- Da jeg begynte å trene med Juventus, visste han (Ronaldo) allerede hvem jeg var. Det overrasket meg. Han ga meg råd om hvordan jeg skulle jobbe og være profesjonell på og utenfor banen, sa Dany Mota til den portugisiske avisen O Jogo tidligere i år.

Den portugisiske U21-landslagsspilleren var bare i Juventus fra august 2019 til juli 2020, før han ble hentet av Serie B-laget Monza. Men Ronaldo hadde stor påvirkning på utviklingen hans i løpet av det drøye året han tilbragte i Torino.

At Dany Mota scorer for Portugal mot Spania torsdag gir 3,80 i odds

Mota klarte aldri å slå gjennom hos Juventus, men han har ikke gitt opp håpet om å spille med Cristiano Ronaldo en dag. - Jeg drømmer om å spille sammen med Ronaldo, selv om det neppe blir i Juventus, sa den portugisiske U21-landslagsspilleren til O Jogo.

Ifølge den britiske avisen the Sun kommer ikke historien som noen overraskelse for de som kjenner Ronaldo. De vet at 36-åringen er ydmyk og raus, til tross for at han er en av de beste fotballspillerne gjennom tidene.

Her kan du skrape Flax på nett

Mota lyttet til rådene han fikk fra den portugisiske superstjernen, og det ser ut til at han har lært ett og annet av superspissen.

Sist sesong scoret unggutten seks mål på 419 minutter i Serie B. Han scoret også to av Portugals mål i kvartfinalen mot Italia.

Vi tror han også blir en viktig spiller i torsdagens semifinale i U21-EM.

Spania U21 - Portugal U21 2.25 - 3.00 - 3.10 B (spillestopp torsdag kl. 17.55)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

U21-EM, semifinale. Spilles i Maribor i Slovenia. Spanias U21-landslag skal forsøke å forsvare EM-tittelen som de vant for to år siden i Italia. Det blir ingen enkel oppgave.

Spanjolene møter et sterkt portugisisk lag i Slovenia torsdag. Portugal har blant andre Manchester United-backen Diogo Dalot som har vært utlånt til AC Milan denne sesongen. Også spisstalentene Rafael Leão fra AC Milan og Dany Mota fra Silvio Berlusconis Serie B-klubb Monza er i den portugisiske troppen.

Fredag er det ca. 101 millioner i Eurojackpot-potten.

Tre AC Milan-spillere på banen?

Spania har også en del spennende navn i troppen. Real Madrid-spilleren Brahim kjenner iallfall godt to av de portugisiske spillerne. Han har nemlig utlånt til AC Milan denne sesongen, hvor han spilte sammen med Leão og Dalot. En annen interessant spiller er Óscar Mingueza. Han spilte 27 kamper for Barcelona i La Liga denne sesongen og scoret to mål.

Luis de la Fuentes spanske mannskap var mye bedre enn Kroatia i mandagens kvartfinale, men en svak avslutning på kampen hvor de ga vekk et straffespark, gjorde at kampen gikk til ekstraomganger.

Her kan du skrape Flax på nett

Real Zaragoza-spilleren Javi Puado ble matchvinner med sitt andre mål i kampen etter 110 minutter. Han starter antakeligvis også semifinalen torsdag.

Sannsynlig Spania U21-lagoppstilling: Fernandez; Mingueza, Guillamon, Cuenca, Cucurella; Zubimendi, Beltran; Diaz, Garcia, Gil; Puado.

Rotet vekk tomålsledelse

Portugal måtte også spille ekstraomganger i sin kamp mot Italia. De rotet bort en 3-1-ledelse den siste halvtimen. Dermed endte kampen 3-3, men i ekstraomgangen tok de seg sammen og scoret to ganger. Begge scoringene kom etter Matteo Lovato var blitt utvist.

Portugals landslagssjef Rui Jorge tok ut en førsteellever uten en defensiv midtbanespiller, men sa etter kampen at han mente de hadde spilt en bra defensiv kamp mot Italia. Det er det antakeligvis delte meninger om.

Fredag er det ca. 101 millioner i Eurojackpot-potten.

Trolig Portugal U21-lagoppstilling: Costa; Dalot, Queiros, Leite, Tavares; Fernandes, Braganca, Luis; Vieira; Ramos, Mota.

Det er godt mulig trenerne vil måtte gjøre noen endringer på lagene etter tøffe kamper tidligere denne uken. Det vil i så fall være til Portugals fordel. Det virker som de har større bredde i troppen. Vi mener også Portugal har de beste spillerne akkurat nå. 3,10 i odds på at Portugal vinner er ok.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset