Gå til sidens hovedinnhold

Danmark slår ikke Portugal

Danmark og Portugal er godt fornøyd med ett poeng hver. Les hvorfor i dagens andre oddstips.

Sportspills meny tirsdag
Tippetips: Slik skal vi få 12 rette
Oddstips 1: Svenskene tar poeng
Oddstips 2: Uavgjort i Parken
Sjekk også: Lesernes oddstips

Travtips Forus: Holder unna for gutta
Travtips Momarken: Ikke egg med Odin
Trav: Lunsjtrav Klosterskogen

Langoddsen innleder dagen med ishockey og håndball, før kveldens store høydepunkt starter klokken 18.00, den siste og avgjørende runden i EM-kvalifisering. Avgjørende for noen hvertfall, men ikke for Norge, som møter Kypros klokken 20.15, direkte på TV 2.

Utover natten spilles det VM-kvalifisering i Sør-Amerika.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

Dagens langskudd
21. Bulgaria - Wales B 3,75

Wales har våknet, og i denne betydningsløse kampen kan alt skje. Bulgaria har skuffet og skuffet, og 3,75 for borteseieren blir dagens ene langskudd. Oddsen er meget god i våre øyne.

37. Albania - Romania H 2,75
Albania har bare tapt én hjemmekamp, det var med 1-2 for Frankrike. At dagens rumenske landslag skal få til noe her, er tvilsomt. Albania har like lite å spille for som Romania, men kan fort vinne på sin hjemmestyrke. 2,75 på Albania er et fint langskudd.

Dagens avslag
15. Irland - Armenia H 1,50

Vi stusser på at det bare gis 1,50 på 0-0-laget Irland, som bare trenger 0-0 eller en annen slags uavgjort for å sikre seg 2. plassen i gruppen. Armenia viser nesten sjokkerende gode takter og er ikke sjanseløse her. Vi synes dette er for usikre saker til å spille alt for lave 1,50 for hjemmeseieren.

Dagens spill
Det er mange flotte lag i aksjon på langoddsmenyen i dag, det skal være visst. Men det er mye lav odds på favorittene og det er en del EM-objekter som ser mindre interessante ut da resultatet betyr lite. Det som frister oss i dag er to ganske spekulative spill, begge singelspill.

Følg EM-kvalifiseringen LIVE

27. Danmark - Portugal
Gruppe H. Danmark blir enten nummer 1 eller 2 i gruppen etter 4-1-overkjøringen av Kypros fredag. Siden de tapte bortekampen i Portugal, må de slå Ronaldo og kompani i Parken for å bli gruppevinnere. Begge står med 16 poeng.

Vi kan forvente ganske likt lag som vant på Kypros. Her ordnet Rommedahl, Krohn-Delhi og Jacobsen 4 mål på de første 22 minuttene. Dog er Krohn-Dehli usikker etter en smell sist, og vi kan få se Leverkusen-vingen Jørgensen på hans plass. Det har også vært usikkerhet rundt Bjelland, Zimling, Rommedahl og Poulsen, men alle forventes klare. Mulig startoppstilling fra goal.com:

Sørensen, Jacobsen, Kjær, Bjelland, S. Poulsen, Kvist, Zimling, Rommedahl, Eriksen, N. Jørgensen, Bendtner.

Portugal slo Island 5-3 på fredag, etter litt variabel innsats. De vinner gruppen med minst uavgjort i Parken i kveld.

Portugal har slitt med skader, spesielt i forsvaret, men kan i det minste stille likt som på fredag. Pepe, Carvalho, Coentrao, Almeida, Silvio og Danny er tydeligvis fortsatt ute. Eliseu ser ut til å få fornyet tillit på venstre back, Rolando og Bruno Alves på stopperplass. Mulig startoppstilling:

Rui Patricio, Pereira, Rolando, Bruno Alves, Eliseu, Moutinho, Meireles, Martins ,Nani, Postiga, Ronaldo.

For Danmark er dette storkampen med stor S, og de er slett ikke ufarlige i Parken. Det er ikke mer enn to år siden de slo Portugal 3-2 her. Skulle de ikke vinne, er det slik at den beste toerern meget vel kan komme i denne gruppen, noe som gir direkte kvalifisering. Uavgjort vil sørge for at både Portugal og Danmark går direkte til sluttspillet, med mindre Sverige slår Nederland, da blir svenskene beste toer. Uavgjort står skrevet over hele dette oppgjøret, synes vi, noe som reflekteres i oddsen også, men vi setter 100 kroner på uavgjort til 2,45. Innsats 100 kroner, spillefrist klokken 20.15.

27. Danmark - Portugal 2,90 2,45 2,35

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Kommentarer til denne saken