Danmark har vunnet fire av de fem siste kampene mot Østerrike, og de har ikke sluppet inn et eneste mål i de fire seirene.

Vi tror Danmark vinner igjen mandag kveld.

Østerrike - Danmark

Odds: Danmark vinner - 2,40 i odds

Kampstart mandag 6. juni kl 20.45

Spillestopp kl 20.44 Live odds etter kampstart

Ernst Happel Stadion, Wien

Kampen vises på TV2 Sport 1 Det får du tilgang til her.

Du kan også se den på Strim - du får 7 dager gratis her

Vi tror Danmark vinner mot Østerrike. Det spiller du på her til 2,40 i odds

Den tidligere Manchester United-manageren Ralf Rangnick fikk en drømmestart som østerriksk landslagssjef fredag kveld, da Østerrike tok en imponerende 3-0-seier på bortebane mot Kroatia i den første runden av Nations League-gruppespillet.

Danmark på sin side overrasket på Stade de France, hvor de slo verdensmester Frankrike 2-1.

Derfor topper Østerrike sammen med Danmark gruppen etter den første kampen. Det betyr at det er klart for toppkamp i Wien mandag.

I kampen mot Kroatia stilte Rangnick med et tremannsforsvar, men han gikk raskt over til å spille sitt velkjente 4-2-2-2-formasjon, og det bidro til å vippe kampen i Østerrikes favør. Mye tyder på at østerrikerne også kommer til å stille med fire mann i forsvar når Danmark kommer på besøk mandag.

Rangnick har varslet at han vil bruke flere nye spillere i kampen mot Danmark, blant andre Real Madrid-stjernen David Alaba som ble spart mot Kroatia.

Men Philipp Lienhart fra SC Freiburg sliter med sykdom, og han står over mandagens match. Østerrike har likevel et meget sterkt lag som består av en rekke spillere med lang fartstid i tysk Bundesliga.

Bytter formasjon?

Danmark fikk en drømmestart på Nations League. Kasper Hjulmands lag vant 2-1 i Paris. Andreas Cornelius kom inn den siste halvtimen av kampen, og han brukte bare åtte minutter på å utligne for danskene og to minutter før full tid ble Cornelius matchvinner på Stade de France.

Det er ca. 202 millioner kroner i Eurojackpot-potten. Spillefrist tirsdag kl 19

Når danskene kan slå Frankrike på bortebane, tror vi også at de kan vinne i Wien mot Østerrike. Det blir interessant å se Hjulmand starter den kampen med tre eller fire mann i forsvaret. Mot Frankrike startet Danmark med tre mann bak, men skiftet til fire forsvarsspillere i andre omgang. Det var helt avgjørende for det danske comebacket.

Hjulmand manglet Andreas Christensen, Christian Nørgaard og Jonas Wind til kampen i Frankrike. Det er foreløpig uklart om noen av dem blir klar til kampen i Wien.

Danmark og Østerrike har møttes tre ganger de fire siste årene, og alle tre kampene har endt med dansk seier. Danmark vant 2-0 i en privatlandskamp på MCH Arena i 2018, 4-0 i en VM-kvalifiseringskamp i Østerrike i 2021 og 1-0 i Parken senere i samme kvaliken. Den seiersrekken tror vi danskene forlenger mandag.

Danmark har en god statistikk mot Østerrike, og selv om Ralf Rangnick fikk en perfekt start på landslagssjefjobben og har en sterk tropp, så er danskene favoritter. Vi tror Danmark vinner.

Vi tror Danmark vinner mot Østerrike. Det spiller du på her til 2,40 i odds