Gå til sidens hovedinnhold

De jager 28 millioner lørdag

Bli med Kurt og Håkon i jakten på gigantpotten i lørdagens V75-omgang på Forus.

Klikk her for å lese om Eksperten og spille Nettavisens V75-lag

V75-potten har steget jevnt og trutt de siste ukene, og lørdag 14. desember vil det være mulig å vinne 28 millioner kroner på Forus travbane.

Det finnes flere måter å kjempe om V75-potten på. Du kan sette opp egen kupong på Nettavisens travsider, følge tipsene til Nettavisens traveksperter (kommer på Sportspill.no lørdag formiddag), eller levere Lyntoto.

Når det er ekstra store potte, kan imidlertid andelslag på Eksperten være en god løsning.

Når du kjøper deg inn andelslag, blir du med på kuponger med langt flere avkryssede hester enn du normalt får når du spiller alene. Dette øker både vinnersjansene generelt, men også sannsynligheten for å vinne de virkelig store premiene.

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

Andelslag fra 50 til 2000 kroner
Nettavisens traveksperter er i strålende form og har spilt inn ca to millioner kroner i løpet av de siste to ukene.

Til lørdagens V75-omgang ble de første andelene i Nettavisens andelslag solgt allerede tirsdag morgen. Våre traveksperter har satt opp en rekke lag til 50, 100, 200, 300, 400 og 500 kroner andelen. For spillere som liker å satse friskt, kan vi i tillegg friste med flere systemandelslag på 1000 og 2000 kroner andelen.

Der er svært enkelt å kjøpe andeler i Nettavisens andelslag. Du trenger bare å opprette konto hos Norsk Rikstoto/Nettavisen og deretter klikke på "Kjøp" på det andelslaget på Eksperten du ønsker å kjøpe deg inn i.

Klikk her for å lese mer om Eksperten og spille Nettavisens V75-lag