Selv om ikke Chelsea klarte å ta tre poeng i helgens kamp på Elland Road, er Chelsea-sjef Thomas Tuchel fornøyd med at laget hans holdt nullen for tiende gang på tolv kamper siden han tok over på Stamford Bridge i januar.

Tuchel har lykkes i å tette igjen forsvaret til Chelsea, og en viktig årsak er at Andreas Christensen er tilbake i startelleveren.

Fredag er det ca. 100 millioner i Eurojackpot-potten.

Flere Chelsea-spilleren har fått en opptur etter at Tuchel erstattet Frank Lampard, blant andre Callum Hudson-Odoi, Jorginho og Marcos Alonso. Andreas Christensen er antakeligvis den spilleren som har hatt størst fremgang etter at tyskeren kom til London, ifølge breakingthelines.com, men fremgangen hans har gått litt under radaren. Det handler litt om hvilke posisjon han spiller i.

Utfordrer Silva i midtforsvaret

Skaden til Thiago Silva har hjulpet dansken, men han har grepet sjansen og de feilfrie prestasjonene hans gjør at han trolig vil beholde plassen selv når den brasilianske midtstopperen er tilbake.

I 3-4-2-1-systemet til Tuchel, har 24-åringen ofte blitt plassert til venstre av de tre backene. Der har den danske landslagsspilleren levert bunnsolid forsvarsspill. Chelsea har kun sluppet inn ett mål med Christensen på banen. Det var et selvmål av Antonio Rüdiger som dansken ikke kunne forhindret. Det eneste baklengsmålet til Chelsea kom i kampen der Kurt Zouma ble foretrukket fremfor Christensen mot Southampton.

Her finner du hele oddsprogrammet.

Dansken har også en god pasningsfot. Han hadde 71 pasninger i kampen mot Leeds lørdag, kun midtbanespilleren N’Golo Kante hadde flere enn ham. Christensen traff ifølge football.london med 93 prosent av pasningene, og det var mer enn noen annen spiller som spilte 90 minutter.

Chelsea - Atletico Madrid 2,20 - 3,10 - 3,30 H (spillestopp onsdag kl. 20.55)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Champions League, åttendedelsfinale. Kamp 2 av 2. Chelsea var solide defensivt da de slo Atletico Madrid 1-0 i den første kampen i den spanske hovedstaden i forrige måned.

Siden spanjolene ligger under etter den første kampen, må de fremover på banen i onsdagens kamp på Stamford Bridge. Det betyr at Thomas Tuchel kan bruke det robuste forsvarsspillet som et springbrett for suksess.

Fredag er det ca. 100 millioner i Eurojackpot-potten.

Tuchel har ennå til gode å tape etter at han tok over som Chelsea-manager i januar, og vi tror heller ikke det første tapet kommer onsdag.

På Stamford Bridge har Chelsea faktisk ikke sluppet inn et eneste mål siden den tidligere PSG-sjefen tok over, og klarer de å holde tettet bakover mot Atletico Madrid vil de skaffe seg en plass i Chapions League-kvartfinalene.

Atletico er ute av form

Med den formen Atletico viser i øyeblikket burde det være mulig. Diego Simeones leg har kun vunnet tre av de siste ni kampene i alle turneringer. Etter å ha spilt uavgjort mot Celta Vigo, Levante, Real Madrid og Getafe og tapt mot Levante hjemme i Madrid, har Atletico kun tatt 13 av 24 mulige poeng. Etter at Barcelona vant mot Huesca mandag, puster katalanerne dem i nakken i La Liga.

Her finner du hele oddsprogrammet.

La Liga-lederne slet mot Chelsea i den første kampen, og de klarte ikke å få ballen i mål mot Getafe i helgen. Det var tredje gang på de seks siste kampene at spanjolene gikk målløse av banen. Selvtilliten kan ikke akkurat være på topp før onsdagens kamp i London.

560 minutter uten baklengs

Chelsea er tydelig forbedret defensivt under Tuchel, men det klaffer ikke helt offensivt for laget. London-klubben har vært involvert i rekke kamper med få mål. elleve av Chelseas tolv siste kamper har endt med under 2,5 mål, inkludert kampen mot Atletico i februar. Det er ingenting som tyder på at onsdagens match skal noen målfest heller.

Her finner du hele oddsprogrammet.

The Blues har ikke sluppet inn mål på de siste 560 minuttene med fotball i Vest-London. Chelsea var det beste laget i den første kampen mot Atletico, og vi tror de kan ta en knepen seier på hjemmebane onsdag.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset