Sportspills øvrige mandagsmeny:
Spillsenteret: Vi har vurdert mandagens viktigste kamper
Oddsdobbel mandag: Malta vil gjøre det vanskelig for Norge
Oddssingel EM-kvalik
: Sverige byr opp til fest i Stockholm
Oddssingel EM-kvalik: Danmark har svært gode minner fra Dublin
V64 Färjestad: Jackpotomgang med over 900 000 SEK ekstra
V65 Drammen
: Montespesialisten innfrir i Drammen
V4 Eskilstuna: Hete objekter til lunsj

Mandagens langoddsprogram er dominert av den pågående EM-kvalifiseringen. Totalt er det åtte kamper som skal spilles i kveld og de fleste av dem er betydningsløse, blant annet Norges bortekamp mot Malta. Men i Dublin er det helt avgjørend kamp mellom Irland og Danmark. I tillegg til EM-kvalifiseringen, spilles det tre kamper i KHL og to kamper i NHL natt til tirsdag.

NB! Onsdag er det ca 123 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spill før onsdag klokken 18.00. Lever kupongen her!

Irland - Danmark B 2,10 (spillestopp kl 20.40)

Det er kun en kamp som helt avgjørende for EM-sluttspillet i kveld og det er denne fra gruppe D. Irland er tvunget til å vinne for ta plassen fra Danmark, mens Danmark er videre til EM-sluttspillet med minimum ett poeng. Irland har kun scoret seks mål på sine sju kvalifiseringskamper, og det er ikke veldig imponerende med hhv 1-0 over Georgia og 2-0 mot Gibraltar på hjemmebane. Viktige Seamus Coleman soner karantene i kveld og det er langt mellom de store profilene i dette laget.

Danmark er ubeseiret i EM-kvaliken

Danmark er ubeseiret hittil i kvaliken, men siden tre av sju kamper er endt med poengdeling, ryket altså EM-plassen fra denne gruppa med tap i kveld. Lagene møtte også i helt avgjørende VM-playoff til 2018-VM. Da endte første kamp i Danmark 0-0, mens Danmark smalt til med 5-1 i returen i Dublin. Åge Hareide har fullt mannskap tilgjengelig til kveldens kamp. U eller B er klart mest sannsynlig. På et eller annet tidspunkt må Irland ta risiko i kveld og det øker sjansene for dette velorganiserte danske landslaget. Vi spiller B til godkjente 2,10 i odds.

Klikk her for å levere dette tipset