Gå til sidens hovedinnhold

De norske håndballjentene valser over Sør-Korea

Norges håndballjenter møter Sør-Korea i sin første OL-kamp. Det skal være grei skuring.

Endelig er OL i gang, og de norske jentene skal ta revansje for det sure tapet i semifinalen i 2016. Første motstander er Sør-Korea, og det bør bety seier.

Norge- Sør-Korea
Norge - 4,5 @ 1.43
Spillestopp: Søndag 25 juli kl. 09.14

Trykk her for å levere dette spillet

Ute etter revansj
Sist OL i Rio tilbake i 2016 tapte Norge en bitter semifinalestrid mot Russland 38-37 etter ekstraomganger. Denne gang er Thorir Hergeirsson og hans jenter på tokt etter revansje. Oppkjøringen har vært ganske så bra, og det er en bra tropp som sendes til Tokyo denne gangen.

Det er 14 millioner i Lotto-potten! Legg din kupong her.

Norge vant EM i fjor
Norge kommer senest fra et flott Europamesterskap i fjor som endte med det åttende norske EM-gullet for kvinner, etter at Norge slo Frankrike 22-20 i en tett og jevn finale. Norge gikk ubeseiret gjennom mesterskapet med fem strake seire, men det er mulig at feiringen ble i overkant, for i OL-kvalifiseringen tre måneder senere startet de med å gå på sitt første tap på 15 måneder når Montenegro sjokkvant 28-23. Da måtte Norge plutselig slå Romania i siste kamp, og heldigvis fikset de den biffen med 29-24 og gikk videre til OL. Norge har spilt tre treningskamper etter den tid, og med seire over Frankrike og Sverige pluss en poengdeling mot Frankrike virker man mer enn klare for å ta medaljer i Tokyo.

Sør-Koreas første kamp på nesten to år
Motstander Sør-Korea står det litt verre til med. De har ikke spilt kamper på over halvannet år, etter ar de i sitt siste mesterskap (VM 2019) ikke klarte å ta seg videre fra mellomspillet. Der var de i gruppe med Norge, men der Norge gikk videre med åtte poeng tok Sør-Korea ingen seire i mellomspillet og dermed endte de sist i sin gruppe. I dette mesterskapet Norge sin hittil siste kamp mot Sør-Korea, og det endte med storseier 36-25 for Norge.

Her kan du skrape Flax!

De tre siste kampene Norge har møtt Sør-Korea har alle endt med klare seire for de norske jentene. Vi ser ingen grunn til at det ikke skal gjenta seg her, og spiller Norge -5,5 til 1.43.

Norge- Sør-Korea
Norge - 4,5 @ 1.43
Spillestopp: Søndag 25 juli kl. 09.14

Trykk her for å levere dette spillet