjonen ser vi likevel ikke at bortelag kan ha. Folkerekka viser 34-27-39 og siden vi synes ren U kan bli litt dristig, frister mer å gardere for hjemmeseieren i håp om litt premier. Dette er åpent, men hjemmelaget har motivasjon og stiller sterkt. HU i kamp 6.

Watford - Queens Park Rangers
Watford ilgger trygt plassert midt på tabellen. De har vært en middelhavsfarer en stund, selv om de har vært oppe og luktet på platy-off en periode. Med middels motivasjon har de 1-2-4 på sine syv siste, der seieren kom over ferdigspilte Barnsley. Watford har vist lite i det siste, men nå har de hjemmekamp mot ligalederen. Kanskje kan det øke motivasjon og vinnerlyst et par hakk.

Aston Villa-lånet Andreas Weimann (a) rakk knapt spille for Watford før han gikk av banen med skade. Han er ute i dag og erstattes av Marvin Sordell. Stephen McGinn (m) og Ross Jenkins (m) er ute resten av sesongen, mens Matt Whichelow (m) kan være tilbake.

QPR kan ikke kalle seg vinnere av The Championship ennå, for selv om de har ledet klart hele sesongen og topper med 85 poeng, er Norwich oppe på 80 nå når to runder gjenstår. QPR har spilt uavgjort mot Hull, Cardiff og Derby i sine tre siste. De har 9-9-4 på bortebane totalt. Men i dag kan man sikre tittelen og opprykket med minst ett poeng i Watford, for man har bedre målforskjell enn Norwich. I siste runde har QPR hjemmekamp mot Leeds, som de ganske sikkert vinner nå som Leeds mistet piffen i innspurten. Dermed kan man spille med rimelig senkede skuldre også i dag.

Fitz Hall (f) er usikker for QPR i dag. Det ventes et mer eller midre likt lag som har spilt U tre ganger på rad nå.

Watford vant 3-1 i det omvendte oppgjøret og er det eneste laget som har slått QPR i London denne sesongen. Om det taler for at de vinner igjen, eller taper fordi QPR ønsker en revansj, kan diskuteres. Elton johns gamle klubb er uberegnelige, men nå er de ikke i siget lenger og har heller ingenting å spille for. Vi tror mest på bortelaget, men etter den siste tids resultater vil det være for dristig å ikke ta med en U i denne, og markeringen blr da UB i kamp 7.

Millwall - Swansea
Milwall jager play-off, og med 7. plass og to poeng opp til Nottingham Forest når to runder gjenstår, er 6. plass fullt mulig. De har igjen bortekamp mot ferdigspilte Barnsley, mens Forest har bortekamp mot Crystal Palace, et bedre hjemmelag som muligens er i en situasjon der de må ha poeng. Men dette må Millwall ordne selv, og nå er toppscoreren deres Morison tilbake. 6-2-1 på de åtte siste vitner om god form, og forrige hjemmekamp slo man Preston 4-0.

Morison (a) er tilbake, som sagt, etter 3 kampers suspensjon, og går trolig rett inn i startoppstillingen, på topp sammen med unge John Marquis som har scoret tre ganger i de to siste kampene. Neil Harris (a) er suspendert og Kevin Lisbie (a) er skadet. Dunne (f) og Trotter (m) er klare igjen etter småskader sist.

Swansea sikret kvalifiseringsspill om en plass i Premier League med 4-1 over Ipswich forrige runde. Swansea har slitt litt i bortekampene sine den siste tiden, men er så sterke på hjemmebane at play-off er klart. Nå handler det vel mye om å unngå skader på sentrale spillere de to siste rundene. 0-1-4 i de fem siste bortekampene er svakt, spesielt når man ryker for lag som Scunthorpe, Derby og Preston.

Fabio Borini (a) og Mark Gower er klare for spill etter mindre skadeproblemer forrige uke. Manager Rogers vil trolig hvile toppscorer Scott Sinclair og muligens flere spillere (Allen for eksempel), på benken, etter at Sinclair har sett sliten ut den siste tiden. De beste spillerne trengs i toppform til play-off senere. Tamas Priskin (a) har reist hjem til Ipswich etter endt låneavtale.

Her er vi ikke i tvil om at hjemmelaget tar tre viktige poeng. For bortelaget spiller denne kampen ingen rolle, og de har ikke fått til noe som helst på bortebane den siste tiden. Når Millwall får tilbake sin toppscorer, mens Swansea vurderer å hvile sin, må tegnet bli H i kamp 8. Denne spilles også til 2,05 på langoddsen.

Coventry - Reading
Coventry ligger trygt på nedre halvdel og har lite å spille for i innspurten. Etter en fin rekke med fem kamper uten tap ble det 1-2 i Middlesbrough forrige runde. Den midlertidige manageren Andy Thorn har gjort en god jobb med Coventry og dette er hans første kamp som fast ansatt manager.

Toppscorer Marlon King (a) er usikker og sjekkes nærmere kampstart, det samme gjelder Chris Hussey (f) som har vært syk denne uken.

Reading hadde en lang rekke med seire og klatret helt opp til en 5. plass, før de spilte 1-1 i Leeds og tapte hjemme for Sheffield United sist. Mot United ledet de 2-0 men underenes tid er ikke forbi i Reading, og det ble tap 2-3. Reading har uansett bedre målforskjell enn de to lagene som kan ta dem igjen, og med minst ett poeng i dag er play-off sikret før siste runde. 8-9-5 på bortebane forteller at man gjerne tar med seg ett poeng.

Vingen Jimmy Kebe er tilbake fra skade og kan bli å se fra start. Kaptein Matt Mills (f), Adam Federici (k) og Noel Hunt (a) var tilbake fra skader sist, og nå ser det bra ut med laget.

Ett poeng er nok for bortelaget, og når hjemmelaget har lite å spille for tror vi Reading lykkes på Ricoh Arena denne gangen. De er mer enn gode nok til å klare det. UB i kamp 9.

Hull - Crystal Palace
Hull sine 7-7-8 på hjemmebane totalt begynner å bli veldig svak hjemmestatistikk for et lag som fortsatt har muligheter til å ende på topp 6. I praksis ser det veldig vanskelig ut, da Forest ganske sikkert tar poeng i sin hjemmekamp mot Scunthorpe i dag, men med 5 poeng opp og to runder igjen må hvertfall Hull gjøre et siste forsøk. 2-2-1 på de fem siste er brukbart, men ikke godt nok, og det er rart at Hull skal slite i så stor grad på eget gress. Det ble tap 2-4 for Middlesbrough i forrige hjemmekamp.

Den gamle LSK-spilleren og Slovenias landslagsspiller Robert Koren (m) kan være tilbkae fra skade. Han er visstnok veldig interessert i spille denne sesongens siste hjemmekamp. Corry Evans (f) er skadet, det er også Liam Rosenior (f). Nick Barmby (m) er ute og Vito Mannone (k) har ute med skadet skulder. David Amoo skal trolig få sjansen fra start for første gnag, etter at han kom innpå og sikret 1-1 borte mot QPR sist.

Crystal Palace har 1-0 hjemmeseier mot Leeds og 0-0 borte mot Doncaster i sine to siste, og da ser det ut til å gå mot en ny sesong i The Championship. Ytterligere ett poeng vil gjøre saken bombesikker. Vel er man ligaens svakeste bortelag med 1-5-16 totalt, men man har tatt poeng i Leicester og Doncaster i de to siste bortekampene og møter her et hjemmelag som nesten alltid skuffer når det gjelder.

Matchvinneren fra forrige kamp, Neil Danns (m), er suspendert etter rødt kort i sluttminuttene mot Leeds. Hane rstattes trolig av en Darren Ambrose som er friskmeldt nå. Sean Scannell (m) er også suspendert, kamp 3 av 3. Alex Marrow (m) er stadig skadet.

Det står 2-4-1 fordel Palace på innbyrdes møter siden 2005. Dette bør Hull vinne, men det burde de i gjort i forrige hjemmekamp også da de ledet mot Middlesbrough, men i stedet røk de 2-4. Vi kan ikke stole på Hull på hjemmebane, spesielt ikke nå som play-off toget i praksis har gått, og bortelaget er veldig ivrige på ett poeng og dermed ny kontrakt. Vi prøver HU i kamp 10 på 96-rekkeren.

Doncaster - Leicester
Her sikrer Doncaster plassen med minst ett poeng. Ett poeng er kanskje alt de kan håpe på, siden formen er svak og man bare har 0-5-5 på de ti siste spilte. De er en ganske liten klubb i dette selskapet, og slik sesongen har utviklet seg skal man være fornøyd med at nedrykk unngås. 7-8-7 på hjemmebane er ikke skremmende. Manager O'Driscoll sier at selv om de har 6 poeng og 8 plussmål til gode på Sheffield United som ligger på nedrykk, skjer det gjerne rare ting i fotball hvis et lag finner på å ta foten av gassen. Derfor er det full fokus på å sikre minst ett poeng på de to siste kampene, mot Leicester i dag og Middlesbrough i siste runde.

Målvakt Gary Woods sliter litt med foten og tar en plass på benken mens veteranen Neil Sullivan, som nå er tilbake etter skadefravær, starter i mål. Kapteinen Brian Stock (m) og Dumbuya (f) er tilbake fra skader. Martis (f), Adam (f), Chambers (f), Woods (m) og Keegan (m) er ute igjen.

Leicester har tapt 13 av sine 22 bortekamper og da blir det ikke play-off, slik man hadde trodd og håpet. Vi gjentar manager Svennis uttalelse om eget lag slik vi husker den i hodet "Den ene dagen spiller vi glimrende fotball og vinner klart, den neste faller vi tilbake til gamle synder. Jeg skulle ønske gutta klarte å prestere jevnere, da kunne vi kjempet i toppen". 6-3-13 på bortebane illustrerer problemet, det gjør også 2-1-2 på de fem siste. Man har bare tatt ett poeng på de tre siste bortekampene, og da forlot toget stasjonen.

Richie Wellens (m) er usikker og Ricardo (k) er skadet.

Dette ser åpent ut på Keepmoat Stadium, men mon tro om ikke hjemmelaget klarer en uavgjort når de trenger dette ene, siste poenget for å sikre plassen. I dag er uavgjort verdt like mye som seier for hjemmelaget, hvis man da ikke finner prestisje i å eventuelt passere Crystal Palace på tabellen. Bortelaget har lite å spille for nå, og har vist lite på bortebane, så da tror vi begge parter kan være greit fornøyd med ett poeng. U i kamp 11.

Nottingham Forest - Scunthorpe
Forest har 3-2 over Leicester og Bristol City i sine to siste. De har 12-8-2 på hjemmebane totalt og ligger godt an til å klare en plass innenfor play-off, slik de gjorde forrige sesong også. Men på 6. plass og med bare 2 poeng ned til Milwall og Burnley er bare seier godt nok. Å ta igjen lagene over ser vanskelig ut og er heller ikke noe stort poeng, nå handler det bare om å bli blant de seks beste.

Nathan Tyson (a) er usikker og sjekkes nærmere kampstart, Paul Anderson (m) står trolig over for sjette gang på rad med skade. Ellers ser det meget bra ut og manager Billy Davies har mange friske bein å sette innpå.

Scunthorpe rykker ned. Det er 6 poeng og alt for mange mål å ta igjen på Doncaster og Crystal Palace på de to siste rundene. Dette ble klart etter at Scunthorpe tapte 1-2 for Millwall forrige runde. Det er ikke utenkelig at manager Alan Knill bruker de to siste kampene som treningskamper og lar en del av dem som har spilt lite få sjansen.

Joe Garner får ikke spille mot klubben han er lånt ut fra, Andy Hughes (f) er usikker, Cliff Byrne (f) og Garry Thompson (m) er fortsatt ute.

Innbyrdes oppgjør:

30.09.2009 Nottingham Forest - Scunthorpe 2 - 0
07.10.2006 Nottingham Forest - Scunthorpe 0 - 4
20.08.2005 Nottingham Forest - Scunthorpe 0 - 1
25.08.2004 Nottingham Forest - Scunthorpe 2 - 0

Nå får vi se da, om Scunthorpe kan overraske enda en gang på bortebane og ta en skalp når tipperne minst venter det. 7-1-14 på bortebane er ganske bra for et lag som rykker ned. Uansett er det liten tvil om at hjemmelaget har all motivasjon og tidenes mulighet til å ta et langt skritt mot kvalifiseringsspill til Premier League. Der møter de eventuelt ikke et Blackpool i storform, slik de gjorde i fjor, så da kan det kanskje gå hele veien denne gangen. H i kamp 12.

Klikk her for å levere vår 96-rekker

Klikk her for å levere vår 486-rekker

96-rekker:

Tipping Lørdag, frist: 30.04.2011 15:55
1. Chelsea - Tottenham H
2. Blackburn - Bolton H
3. Sunderland - Fulham H U B
4. West Bromwich - Aston Villa H U
5. Blackpool - Stoke H
6. Wigan - Everton H U
7. Watford - Queens Park Ran U B
8. Millwall - Swansea H
9. Coventry - Reading U B
10. Hull - Crystal Palace H U
11. Doncaster - Leicester U
12. Nottingham Fore - Scunthorpe H

-

486-rekker:

Tipping Lørdag, frist: 30.04.2011 15:55
1. Chelsea - Tottenham H
2. Blackburn - Bolton H
3. Sunderland - Fulham H U B
4. West Bromwich - Aston Villa H U B
5. Blackpool - Stoke H
6. Wigan - Everton H U B
7. Watford - Queens Park Ran H U B
8. Millwall - Swansea H
9. Coventry - Reading U B
10. Hull - Crystal Palace H
11. Doncaster - Leicester H U B
12. Nottingham Fore - Scunthorpe H

-

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus