*Nettavisen* Sportspill.

Cresswell får kjørt seg mot Salah

West Ham United's Aaron Cresswell shakes hands with manager David Moyes as he leaves the pitch after the FA Cup fourth round match at the London Stadium.

West Ham Uniteds Aaron Cresswell (t.v.) har en tøff oppgave i kveld. Han skal forsøke å stoppe Mohamed Salah. Her er han sammen med manager David Moyes etter tapet mot West Brom i FA-cupen sist helg.  Foto: Bradley Collyer (Pa Photos)

Aaron Cresswell skal forsøke å stoppe Mohamed Salah. Vi tror han må ty til ulovlige midler.

29.01.20 09:57

Sportspills øvrige onsdagsmeny:
Oddstips: Herlig oddsprogram onsdag - sjekk våre analyser
Oddsdobbel: Det blir målfest på Etihad
Oddssingel PL: Liverpool virker helt uovervinnelige
Kortspill PL: Cresswell får kjørt seg mot Salah
V75 Bjerke: Nettavisen jakter ny V75-suksess på Bjerke
V75 Bjerke/Åby: Se ukens V75-sendinger gratis på Nettavisen
V4 Jägersro (+): Superlunsj med svært spennende objekter
VM i skiskyting
: Se programmet for VM i Anterselva i februar

Det er et par skikkelige godbiter på onsdagens langoddsprogram. Det er klart for returoppgjøret i semifinalen i ligacupen mellom Manchester City og Manchester United på Etihad og Liverpool møter West Ham til hengekamp i Premier League på London Stadium. Det er kvartfinale i Coppa Italia mellom Inter og Fiorentina, og det er flere kamper fra den spanske cupen. Ellers spiller både Celtic og Rangers kamper i skotsk Championship. Det er full runde i den norske Eliteserien i håndball. På hockeyfronten er det full runde i Hockeyallsvenskan og natt til torsdag spilles det seks kamper i NHL.

NB! Onsdag er det ca 323 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spill før onsdag klokken 18.00. Lever kupongen her!

West Ham - Liverpool - Aaron Cresswell får kort 3,20 (spillestopp kl. 2040)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Det har vært delt ut tolv gule kort på de fem siste kampene mellom West Ham og Liverpool, og ti av kortene har gått til West Ham-spillere. Vi tror at en eller flere West Ham-spillere kan havne i synderegisteret onsdag kveld.

Aaron Cresswell og Issa Diop er "råtassene" hos lget fra Øst-London. De har pådratt seg flest gule kort av West Ham-spillerne så langt denne sesongen. Begge står bokført med seks gule kort hos dommerne så langt.

Cresswell har fått gule kort i to av de fire siste hjemmekampene. Han fikk gult kort i desember da han taklet Arsenal-spilleren Niclas Pepe stygt, og han fikk også gult kort i forrige hjemmekamp mot Bournemouth. I den kampen slet ham med å holde kontroll på skotske Ryan Fraser, og måtte ty til ulovlige midler.

Onsdag skal Cresswell prøve å stagge Mohamed Salah. Det blir ingen enkel oppgave. Han har fart og teknikk som gjør at ham er vanskelig å temme. Det gjør at vi tror at West Hams venstreback må ty til ulovlige midler for å stoppe den egyptiske landslagsangriperen som opererer på Liverpools høyrekant, og da kan dommeren fort komme til å nappe opp det gule kortet fra brystlommen.

Siden oddsen på at Aaron Cresswell får gult kort er 3,20, så mener vi det er fristende å sette penger på dette tipset.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.