Sportspills øvrige fredagsmeny:
Oddssingel Afrikamesterskapet: Elfenbenskysten vil ha revansj
V65 Biri
: Kristine har V65-bankeren på Biri
V64 Eskilstuna: Goop skal sikre helgecashen
V65 Bergsåker: Vi byr på to bankere
Overgangsvinduet: Nettavisen følger sommervinduet 2019
Premier League: Alle overgangene sommeren 2019
Afrikamesterskapet: 12 spillere du må opp for i Afrikamesterskapet
Copa America:
Alt du trenger å vite om Copa America

Det er ikke et veldig omfangsrikt utvalg på fredagens langoddsprogram. Men den store kampen er naturligvis kvartfinalen mellom Frankrike og USA på et utsolgt Parc des Princes i Paris. I tillegg spilles det to kvartfinaler i Copa America og det spilles to kamper i Afrikemesterskapet. I Allsvenskan gjør Henrik Larsson redebut som Helsingborg-trener, når de møter Ørerbo borte. I tillegg er det full serierunde i irsk Premier Division.

NB! Fredag er det ca 174 millioner kroner i Eurojackpot-potten. Spill før klokken 19.00. Lever kupongen her!

Colombia – Chile H 2,00 (spillestopp kl 23.55)

Copa America, kvartfinale. Colombia var det eneste laget som vant alle tre kampene i gruppespillet. De holdt også tett bakover i alle tre kampene.

Colombia må tas på alvor. De har ambisjoner om å gå hele veien til finalen, men har en tøff oppgave i kvartfinalen. Der møter de regjerende Copa America-mester Chile, som sikter mot å ta sin tredje Copa America-tittel på rad denne sommeren

Chile vant denne turneringen både i 2015 og i 2016, men har fått en av de verst tenkelige motstanderne i kvartfinalen. Fordelen til Chile er at de har en rutinert tropp, men flere av lagets mest sentrale spillere virker å være over middagshøyden. De klarte ikke å kvalifisere seg for VM i Russland i fjor, og dette mesterskapet er antakeligvis siste gang den samme gjengen er samlet. Det ligger an til et generasjonsskifte hos chilenerne før neste Copa America-turnering.

Prestasjonen til Chile i gruppespillet var så som så. De høvlet over et ungt og urutinert japansk mannskap i åpningskampen og vant 4–0. deretter slo de Ecuador 2-1, mn i den siste kampen tapte de 0–1 mot Uruguay. I den kampen hvilte de flere nøkkelspillere som sto i fare for å bli suspendert, og Mauricio Isla, Arturo Vidal og Jean Beausejour er tilbake i startelleveren mot Colombia.

Tapet mot Uruguay gjør at Chile er i trøbbel. De er underdogs i kvartfinalen mot formsterkt Colombia-lag.

Chile viste sine begrensninger i kampen mot Uruguay, og de slet også mot USA og Mexico i to treningskamper i mars. Samtidig har de en meget god statistikk mot Colombia. Colombianerne har kun vunnet én av de åtte siste kampene mot Chile. Tre av de fire siste kampene mellom disse to nasjonene har endt uavgjort, og det er god mulig at det også står uavgjort etter ordinær spilletid i nattens kamp.

Det har blitt delt ut fire røde kort i de fem siste kampene mellom Colombia og Chile, og jeg tror det kan bli enda en underholdende fotballkamp mellom disse to lagene i natt. Det er en semifinale i potten, og jeg tror det kommer til å koke i hode på spillerne. Oddsen på at det blir delt ut et rødt kort i kampen er 3,50. Det er interessant å sette penger på.

Tror du det blir rødt kort i kampen? Klikk på denne lenken for å levere spill på det!

Colombia viser glimrende form. De har vunnet åtte av de ni siste kampene sine. På de fem siste kampene har de sti scoringer, og de har ikke sluppet inn et eneste mål, noe som viser at de ikke bare er sterke offensivt.

I den formen Colombia viser nå, tror jeg Chile får problemer, selv om de har et rutinert mannskap med seg til Brasil. Jeg så kampen til Colombia mot Argentina, og jeg lot meg imponere. Colombianerne rundspilte til tider Messi & Co, og selv om Argentina har vært svake i dette mesterskapet, så forteller det likevel litt om hva som bor i det colombianske laget.

Du vet at Colombia har spennende lag når James Rodríguez, Duvan Zapata, Yerry Mina og Davinson Sánchez startet på benken i den siste kampen i gruppespillet.

Duvan Zapata kan komme til å få sjansen fra start i nattens kamp på bekostning av spissikonet Radamel Falcao. De har også fantastiske spillere i Juan Cuadrado og Jefferson Lerma. Jeg har vurdert å satse på Colombia, men Chile har mye rutine i laget, og de har vært i denne typen kamper mange ganger tidligere. Det gjør at jeg tror det kan bli tett og jevn i São Paulo.

Tre av de fire siste kampene mellom disse to landene har endt uavgjort. Jeg tror det blir ny jevnspilt kamp denne gangen, men jeg tror at slår Chile og går til semifinalen. Du kan doble pengene dine på Colombia-seier. Det gir 2,00 i odds. Spillestopp er klokken 2355.

Klikk på denne lenken for å spille på dette tipset!