Den tidligere Manchester United-spilleren Steve Bruce er kanskje bare fire kamper inne i sin nye jobb, men med tanke på at West Brom kun har scoret ett mål og tatt ett poeng siden han kom, begynner presset å øke på den tidligere Newcastle-sjefen.

Dette spillet på West Brom-seier gir 2,60 i odds. Klikk her for å levere!

Steve Bruce var en bauta i midtforsvaret hos Manchester United sammen med Gary Pallister. Med klubben vant han tre ligamesterskap, tre FA-Cup-seire, en ligacup-seier og en Cupvinnercup-seier. Nå må han snurpe igjen West Brom-forsvaret.

Tror du West Brom rykker opp til Premier League denne sesongen? Sjekk oddsen her!

The Baggies klarte å holde tett bakover mot Blackburn sist, og vi tror de kan gjenta den prestasjonen mot et Swansea-lag som kun har scoret ett mål på de siste seks bortekampene.

West Bromwich - Swansea

Odds: West Brom vinner og holder nullen - 2,60 i odds

Kampstart mandag 28. februar klokken 21.00

Spillestopp kl 20.59 Live odds etter kampstart

The Hawthornes

Slik ser du kampen:

Den vises på Vsport1 Det får du tilgang til her.

Du kan også se den på Strim - du får 7 dager gratis her

Vi tror at West Brom vinner og holder nullen. Det spiller du på her til 2,60 i odds

Oddsen på at West Brom vinner og holder nullen har sunket fra 2,70 søndag kveld til 2,50 i odds mandag morgen klokken 13.20.

I løpet av noen få måneder har West Brom gått fra å være en seriøs opprykkskandidat til å bli et midt på tabellen-lag

The Baggies ligger for øyeblikket på 13. plass i Championship-tabellen og ligger bak ligaledere Fulham med 24 poeng. I starten av desember lå West Brom på tredjeplass, fem poeng bak serieleder Fulham og tre poeng bak den siste direkte opprykksplassen.

Valerien Ismael ble sparket som manager for West Brom etter et 0-2-tapet mot Millwall i januar. Franskmannen vant bare én av de siste syv kampene før han ble erstattet av Steve Bruce.

Swansea sliter på bortebane

Mens mange håpet på at ny manger-effekten skulle løfte West Brom, ser det ut til at ting har gått i motsatt retning. Etter at Bruce tok over har West Midlands-klubben tre tap og en uavgjort. The Baggies tapte mot Sheffield United, Luton og Middlesbrough, men tok ett poeng da de spilte 0-0 mot Blackburn.

Klikk her for å se kampen mellom West Brom og Swansea hos Strim - du får 7 dager gratis her

West Brom har nå kun én seier på de elleve siste kampene.

Swansea på sin side har vunnet tre kamper siden nyttår, men borteformen gir grunn til bekymring. Waliserne har ikke vunnet på bortebane siden de slo Barnsley 2-0 i november. Siden den gang har the Swans spilte seks bortekamper og opplevd fire tap.

I de tre siste bortekampene har de tapt 0-2 mot Hull, 0-3 mot Stoke og 0-4 mot Sheffield United.

Ikke nok med det.

De har ikke klart å score i de fire siste bortekampene, ja, de har faktisk gått av banen uten å score i seks av de siste åtte bortekampene i Championship. Timeglasset viser at de ikke har scoret på 372 minutter.

West Brom på sin side har holdt nullen i ni hjemmekamper i Championship denne sesongen.

Ca. 58 millioner i Vikinglotto-potten. Klikk her for å levere spill før onsdag kl. 18.

West Midlands-laget har har holdt tett bakover i de fem siste hjemmekampene, og tre av kampene har endt 1-0.

Gjør endringer på lagene?

Hannes Wolf kan være tilbake hos Swansea etter en muskelskade. Ryan Bennett og Michael Obafemi er aktuelle for startelleveren etter at Russell Martin sannsynligvis vil gjøre endringer på laget etter stortapet mot Sheffield United sist.

Jake Livermore er det viktigste fraværet hos West Brom. Han er suspendert etter å ha fått sesongens andre røde kort. Steve Bruce kan også komme til å gjøre endringer på topp, hvor tidligere Liverpool-spiller Andy Carroll ikke har klart å få ballen i mål på de siste 450 minuttene med fotball. I så fall vil trolig Callum Robinson ta hans plass.

Med tanke på at West Brom kun har scoret ett mål på de fire siste kampene, og Swansea har gått målløs av banen i fire kamper på rad, tror vi ikke at mandagens kamp på The Hawthornes blir noen målfest. Vi tror på en knapp seier til West Brom.

Vi tror at West Brom vinner og holder nullen. Det spiller du på her til 2,60 i odds