Gå til sidens hovedinnhold

De er bedre enn PSG og Zlatan

Lille Nice leder formtabellen i Frankrike og vi tar ny sats på middelhavslaget søndag til strålende odds.

Sportspills meny søndag:
Tippetips: Liverpool dummer seg ikke ut
Oddstips 2: Det røyner på for Real Betis
V64 Sverige: Solvalla deler ut millioner
Dobbel V5 Sørlandet: Helgrønt for Hamre

søndagens langoddsprogram er både Liverpool og Chelsea i sving i FA-cupen (begge spiller borte). Også Real Madrid og Barcelona er i sving i Spania og det spilles selvsagt seriefotball i Italia, Nederland, Tyskland, Skottland, Portugal, Frankrike, Tyrkia og i Afrikamesterskapet. I tillegg er det full runde i Eliteserien i ishockey her hjemme, det er Hockeyallsvenskan og det er NHL. Det er VM-finale i håndball og det er diverse vintersportdueller.

Det har klaffet veldig bra for våre oddstips denne uken og tre av de fire siste dagene har det blitt flott pluss. Vi har ikke tenkt å gi oss med det og håper å sende dere til utbetalingslukene også søndag.

Så lett spiller du på oddsen på mobilen!

Dagens langskudd:
Athletic Bilbao - Atletico Madrid H 2,90

Athletic Bilbao imponerte mange sist sesong da de blant annet rundspilte Manchester United på Old Trafford i Europa League, men årets sesong har vært en sammenhengende nedtur. Det lengstlevende laget i Primera (bak Real Madrid og Barcelona) er i aller høyeste grad involvert i nedrykksstriden og har ikke mer enn fire poeng ned til trøbbel. Tre kamper etter nyttår har gitt ett poeng og hjemmetallene er ikke bedre enn 4-2-4. Mikel San José er tilbake etter karantene, mens Fernando Amorebieta og Iñigo Pérez fortsatt er ute. Godtgående Atletico Madrid holder koken på andreplass og har åtte poeng opp til serieleder Barcelona, men samtidig sju poeng ned til byrival Real madrid på 3. plass. 4-1-1 på de seks siste, men har ikke bedre enn 4-2-3 på bortebane. Særdeles viktige Falcao er på skadelisten, mens kaptein Gabi er suspendert. To svært sentrale fravær dette for Madrid-laget og da må det være verdi i hjemmeseieren til spreke 2,90 i odds og denne er et klart langskudd søndag.

Parma - Napoli H 2,60
Meget sterke 6-4-0 på eget gress for Parma, som tok et heldig bortepoeng mot Chievo sist helg (1-1). Er på 9. plass i Serie A med sine 31 poeng og hadde laget prestert litt bedre borte (2-3-6) kunne laget kjempet om en topp seks-plassering. Napoli vil være tre poeng bak Juventus (som skuffet med 1-1 hjemme mot Genoa lørdag kveld) med seier her, men det vil være svært typisk Napoli å misse på en slik mulighet. Arbeidsjernet Behrami (m) er suspendert i ettermiddag. Parma er knallsterke hjemme og også her ligger verdien på hjemmeseier og 2,60 er et annet spennende langskudd søndag.

HTML EMBED

Norsk Tipping

BGFlashEmbed('http://widget.tippebannere.no/Moduler/TV.swf','tv','http://widget.tippebannere.no/OddsenHome.ashx?func=tvmatches','Nettavisen_Oddsen2.0');

Dagens avslag
Inter - Torino

Ustabile Inter har ikke bebre enn 2-2-2 på sine seks siste seriekamper og hjemme i Milano står laget med 6-2-2 totalt denne sesongen. Nyopprykkede Torino har klart seg forbausende bra etter opprykket og står med sterke 3-2-0 på sine fem siste seriekamper og oppsiktsvekkende gode 2-7-2 på bortebane. Da er det ikke lett å forsvare begredelige 1,48 på at Inter vinner dagens kveldskamp i Italia, og her er det bare å styre unna.

Det er hele 1,8 millioner ekstra i sekserpotten når Solvalla byr på jackpotomgang i V64-spillet søndag. Kjøp en av våre ekspertkuponger i spillvinduet under

HTML EMBED

Dagens spill
Nice - Bordeaux

Hvis man kun ser på de ti siste serierundene i Frankrike, så er det faktisk Nice som leder formtabellen etter smått utrolige 7-2-1 på de ti siste seriekampene. Vi lanserte laget som et meget solid holdepunkt i våre oddstips 13. januar hjemme mot Valenciennes og Nice innfridde med en solid 5-0 seier. Råsterk borteseier mot Lille forrige helg (2-0) og Nice er helt oppe på 4. plass på tabellen med sine 35 poeng. Seks poeng skiller opp til Marseille på 3. plass. 7-3-1 er tallene hjemme ved Middelhavet. Midtbanespilleren Mahamane Traore er eneste spiller av betydning som mangler i kveld.

Bordeaux måtte gi tapt 0-1 hjemme mot serietoer Paris Saint Germain sist helg og ligger på 7. plass, kun ett poeng bak Nice. Står med 3-5-2 på sine ti siste seriekamper og bortestatsen viser 4-5-2. Goalgetter Yoan Gouffran er blitt solgt til Newcastle. Nicolas Maurice-Belay (m), Sambou Yatabare (m), Yannick Cahuzac (m) og Whabi Khazri er ikke med i kveld.

Nice har vunnet de to siste tilsvarende seriekampene og dette må være en kanonsjanse for det formsterke hjemmelaget mot et svekket Bordeaux, Vi tilbys meget spreke 2,25 i odds for hjemmeseier og gledelig nok kan kampen spilles som singel. Vi setter 100 kroner på at suksessen fortsetter for Nice.

Spilleforslag 1 (spillestopp kl 16.55):
Kamp 200 Nice - Bordeaux 2,25 2,90 2,80
Klikk her for å levere denne singelen (innsatsen styrer du selv)

HTML EMBED

Norsk Tipping

BGFlashEmbed('http://widget.tippebannere.no/Moduler/MestSpilte.swf','popular','http://widget.tippebannere.no/OddsenHome.ashx?func=favorites','Nettavisen_Oddsen2.0');

Kommentarer til denne saken