Gå til sidens hovedinnhold

CSKA er sjanseløse i Madrid

Real Madrid sikrer kvartfinale i Champions League med en solid hjemmeseier. Sjekk dagens oddstips.

Langoddsen byr på drøyt 20 objekter, fordelt på vintersport, håndball, ishockey og fotball fra Champions League og lavere divisjoner i Tyskland.

I anledning at vi teller ned til Tippeliga-start inviterer vi deg til en konkurranse hvor du både kan vinne verdens beste mobiltelefon og en haug med Flax-lodd. Vi trekker ute en vinner som får en Samsung Galaxy Note, kalt verdens beste mobiltelefon av amobil, og 10 Flax-lodd. I tillegg trekker vi ut ytterlige 9 vinnere som også får 10 Flax-lodd.

Konkurransen
I 1991 fikk den øverste divisjonen i Norge navnet Tippeligaen, hvem vant den første sesongen?

A Rosenborg
B Vålerenga
C Viking

For å svare sender du ntkonk + bokstav på sms til 2242 (eksempelvis ntkonk A). Returmeldingen koster 1 krone. Mobilnummeret ditt vil kun bli brukt til å kontakte deg hvis du vinner en av premiene. Konkurransen går fram til 31. mars.

Dagens langskudd
67. Sparta Sarpsborg - Lillehammer U 3,80
Vi må prøve et langskudd på uavgjort etter tre perioder i denne jevne kvartfinaleserien. Lillehammer gikk opp til 3-2 sammenlagt i best av inntil syv matcher-serien, etter 4-2 hjemme på mandag. De to spilte kvartfinalene i Sarpsborg har endt 3-3 og 5-2. Igjen ser dette åpent ut og taper Sparta her, er de ute. Lillehammer kan tape denne og avgjøre hjemme i en eventuell syvende og siste match, men noe sier oss i Sportspill at et Lillehammer med med senkede skuldre vil gjøre en god innsats også i kveld. U til 3,80 blir dagens langskudd.

Dagens avslag
71. Chelsea - Napoli H 1,65
Chelsea stiller med ny manager når de skal hente opp Napolis 3-1-seier fra det første møtet. Roberto di Matteo har ledet Chelsea til 2-0 mot Birmingham og 1-0 mot et 10-manns Stoke, men nå kommer den klart tøffeste oppgaven så langt. Kontringssterke Napoli sitter i førersetet, de kommer fra en 6-3 utklassing av Cagliari og med formspillere som Hamsik, Cavani og Lavezzi. Utfra hva dagens motstandere har vist den siste tiden, kan Sportspill.no ikke anbefale H til 1,65 her, selv om italienerne er videre med ettmålstap også.

Dagens spill
I Sverige har to av de sterkeste sluttspillagene hjemmefordel i kveld: Skellefteå og Luleå skal ha gode sjanser begge to, og vi bruker en av dem i en dobbel med tidenes storfavoritt, som vi tror innfrir med solid margin, nemlig Real Madrid. I dag nøyer vi oss med en dobbel som drøyt dobler innsatsen hvis den går inn.

Så lett spiller du på oddsen på mobilen!

76. Real Madrid - CSKA Moskva
Champions League, åttendedelsfinale, returoppgjør etter 1-1 i Moskva.

Real Madrid gikk tidlig opp i 1-0-ledelse i Moskva ved Ronaldo, og holdt denne til det 94. minutt, da svensken Wernbloom utlignet for russerne. Det virket som om spanjolene synes det var greit å komme seg unna kuldegradene og kunstgresset med et resultat i den størrelsesordenen, siden de uansett regner med å knuse russerne i denne returkampen. Formen er enestående god og de feier all motstand av banen både i La Liga og Champions League.

Di Maria (m) er ute for Real Madrid, ellers ser det bra ut. Coentrao (f) er også ute.

CSKA har hatt vinterpause, de var utenfor sesong da de spilte hjemme mot dagens motstander, men nå er russisk Premier League sparket i gang for våren og det har blitt 2-2 mot Zenit St. Petersburg og 1-1 mot Dinamo Moskva for CSKA sin del.

Mamaev (m) og Nababkin (f) returnerer fra suspensjoner. Ballfordeler Honda (m) har vært småskadet i det siste, han spilte bare én omgang mot Dinamo Moskva men kan bli å se i kveld. Akinfeev (k) er fortsatt ute.

Real Madrid er videre med 0-0, men et slikt resultat er nesten utenkelig på Santiago Bernabeu. Forskjellen på disse er nok større enn 1-1-resultatet i Moskva indikerer, og på hjemmebane går Real i angrep fra første stund og maler på i 90 minutter. At de scorer et sted mellom 3 og 6 mål mener vi er sannsynlig. Norsk Tipping tilbyr 1,07 på H og 1,33 på hjemmeseier med to mål eller mer. Sportspill anbefaler 1,33 på storseier til favoritten.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

68. Luleå HF - AIK
Ishockeysluttspill i Sverige, kvartfinaleserie det spilles best av inntil 7 matcher og stillingen er 1-1 etter at lagene har tatt hver sin hjemmeseier.

Luleå ble nummer 1 i Elitserien og var beste hjemmelag denne sesongen. De valgte syvendeplasserte AIK som motstander i denne kvartfinaleserien. Første match ble målrik, Luleå styrte inn til 6-3 hjemme i Coop Arena, der de havnet under i 1. perioden men dro fra kraftig på slutten og vant fortjent.

Chris Abbott er mest sannsynlig suspendert, om ikke avgjørelsen endres, og fra før er tvillingbror Cam Abbott, Sandell og Komarek ute.

AIK ble nummer 7 i Elitserien, og de var det åttende beste bortelaget med sine 7 seire og 12 tap i ordinær tid. Etter tap i den første kvartfinalen åpnet de den andre matchen svakt og havnet raskt under 0-1. I pausen før 2. periode må det ha skjedd noe i garderoben, for AIK kom meget skjerpet ut på isen og snudde til 3-1 før de vant matchen 4-2 til slutt.

Pavlikovsky måtte på sykehus etter å ha slått hodet i vantet etter en takling fra Luleås Chris Abbott. Det er usikkert når han er tilbake på isen. Usikkerhet også rundt Fredrik Svensson.

Sportspill holder dette for å være en av det mest hjemmedominerte kvartfinaleseriene. Det er vanskelig å se AIK bryte og vinne en match i Luleå, og seriemesterne har fordelen av å ha fire hjemmematcher. AIK har kun én seier i Luleå i moderne tid, 2-1-seieren i januar 2011. Siden har de tapt 0-2, 0-3 og nylig 3-6 her.

Siden det står 1-1 sammenlagt er Luleå nødt til å gå for hjemmeseieren, og det skal de klare ganske greit med den formen de har vist inn mot sluttspillet. 1,65 er oddsen på H og vi er så trygge på Luleå at vi spiller denne, selv uten Abbotts på isen. Dagens dobbel fra Sportspill gir 2,19 total odds og innsatsen blir kroner 100, spillefrist klokken 18.55.

68. Luleå HF - AIK 1,65 3,75 3,30
76. Real Madrid - CSKA Moskva (0-1) 1,33 4,45 5,00

Total odds 2,19

Klikk her for å levere dette spillet. Innsatsen velger du selv.

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill