*Nettavisen* Sportspill.

Deilig torsdagsdobbel til 3,59 i odds

Calgary Flames-center Elias Lindholm (28) feirer scoringen sin mot Toronto  tidligere denne sesongen sammen med Mark Giordano (5) og Sean Monahan (23). Foto: Nathan Denette (Pa Photos)

Vi har funnet en spennende dobbel hvor vi kombinerer hockey og håndball.

Sportspills øvrige torsdagsmeny:
Oddssingel Get-ligaen: Oilers har spilt seg i form
Oddssingel SHL:
Färjestad slår formsterke Luleå
V64 Axevalla:
Spennende V64-jackpotomgang på Axevalla
V65 Bergen:
Internasjonal V65-omgang i Bergen
V5 Bjerke
: Bankerfri lunsj på Bjerke
Lotto lørdag: Gulltrekning med 29 millioner i potten
Vikinglotto onsdag: Norsk vinner av 72 millioner
Lykkespill: Nå kan du kjøpe Flax-julekalenderne på nett

Etter noen meget innholdsrike dager med Premier League-fotball og et meget omfattende langoddsprogram, er det noe roligere torsdag. Det er veldig mye ishockey på menyen. Her hjemme spilles det fire kamper i Eliteserien, mens det er full runde i SHL i Sverige. I tillegg er det 11 kamper i NHL natt til fredag. På fotballfronten spilles det noen cupkamper i både Spania og Italia. I håndball-EM skal både Danmark og Sverige i gang med hovedrunden. Dessuten er det verdenscupstart i skiskyting med både 20 km for menn og 15 km for kvinner i Pokljuka.

NB! Fredag er det 312 millioner kroner i Eurojackpot-potten. Lever kupongen her!

SG Bbm Bietigheim – HC Erlangen B 1,75 (spillestopp kl 18.55)
Bundesliga, håndball. Begge lagene befinner seg på nedre halvdel av tabellen. Nyopprykkede Bietigheim har fått et tøft møte med øverste nivå i tysk håndball. De ligger på nedrykksplass etter 15 seriekamper med kun tre seire.

Det er først og fremst defensivt laget svikter. De slapp inn 40 mål mot Lemgo i forrige serierunde, og de har nå 462 baklengsmål. Det gjør dem til det laget i ligaen som slipper inn desidert flest mål, og de har også ikke overraskende dårligst målforskjell med 95 minusmål.

Torsdag møter de Erlangen som bare ligger to poeng foran dem på tabellen. Erlangen er imidlertid betydelig bedre defensivt enn vertene. De har bare sluppet inn 376 mål så langt, og det er kun to lag i hele Bundesliga som har sluppet inn færre mål enn dem. Det betyr at hjemmelaget skal få noe å bryne seg på i torsdagens kamp.

Bietigheim er ligaens dårligste hjemmelag. De har kun tatt to poeng foran egne fans. Erlangen har tapt syv av åtte bortekamper denne sesongen, men de har vunnet de tre siste bortekampene mot Bietigheim. Ja, de har faktisk vunnet de fem siste kampene mot vertene, og i de to siste innbyrdes oppgjørene har de vunnet med 14 mål! Det gjør at jeg føler meg sikker på at Erlangen vil ta alle poengene i denne kampen.

Erlangen er et midt-på-tabellen-lag, mens Bietigheim er et bunnlag. Jeg satser på borteseier til brukbare 1,75 i odds. Denne kombinerer jeg med en hockeykamp fra NHL.

Calgary Flames – Minnesota H 2,05 (spillestopp kl 02,55)
NHL, ishockey. Calgary slo Columbus 9–6 på bortebane tidligere denne uken. Det var lagets tredje seier på rad. Flames er i kjempeform. De har vunnet åtte av de siste ni kampene, og topper Pacific Division med 36 poeng etter 28 kamper.

Anaheim ligger som nummer to med 35 poeng, men California-laget har to kamper mer spilt enn kanadierne.

Johnny Gaudreau og Sean Monahan ledet Calgarys snuoperasjon i Ohio. De lå under 1–3 etter første perioden, men slo tilbake i andre perioden hvor de scoret fem ganger. De to karene blir også viktige i nattens kamp, tror jeg.

Laget fra OL-byen i 1988 er tilbake i Scotiabank Saddledome natt til fredag. På hjemmebane har Flames vunnet åtte av sine 13 kamper, og de er i fyr og flamme offensivt før matchen mot Minnesota Wild.

I kampen mot Columbus natt til onsdag scoret Calgary ni ganger, og dermed har de 100 scoringer så langt denne sesongen. Det er bare fire andre lag som har passert 100 scoringer hittil denne sesongen i NHL.

Minnesota har tapt fem av de siste åtte kampene før nattens møte med Calgary i Saddledome. Minnesota-laget har imidlertid vært sterke både i undertall- og i overtallsspillet. De har scoret 21 mål på 88 overtallsspill, og i likhet med Calgary er de også et lag som kan score med en mann mindre på isen.

Hjemme i Saddledome har Calgary tidligere hatt litt problemer i møtene med Wild. De har tapt fire av de siste seks hjemmekampene mot Minnesota, blant annet den eneste hjemmekampen mot dem sist sesong.

Begge lagene spiller bra mot lag i samme conference. Statistikken viser at Minnesota har 13-6-1 og Calgary står med 12-6-1 i Western Conference.

Minnesota sto med tre tap på rad før de slo Vancouver 3–2 på bortebane tidligere denne uken. Devan Dubynk har slitt mellom stengene. Han hadde sluppet inn fire mål eller mer i de tre kampene Wild tapte, men i Vancouver var det bare to pucker som gikk forbi ham. Han reddet 29 av 31 skudd. Han får antakeligvis tillit igjen i natt. Jeg tror han vil få det hett. Det er heller ikke noe godt tegn at den viktige forward Jason Zucker har en dårlig statistikk mot Calgary. Han har scoret mål i de to siste kampene for Minnesota, men han har kun tatt fire poeng på 14 kamper mot Calgary.

Flames er virkelig i dytten nå, og jeg tror de vinner mot et Minnesota-lag som ikke har overbevist de siste kampene. 2,05 i odds er greit. Denne brukes i en spenstig dobbel.

Torsdagens dobbelttips er Calgary Flames + HC Erlangen. Denne kombinasjonen gir 3,59 i odds. Spillestopp er klokken 1855.

Klikk her for å levere spillet

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag