Fredrik Krogstad fortviler etter tapet mot Odd i Eliteserien søndag. Onsdag venter en tøff bortekampen i cupen mot Kvik Halden.
Fredrik Krogstad fortviler etter tapet mot Odd i Eliteserien søndag. Onsdag venter en tøff bortekampen i cupen mot Kvik Halden. Foto: Audun Braastad (NTB scanpix)

Cupskrell til over fire ganger pengene

Vi tror Lillestrøm får problemer i Halden onsdag.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Sportspills øvrige onsdagsmeny:
Tippetips: Vi jakter cupskreller på midtukekupongen
Oddssingel NM: Rosenborg er ikke i nærheten av gammel standard
Oddsdobbel 1 NM: Odd skal feie over Arendal
Oddsdobbel 2 NM: Sarpsborg 08 reiser seg i kveldens Østfold-derby
V75 Bjerke:
Jackpotkveld med 1,1 mill ekstra i sjuerpotten
V4/V5 Bro Park
: Nettavisen jakter ny galoppsuksess

Det er naturligvis 2. runde i cupen som er den store beholdningen på onsdagens langoddsprogram. Hele 27 kamper skal avvikles og de fleste Eliteserielagene er i aksjon. Det er mange interessante spillobjekters, så er spørsmålet hvor overraskelsene kommer. I tillegg til den norske cupen, er det også full serierunde i sveitsisk Super League og det er kamper i både Nederland og Belgia, mens det er spillefri i ishockey-VM.

Kvik Halden - Lillestrøm H 4,20 (spillestopp kl 17.55)

Kvik Halden rykket opp fra 3. divisjon sist sesong, og de har fått en flying start i 2. divisjon. De leverte en sterk prestasjon da de snudde 0-1 til 4-1-seier borte i Østfold-derbyet mot Moss 16. mai.

Kent Bergersen sine menn står med 11 poeng på fem kamper. Det betyr at med seier i hengekampen så kan de klatre forbi Stjørdals-Blink, som er det eneste laget som ligger over dem på tabellen akkurat nå.

Kvik er sammen med Kjelsås de eneste lagene i 2. divisjon som er ubeseiret så langt denne sesongen.

Haldenserne har vunnet begge hjemmekampene sine med henholdsvis 1-0 mot Fredrikstad og 2-0 mot Bryne. I forrige serierunde slo de Østfold-rival Moss hele 4-1.

Kvik Halden har faktisk ikke tapt en obligatorisk kamp siden 13. august 2018. Det var mot Lillestrøm 2. Onsdag kveld kommer kanarifuglene sitt A-lag til Halden stadion...

Lillestrøm skuffet stort hjemme mot Odd søndag kveld. De tapte hele 0-3 på Åråsen.

Dermed har Lillestrøm kun vunnet én av de siste syv kampene. De har et tøft kampprogram fremover. De har bortekamper mot Vålerenga og Brann i to av de tre neste seriekampene, i tillegg til hjemmekamp mot Viking.

Allerede søndag er det bortekamp mot Vålerenga, og det er en kamp kanarifuglene for alt i verden ikke vil tape.

De overbeviste heller borte ikke i 1. runden mot Gjelleråsen. Det sto 0-0 helt frem til det 77. minutt, men tre mål på overtid gjorde at Lillestrøm vant 3-1.

Trener Jørgen Lennartsson har en rekke spillere ute med skader. Kaptein Frode Kippe ble skadet sist og er ikke aktuell.I tillegg er en annen midtstopper, Tobias Salquist,utestengt – og også uaktuell i Halden. LSK har kun Sheriff Sinyan tilgjengelige av midtstoppere til onsdagens cupkamp. Han vil trolig få med seg 18 år gamle Philip Slørdahl

Kristoffer Ødemarksbakken og Arnór Smárason sliter med småskader. Begge er i troppen, men det er usikkert hvor mye de kommer til å spille. Simen Kind Mikalsen og Erik Tobias Sandberg er fortsatt skadet.

Kvik på hjemmebane er ingen enkel oppgave. Jeg synes at et Lillestrøm-ag som sliter med skader og har hatt en svak start på sesongen er gjort til for stor favoritt i denne matchen. Jeg tror cupbomben kan smelle i Halden i kveld 4,25 i odds på hjemmeseier er spennende. Spillestopp er klokken 1755.

Klikk her for å levere spillet

Mest lest

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør