Foto: Pa Photos/Scanpix

Crystal Palace igjen

Det er mye form og lite skader i Parr og Iversens klubb. I kveld skal de slå Bristol City.

Kommersielt

Sportspills meny tirsdag
Oddstips 1: City moser Villarreal
Lunsjtrav Jarlsberg: Safir glitrer igjen
Trav Momarken: Elitehesten innfrir
Trav Forus: Nytt forvandlingsnummer på gang

Det er en stor fotballdag og det betyr eget langoddsprogram for i dag tirsdag. Vi tilbys en rekke objekter fra Champions League og engelsk fotball, i tillegg til ishockey.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

Dagens langskudd
45. Millwall - Brighton H 2,30

Millwall kjempet inn 1-1 borte mot Middlesbrough i helgen. Det klarte å presse motstander til selvmål, på sin første corner, i det 54. minutt. Millwall hadde fortjent å tape, men det er poengene som teller og nå tror vi håpet er tent for de svakt plasserte løvene. Brighton-formen er kraftig dalende etter en start der man fikk veldig godt betalt, og det er godt mulig Millwall følger opp med sesongens andre seier hjemme på The Den. 2,30 er fin odds og et langskudd med gode sjanser.

Dagens avslag
47. Nottingham Forest - Middlesbrough

Egentlig en veldig spennende kamp dette, der vi vurderte mulighetene for at Middlesbrough fortsetter sin gode borteform og vinner igjen. De kastet bort to poeng på lørdag og er nok meget tent på seier i Nottingham. Men Forest har fåttt ny manager, Steve Cotterill er kommet fra Portsmouth og leder skogvokterne for første gang i kveld. Forest har spilt svakt og fantasiløst hittil, men det er potensiale i laget. Kan Cotterill få fram dette potensialet allerede i kveld? Umulig å si, og vi ender med å stå over innsatser på dette objektet.

Dagens spill
Det spilles flere interessante oppgjør i England, og vi kommer med et spillforslag til de engelske objektene. Vi kommer heller ikke utenom Champions League, der det spilles mange spennende oppgjør, og det blir en dobbel herfra også. Sparta er favoritter hjemme mot Vålerenga. Hvorfor? VIF har et bedre lag enn Sparta denne sesongen, og det er ikke langt unna at vi kommer med en ishockeydobbel også, både VIF og AIK skal ha gode sjanser. Men vi begrenser oss til to spilleforslag, her kommer det andre.

Sjekk denne LIVE-tjenesten

Reading - Derby
Reading spilte play-off forrige sesong, men denne gangen har de ikke åpnet helt i tråd med forventningene. Nå ser formen imidlertid bedre ut, og Reading ligger på 14. plass med 4-3-4 totalt. De er blant formlagene og viser gode takter med 3-2-0 på de fem siste spilte. 1-0 i Burnley på lørdag var sterkt.

Tabb (m) er ute etter en smell i Burnley, kapteinen McAnuff (m) er usikker med en liten skade. Han erstattes eventuelt av Noel Hunt. Kebe (m) kan være tilbake etter flere ukers skadefravær.

Derby klarte ikke slå ligaleder Southampton på lørdag, det ble til slutt 1-1 etter at Theo Robinson scoret for Derby etter bare 3 minutter. Forrige hjemmekamp klarte Derby bare 1-1 da også, mot Barnsley. Forrige bortekamp ble tap 0-4 i Leicester, og vi kan med trygghet si at den gode formen Derby har vist i sesongstarten, er på hell. I dag har man i tillegg skader på sentrale spillere.

Toppscorer Steven Davies (a) er ute i seks uker med en hodeskade han fikk på lørdag, mens Brayford (f) er ute i ytterligere tre uker med en muskelskade. Midtstopper Russell Anderson vil trolig vikariere for Brayford på høyre back igjen.

Innbyrdes oppgjør viser 8-1-1 fordel Reading på de ti siste. Begge oppgjørene forrige sesong endte med 2-1-seier til Reading.

Med nedadgående form og et par sentrale spillere ute med skade, ser vi ikke annen utgang på dette enn at Reading slår Derby enda en gang. Vi mener dette er en av de mest sannsynlige hjemmeseirene på langoddsprogrammet, og 1,70 på H blir et klart valg.

Crystal Palace - Bristol City
Det er spennende å følge Crystal Palace for tiden. Dougie Freedman har virkelig fått sving på dette laget som sleit litt forrige sesong, og de innfridde uten problemer som våre favoritter til 2,90 borte mot Watford på lørdag, her fikk de tilbake et par sentrale spillere fra langtidsskader. Forrige hjemmekamp var de meget nær seier mot godtgående West Ham, men Carews utligning sørget for at kampen endte 2-2. Før dette vant Palace 3-1 i Brighton, og formen er meget god. 5-2-4 på de 11 første rundene holder til 8. plass. Så gjenstår det å se om Palace kan holde dampen oppe og klare en play-off plass i mai.

Manager Freedman har ingen nye skader i laget og kan igjen stille en meget sterk startellever. Hills (f) har vært ute lenge og Moxey (f) sto over mot Watford med en forkjølelse, ellers er alle på plass. Jermaine Easter (a) scoret sekunder etter at han ble byttet inn mot Watford, og håper på mer spilletid i kveld.

Bristol City spiller trist fotball for tiden og laget plages av skader, spesielt i forsvarsrekka. De ligger sist med 1-3-7 på de 11 første rundene. Deres tre siste kamper har endt med tap 2-3 for Reading, 0-5 for Blackpool og 1-2 for Peterborough. Det sier seg selv at det er dårlig stemning i garderoben.

Den midlertidige manageren Steve Wigley leder laget inntil klubbens styre annonserer en ny manager, trolig senere denne uken. Wigley har håp om at McGivern (f) og Wilson (f) kan være tilbake fra skade og sykdom. Carey (f), Fontaine (f) og McAllister (f) er fortsatt ute.

Bristol City stiller igjen uten en skikkelig manager og med flere skader i laget. Det skal bli tungt borte mot et godtgående Crystal Palace med toppet lag og masse selvtillit. Vi ser ingen grunner til ikke å spille H til 1,70 her også. Vi får en dobbel til 2,89 og setter 100 kroner. Spillefrist klokken 20.55.

60.Crystal Palace - Bristol City 1,70 3,10 3,75
64. Reading - Derby 1,70 3,10 3,75

Total odds 2,89

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus