Foto: Reuters

Crawley Town er sinte

Etter urettferdig behandling 2. juledag går det mot storseier i kveld. Her er dagens andre oddstips.

Kommersielt

Langoddsen varter opp med en av de mest interessante fredagsmenyene i 2011. Langrennsdueller, hoppdueller, to NM-finaler i håndball, masse ishockey og engelsk fotball fra Premier League og ned til League 2 er stikkordene.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

Dagens langskudd
39. Tranmere - Bury B 2,70
Hjemmelagets form er under enhver kritikk, de har tatt ett poeng av på de 6 siste spilte og det ser ut som det skal veldig mye til før Tranmere vinner en kamp for tiden. En dag vil det snu, men at det skal skje i kveld er slett ikke sikkert. Bury har vunnet 6 av 12 bortekamper og skal ha gode sjanser mot ligaens formkatastrofe. Borteseier på Prenton Park til 2,70 er dagens langskudd.

Dagens avslag
29. Leksands - Södertälje H 1,35
Vi klarer ikke ta disse lave favorittoddsene i Allsvenskan seriøst. Det er en grunn til at Ladbrokes gir 1,65 for hjemmeseieren i skrivende stund, Leksands er nemlig ute av form og har tapt for Tingsryd og Borås i sine to siste hjemmekamper. Dette er bunnlag, og Södertälje skal ha minst like gode sjanser til poeng. De har vunnet tre av sine fire siste og blitt mye tøffere defensivt. Hjemmeseier til 1,35 er langt unna spillbart hos oss.

Dagens spill
Det skjer mye spennende i England i kveld. Blant de mer spennende spillene finner vi Bury, Gillingham og Accrington Stanley, som alle skal ha gode muligheter på bortebane. Vi lar imidlertid disse ligge, til fordel for en singel og en dobbel. I dag skal vi prøve å tjene en slant på Liverpools hang til å gi bort to poeng på Anfield, samt en innsats på to sterke hjemmelag nedover i divisjonene.

Sjekk denne LIVE-tjenesten for all sport

36. Southampton - Bristol City
Championship. Southampton har begynt å avgi flere poeng enn i starten av sesognen, spesielt på bortebane, men med 2-0 hjemme mot Crystal Palace tidligere i uka beholdt de tabelltoppen, nå med tre poeng ned til West Ham og Middlesbrough. Do Prado scoret begge målene mot Palace. 11-1-0 på hjemmebane er det ingen som er i nærheten av. Siden de bare er ligaens ellevte beste bortelag, må denne enestående hjemmestatistikken holdes gående, skal det bli nytt opprykk.

Kapteinen Hammond (m) ble hvilt 2. juledag men kan være tilbake her. Connolly (a) fikk et innhopp sist, etter to måneders skadefravær, og vil trolig få spilletid i dag også. Chaplow (m), Jaidi (f) og Seaborne (f) er eneste fravær, og disse har vært ute en stund.

Vi trodde Bristol City skulle klare poeng i bunnkampen borte mot Coventry 2. juledag, men City tapte 0-1. Bristol Citys toppscorer Nicky Maynard spilte kampen fra start, han fikk tillit til tross for at han ønsker seg vekk fra klubben, og ved to anledninger var han meget nær scoring. Manager McInnes kunne bare konstatere at laget spilte bra, hadde 26 avslutninger på mål og burde vunnet. Nå er de bare målforskjellen over nedrykk, men har 3-3-6 på bortebane og er nummer 9 på formtabellen (for de seks siste spilte), én plass foran dagens motstander.

Det er tydelig at Manager Derek McInnes vil bruke toppscorer Maynard for alt han er verdt så lenge han er Bristol City-spiller. Det er likevel forstyrrende at han ønsker seg vekk, fansen liker det hvertfall ikke. Lagkaptein Fontaine (f) ute med en skade han pådro seg tidligere i uka, som vil holde ham ute til februar. Adomah (m) er usikker.

Bristol City gjorde en brukbar bortekamp i Coventry og hadde klart flest skudd på mål, men taper altså mot ligaens svakeste lag, og nok en gang setter de null sjanser på bortebane. Southamptons hjemmestatistikk lyver ikke, de er ekstremt vanskelige å slå på St. Mary's, og det må være store sjanser for en ny hjemmeseier i kveld. Av Southamptons 11 hjemmeseire har 5 kommet med ett mål og 6 med to eller flere. Vi spiller hjemmeseier med to mål eller mer til 1,95.

42. Crawley Town - Barnet
League Two. Crawley Town leder League Two etter opprykket før denne sesongen og de satser hardt. De to siste har imidlertid bare gitt 1-1 mot Crewe og hjemmetap 1-2 for Gillingham 2. juledag. Manager Steve Evans mener tapet var urettferdig og var forbannet over at Davis fikk direkte rødt kort, etter bare 18 minutter. "Hadde vi fått spille 11 mot 11 hele kampen hadde vi utvilsomt vunnet", uttalte Evans. Crawley tok da også ledelsen med ti mann på banen, men hadde ikke krefter til å ro den i land. Fortsatt er Crawley beste hjemmelag med imponerende 9-1-2 totalt.

Davis (f) og Hunt (f) er suspendert, ellers var lagets kaptein Mills (f) tilbake sist. Drury (m) har returnert til Ipswich etter endt utlån, mens Wilson (f) er kalt tilbake fra Fleetwood Town som backup i forsvaret og Smith (m) er hentet hjem fra Woking.

Barnet gjorde en svak innsats borte mot Dagenham & Redbridge 2. juledag og tapte fortjent 0-3. Barnet hører til blant bunnlagene, men et lite oppsving i formen nylig har tatt dem opp på femte sisteplass, 3 poeng over nedrykk. Men etter det de viste sist, har de tydeligvis falt tilbake til gamle synder. Barnet har en fantastisk goalgetter ved navn Izale McLeod, men flere andre spillere holder knapt League Two-nivå. 2-2-7 på bortebane er blant de svakeste.

Kamdjo (m) returnerer fra suspensjon. Bare langtidsskadde Kabba (a) er ute, ser det ut til.

Crawley har potensiale til å knuse Barnet, og nå som de føler seg snytt for poeng 2. juledag, tror vi de går hardt ut og scorer tidlig. Barnet skal normalt tape dette klart, og oddsen for at så skjer er 1,77. Vi bruker denne og får en dobbel til 3,45. Innsats 100 kroner, spillefristen er klokken 20.40 her også.

36. Southampton - Bristol City (0-1) 1,95 3,45 2,65
42. Crawley Town - Barnet (0-1) 1,77 3,65 2,95

Total odds 3,45

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus