Gå til sidens hovedinnhold

Danmark er ikke sjanseløse mot England

Danmark slo England 1-0 på Wembley i Nations League i fjor høst og er slett ikke sjanseløse i onsdagens EM-semifinale på Wembley.

Det er duket for en vanvittig spennende semifinale i EM onsdag kveld når England møter Danmark på Wembley.

Onsdag er det ca 254 millioner kroner i Vikinglotto-potten

England - Danmark U 3,45 (spillestopp kl 21.00
Semifinale i fotball-EM som spilles på Wembley. Englands siste tittel i EM og VM er VM-gullet på hjemmebane i 1966. Det er altså over 50 år siden. Med tanke på at også finalen spilles på Wembley er mulighetene bedre enn på lenge denne gang. England har dog hatt en svært behagelig reise til semifinalen og kun møtt Tyskland av de "store" på veien hit. Det var i åttedelsfinalen og i en jevnspilt kamp vant England 2-0. Trakk deretter "vinnerloddet" med svake Ukraina i kvartfinalen og tok en komfortabel 4-0 seier.

Klikk her for å levere dette spillet

Gareth Southgate stiller trolig med følgende ellever:
Pickford, Walker, Stones, Maguire, Shaw - Rice, Philips - Sterling, Mount, Saka - Kane. Mange hadde nok sett Jack Grealish eller Jadon Sancho i startoppstillingen, men er de mest trolige som innbyttere.

Danmark innledet EM med to strake tap og måtte således vinne den avsluttende gruppespillkampen mot Russland. Det fikset danskene som deretter har tatt seg veldig greit av Wales i åttedelsfinalen med 4-0 seier og Tsjekkia i kvartfinalen med 2-1 seier. Verd å merke seg foran denne semifinalen er at Danmark slo England 1-0 på Wembley i en Nations League i oktober i fjor.

Kasper Hjulmand stiller trolig med følgende ellever:
Schmeichel - Christensen, Kjær, Vestergaard - Stryger-Larsen, Delaney, Højbjerg, Mæhle - Braithwaite, Damsgaard, Dolberg

England er naturlige favoritter i denne semifinalen i kraft av hjemmebane, men Danmark kommer til å gi England kamp til døra. Oddsen på engelsk seier etter ordinær tid har steget fra 1,67 til 1,75 det siste døgnet, men fortsatt føles det veldig lavt. Vi tror denne semifinalen kan gå til ekstraomganger og lanserer U etter ordinær tid, til fine 3,45 i odds.

Klikk her for å levere dette spillet