Gå til sidens hovedinnhold

Den nye Spurs-sjefen har løst dette Tottenham-problemet

Tottenham er pottetette bakover. Vi tror de banker Joshua King og Watford i søndagens kamp.

En av de største problemene til Tottenham i den turbulente 2020-2021-sesongen var at målene rant inn hos dem. De slapp inn 45 baklengs.

En kombinasjon av individuelle feil og mangel på samhandling bakerst førte til at de hadde en av de dårligste defensive statistikkene av topp åtte-lagene.

Onsdag er det ca. 31 millioner kroner i Vikinglotto-potten.

Det var så ille at Jose Mourinho brukte mer enn 16 forskjellige kombinasjoner i forsvaret før han fikk sparken, men han fikk det ikke til å fungere defensivt.

Den nye Spurs-sjefen Nuno Espirito Santo ser ut til å ha funnet løsningen på de defensive problemene. Tottenham har holdt nullen i tre av de fire siste kampene, og den eneste gangen de slapp inn mål var da de stilte med et svært B-preget lag borte i Conference League mot Pacos de Ferreira. Vi tror de vinner hjemme i Nord-London søndag og holder nullen.

At Tottenham vinner og holder nullen gir 2,35 i odds

Tottenham - Watford - Tottenham Hotspur vinner og holder nullen - 2,35 (spillestopp søndag kl. 14.59)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Onsdag bekreftet Harry Kane at han ikke forlater Tottenham, til tross for alle overgangsspekulasjonene den siste tiden, og torsdag var 28-åringen tilbake i startelleveren hos Tottenham for første gang denne sesongen.

Den engelske landslagskapteinen bidro sterkt til å sikre avansement i Europa Conference League. Han scoret to mål da de slo Pacos de Ferreira 3-0 i Nord-London, og var med å sikre 3-1 sammenlagt mot portugisiske laget.

Søndag starter Kane sin første Premier League-kamp denne sesongen. Det er dårlig nytt for nyopprykkede Watford.

Onsdag er det ca. 31 millioner kroner i Vikinglotto-potten.

Tottenham har fått en perfekt start på sesongen, og det virker som den nye Spurs-manageren Nuno Espirito Santo har løst noen av de defensive problemene hos Nord-London-laget. De har klart å holde nullen - både mot Manchester City og Wolverhampton Wanderers.

Hugo Lloris har vært fantastisk i mål. Franskmannen har motbevist dem som har vært skeptiske til ham, i tillegg har vingbackene Japhet Tanganga og Sergio Reguilon vært formidable.

Nyopprykkede Watford har tapt den eneste bortekampen denne sesongen. The Hornets tapte 0-2 mot Brighton and Hove Albion, og vi tror nykommeren vil gå på en ny smell på Tottenham Hotspur Stadium.

Spill MillionFlax her!

Tottenham har en overlegen statistikk mot gjestene. De har kun tapt én av de siste 16 ligakampene mot Watford. Fasiten viser ni seire og seks uavgjorte.

På bortebane blir tallene enda verre for Watford, der har de tapt ni av ti kamper. Sist gang the Hornets vant borte mot Tottenham var tilbake i 1985. Da slo de Spurs 5-1 på White Hart Lane.

Overlegen mot nyopprykkede lag

Tottenham har kun tapt én av de siste 27 hjemmekampene mot nyopprykkede lag i Premier League (27-2-1).

Spurs har vunnet uten å slippe inn mål i tre av de siste fem kampene hjemmekampene mot Watford, og de har også holdt nullen i tre av de fire siste kampene denne sesongen.

Her er hele søndagens oddsprogram!

Watford på sin side har kun vunnet én av de fem siste bortekampene, og har kun scoret to mål i denne perioden. De får det ikke enkelt mot Tottenham-lag som virker solide bakover så langt.

Med Harry Kane tilbake på topp, og den gode defensive organiseringen til Nuno Espirito Santo, mener vi det er gode argumenter for at Tottenham vinner mot Watford uten å slippe inn mål. Det gir 2,35 i odds.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset