Christian Eriksen er trolig tilbake i startelleveren mot Manchester City. 
Christian Eriksen er trolig tilbake i startelleveren mot Manchester City.  Foto: Matthew Childs (Reuters)

City får tøff kamp av Eriksen og Spurs

Vi tror nemlig at det blir en jevn kamp, og at det beste oddstipset i kampen gir 3,75!

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Sportspills øvrige lørdagsmeny:
Tippetips: Toppkampen ingen vil tape er høydepunktet på lørdagskupongen
Oddsingel PL 1: Liverpool fortsetter fremgangene borte mot Southampton
Oddsingel PL: Dyche taper alltid mot Arsenal
Målscorerspill PL: Aubameyang med sensasjonell statistikk mot Burnley
Oddssingel PL: City får tøff kamp av Eriksen og Tottenham
Oddsdobbel Championship: Bortedobbel til fet odds
V75 Bergen: Herlig V75-omgang med NM for stallansatte
V65 Harstad: V65-kveld med banker på revansjejakt

Lørdagens oddsmeny er akkurat slik vi vil ha den. Strålende kamper fra balløya venter oss. Det som og er gledelig denne helgen er jo naturligvis at både Bundesliga og LaLiga serieåpner. Odd - Rosenborg er og en godbit vi ser frem i mot fra Eliteserien. Dagens høydepunkt er uten tvil Manchester City mot Tottenham. Det er masse å glede seg til, folkens!

NB! Husk å spille Lotto. Lørdag er det Gulltrekning. Ca 29 millioner kr i førstepremiepotten lørdag. Lever kupongen her!

Manchester City - Tottenham U/H - 3,75 (Spillestopp 18:25)

Klikk her for å levere dette spillet

Pochettino og hans Tottenham drar til Manchester, vel vitende om at sesongens tøffeste kamp står for tur allerede i seriekamp nummer to. Vi gleder oss til en herlig fotballkamp med start 18:30.

Manchester City er favoritter til å ta hjem Premier League nok en gang i år. I fjor imponerte blåtrøyene. Fa-Cupen, Ligacupen og Premier League ble alle kapret. Etter en slik bragd laget tok i fjor, så skal blåtrøyene naturligvis være regnet som årets favoritter. Det var heller ikke langt unna at laget tok seg helt til Champions League-finalen. Dagens motstander Tottenham slo ut City, men her var det VAR-drama og alt. En kamp der laget med mest marginer vant.

Vi i sportspill var litt inne på at City kunne få det tungt mot West Ham sist helg. Og jeg er den første til å legge meg langflat. Det var rett og slett veldig feil. Det er bare å innrømme at forskjellen på Manchester City og mange av lagene i Premier League er voldsom stor for øyeblikket. Selv lag som West Ham - som endte på en 10. plass i fjor. City åpner opp med å banke de 5-0 på bortebane. Det er svært imponerende - og standaren er satt med en eneste gang. Da spilte heller ikke storscorer Agüero fra start. Sistnevnte er trolig inne i elleveren igjen i kveld. I sommer har City hentet Rodri fra Atletico Madrid. En god midtbane dette. Correia og Cancelo er og to svært spennende signeringer. Sistnevnte skal vel ta plassen til Danillo.

Tottenham gjennomførte en meget fin sesong 2018/19. Hvittrøyene endte på en respektabel fjerdeplass, noe som tar det direkte til gruppespillet i Champions League. I nettopp den turneringen tok Spurs seg helt frem til finale sist vår, da laget tapte den helengelske kampen mot Liverpool. Spurs endte på tredjeplass i fjorårets bortetabell, med 34 poeng på 19 kamper. Det var bare dagens hjemmelag som hadde mer med sine 50 poeng.

Det så lenge skummelt ut mot Aston Villa sist helg. Det kladdet virkelig og Villa ledet 1-0 helt frem til det 73. minuttet. Deilig for Ndombele å få en kasse så tidlig. Kreftene til bortelaget var det slutt på da, og alt hadlet om Spurs. Til slutt ble det en sterk 3-1-seier. Christian Eriksen kom inn i andreomgang, og snudde hele kampbildet. Forhåpentligvis blir han i Tottenham, og starter vel dagens kamp? Vi tror det.

Husk også at stjernespiller Son er fortsatt ute med karantene. 

Begrunnelse U/H: Vi tror hjemmelaget vinner denne kampen, men det er klart bortelaget vil kaste fra seg her. Ren hjemmeseier gir 1,34, mens H/H gir 1,95. Vi synes det er for dårlig odds i en toppkamp - til og med når det dreier seg om City. At det står uavgjort til pause ser vi på oss som en god mulighet. Pochettino er skarp på taktikk og vil neppe slippe til for mye her. At City vinner tilslutt er høyst trolig, og da må vi teste U/H til 3,75. Det er det klare spillet i kampen!

Klikk her for å levere dette spillet 

Mest lest

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør