Gå til sidens hovedinnhold

De norske guttene i Ferencvaros sikter mot Champions League

Ferencvaros med norske Tokmac Nguen og Kristoffer Zachariassen på laget har planer om nytt gruppespill i Champions League. Tirsdag slår de Zalgiris Vilnius som er første hinder på veien.

Ferencvaros slo ut Molde i playoff til Champions League i fjor. Denne sesongen tenker de å gjøre det samme og nå er Zalgiris Vilnius første motstander.

Zalgiris Vilnius - Ferencvaros
Ferencvaros @ 1.82
Spillestopp: Tirsdag 27. juli kl. 18.59

Trykk her for å levere dette spillet

Hit, men ikke lenger
Zalgiris Vilnius er Litauens beste fotballag. Det har de vært i ti år. De vant serien to poeng foran Suduva sist sesong, og har vært en trofast deltager i europacupene. Som regel ender det med tap i en av de første rundene, og det ser det ut som det gjør i år og. De slo ut Linfield fra Nord-Irland i den første runden med 5-2 sammenlagt. men hadde små muligheter i bortekampen mot Ferencvaros der det til slutt endte 0-2 i en kamp Ferencvaros også brant en straffe.

Det er ca. 265 millioner i Viking Lotto-potten. Legg din kupong her!

Ferencvaros var i gruppespillet forrige sesong
Ferencvaros på sin side var med i gruppespillet i CL forrige sesong og tjente en bra haug med penger på det selv om resultatene ikke var særlig gode. De var dog i en tøff gruppe med både Juventus og Barcelona, så særlig overraskende var det kanskje ikke. Denne sesongen jakter de et nytt gruppespill etter at de vant den hjemlige serien soleklart med 20 poeng ned til Puskas Academy, og etter at de vant 2-0 i hjemmekampen har de fått en fin start.

Her kan du skrape Flax!

En skikkelig "Norges"-klubb
Noen norske kjenninger finnes også i Ferencvaros, der Tokmac Nguen allerede har vært der noen sesonger før han fikk selskap av Kristoffer Zachariassen tidligere denne måneden. I tillegg husker kanskje noen også Franck Boli fra hans tid her i Norge. Uansett spillere tror vi Ferencvaros viser hvem som er best også i denne kampen, og spiller en B til 1.82.

Zalgiris Vilnius - Ferencvaros
Ferencvaros @ 1.82
Spillestopp: Tirsdag 27. juli kl. 18.59

Trykk her for å levere dette spillet